גבע גבר על הגבעה

הפועל עפולה אומנם ניצחה את גבעת אולגה במשחק החוץ אבל גם הקבוצה הביתית יצאה מרוצה. עפולה ממשיכה לנצח ומחכה לאצטדיון מלא ביום שישי ואילו אולגה שהגיעה עם המאמן החדש טל בניה, סיימה עם המחמאות

 המשחק בין מ.ס. גבעת אולגה לבין הפועל עפולה ניבא רבות לפני המפגש שאומנם לא התעלה לרמה גבוהה אבל היה מתוח לכל אורכו. עפולה הגיעה למשחק הזה לאחר ניצחון גדול 0:5 בשישי שעבר ולמרות שמדובר במחזור אמצע השבוע ליוו את הקבוצה כ-50 אוהדים שהגיעו מבירת העמק. מבחינה מקצועית עלתה עפולה בהרכב המלא שלה עם סוללת הכוכבים בדמותם של הבלם גבע ברקאי, הקשרים שחר סימנטוב ושלום עקיבא והחלוצים שגיא חייט ואבי עמר.

מהצד השני אולגה מתחתית הליגה הגיעה עם המאמן החדש טל בניה ולמרות שהעביר שלושה אימונים כבר ראו את תחילת הדרך שלו בקבוצה החדשה. בניה הגיע למשחק הזה עם הרכב חסר ללא הקשרים ישראל אביטן ואסי גומה הפצועים ועם לירן אלבז על הספסל.

המשחק נפתח בשליטה של האורחים למרות שלא הגיעו למצבים מסוכנים מדי. המצב הראשון של עפולה הגיע בדקה ה-30 אבל השוער האולגאי חן מייק הדף מצוין. למחצית הקבוצות ירדו בתיקו 0:0.

                  אוסון וסופר מנסים לעצור את אבי עמר

תחילת המחצית השנייה הייתה דווקא של האולגאים שהחלו להניע מהר יותר את הכדור ורבע שעה בתוך המחצית השנייה הגיעו למצב מצוין כאשר המגן רביב טורונטו החמיץ מקרוב מול שער ריק. המצב המצוין של אולגה העיר מחדש את העפולאים ושבע דקות לאחר מכן נשרק לזכותם כדור חופשי מ-18 מטרים מצד שמאל. הגבהה של שלום עקיבא פגעה במשקוף והכדור נחת ועל הריבאונד היה הבלם של עפולה גבע ברקאי שדחק מקרוב, 0:1.

                         שחקני עפולה חוגגים ניצחון חוץ חשוב

לאחר השער אולגה ניסתה להשוות ובניה ביצע מספר חילופים והכניס את לירן אלבז, חן טקץ' ושי סופר וניסה למצוא את השיוויון. עפולה מצדה ניסתה לכבוש את השני במתפרצות אבל בסיום ניצחון קטן אבל חשוב לעפולה. אולגה יוצאת מהמשחק עם הרבה מחמאות ועם הרגשה לכיוון חדש בקבוצה. מאמן עפולה, ירון הוכנבוים, אמר בסיום: "מדובר במשחק קשה, אחד ממגרשי החוץ הקשים בליגה. גם המיקום של אולגה מטעה. יש להם קבוצה טובה. אני שמח שידענו לעשות את העבודה ומקווים שנמשיך עם רצף הניצחונות גם במשחקים הבאים שלנו". מאמן גבעת אולגה, טל בניה, אמר בסיום: "היה משחק שקול מאוד. אני יוצא מעודד מהלחימה והאגרסביות של השחקנים. אני רק שלושה אימונים כאן והשחקנים רק מתחילים להתוודות לדרך ולסגנון שאני רוצה ואני בטוח שכבר בקרוב ניחלץ מהמקום בו אנחנו נמצאים".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
יש דרך
(קובי לוי: 10:54 24-10-2012)
כל הכבוד לשחקנים ולמאמן טל בניה. רואים את השינוי כבר אחרי שלושה אימונים והליגה עוד ארוכה.בהצלחה לשחקנים ולמאמן
2
חרא של תוצאה
(עפולאי: 11:35 24-10-2012)
3
חילופים מוזרים בפיגור טקץ וסופר מוזר ?
(אוהד של אולגה : 11:57 24-10-2012)
4
הכדורגל.כל הכבוד לאולגה שעמדו בכבוד מול קבוצה של כוכבים שילכו לרוקדים עם כוכבים
5
אתה שמן שמחלק קלקר, איזה דרך ראית?
(לקובי לוי: 14:43 24-10-2012)
6
הוא צמא
(לקובי לוי תעשה לרועי תה: 14:44 24-10-2012)
7
באולגה
(אוהד אולגה מאוכזב: 16:01 24-10-2012)
8
באולגה מרוצים? תוצאה מגעילה שמשקרת
(אוהד אולגה מאוכזב: 16:02 24-10-2012)
9
ל-4 כנס
(עפולאי: 16:34 24-10-2012)
דבר ראשון אל תתלהם סתם אם אתה לא מבין בדברים , התקציב של עפולה הוא 2 וחצי מיליון נכון שזה הרבה אבל ברמות האלה של ליגה א ולאומית התקציב הוא לא פקטור משמעותי יותר מדי
10
גם אם ישקיעו 10 מיליון לא יעלו כנסו...
(מאיר{בחסות מטיילי טבריה}: 16:49 24-10-2012)
עפולה תעלה רק לגבת המורה שם מקומה.גם השנה כספי ציבור יזרקו לפח.אתם חייבים להבין שקללה רובצת על הקבוצה הזאת לגזור ולשמור
11
תודה למאיר אביטן
(אוהד .: 17:32 24-10-2012)
אל תשתנה , תמשיך בדרך שלך
12
לאולגה אין קישור
(אוהד אולגה: 18:52 24-10-2012)
על הספסל יושבים שחקנים מוכשרים ואתה טל בנייה ממשיך בדרכו של המאמן הקודם בדרך לכישלון = תנסה את השחקנים שיושבים על הספסל גם ככה אין לך קישור
13
ל10
(kd: 20:58 24-10-2012)
אולי מספיק כבר יאפס אחד להשמיץ כבר את עפולה יטברייני אינדיאני שונא ישראל מה אתה מעדיף ערבים על יהודים נוכל עלוב ומקולל
14
את זה
15
חבר'הלא לדאוג ממספר 10 כנסו
(100 אלף $: 01:55 25-10-2012)
הכל בשליטה , הטבריינים העברינים במשותף עם הנוכלים מהגלבוע עוד יתפסו במה שצריך...התפתחויות נוספות במחזור 17/18
16
תודה לרועי ומאיר אביטן
(אוהד: 18:25 25-10-2012)
מה שאתם וההנהלה עושים לאולגה קיים פעם בדור מאחל לכם הרבה בריאות והצלחה בכל מעשי ידכם .ישר כוח
17
בן לוי עם כפר כנא ניצחו 2-0 את אולגה...
(שמעון הטברייני: 18:06 27-10-2012)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?