מוחמד זועבי פוטר מאימון הפועל איכסל

הפועל איכסל המחפשת עלייה לליגה א ממחוז צפון ב,פיטרה במפתיע את מאמנה מוחמד זועבי עקב סיבות מקצועיות לטענת ההנהלה,רכש כפול חדש לקבוצה בראשות מחמוד ג'בר חלוצה של מכבי כפר קנא אשתקד.

הפועל איכסל מחפשת עלייה לליגה א לאחר שאשתקד הורדו ממאזנה כבר בתחילת העונה 17 נקודות ולמרות זאת הקבוצה נשארה בכבוד בליגה ב.

מוחמד זועבי מאמן הקבוצה פוטר במפתיע למרות שהקבוצה ניצחה בשבת האחרונה 4:3 את בית"ר משהד כשההנהלה מסבירה זאת בסיבות מקצועיות בלבד.

את מקומו של זועבי יתפוס האני ארשיד מאמנה של בני ג'דידה אשתקד שבעברו גם העלה את בית"ר משהד מליגה ב לליגה א צפון.

 

מוחמד זועבי,פוטר עקב סיבות מקצועיות.(צילום:אתר ההתאחדות)

 

בנוסף הקבוצה התחזקה אמש בשני שחקנים משמעותיים,האחד מחמוד ג'בר חלוצה של מכבי כפר קנא והשני הקשר האחורי פיליפ ווליקובסקי שעלה בשנתיים האחרונות ליגה גם עם מכבי כפר קרע וגם עם אלאהלי אום אל פאחם והחל את העונה הנוכחית בהפועל מגדל העמק..

בנוסף הקבוצה במו"מ מתקדם עם אדהם חמוד קשרה של בני ג'דידה אשתקד שבקבוצה עושים מאמצים למצוא חלוץ בעל שיעור קומה שיעזור במאבקי העלייה.



תגובות

+ הוסף תגובה
1
באיכסל יש רק מכבי
(שופיק: 10:18 08-10-2009)
מי זו הפועל??
2
ראינו...ראינו...
(חורי עיסא: 09:18 19-10-2009)
באמת??רק 3קבוצה אחת יש באיכסאל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?