מאת: גיא גולדפרב | 15.10.12 | 01:11
המעבר לת"א לא הביא שינוי בתוצאות של ספורט מעוף, לפחות בינתיים אך שינוי באווירה בהחלט מורגש. הקבוצה של מאיר מועלם משחקת כדורגל לא רע, לפחות ע"פ מה שהספקתי לראות ב-30 דקות בשישי נגד בית דגן. זה הספיק לשעה עד השער הראשון של האורחים בדרך ל-0:3 חלק ומאזן מושלם.
את ספורט מעוף ראיתי מתישהו בפתיחתה של עונת 2010/11 אז אירחה את צעירי אלהואשלה. אותה עונה לא הייתה רעה עבורה אך העונה שעברה הייתה אחת מאלה שהם ירצו לשכוח שם.
כפי שציינתי בכתבה שעשיתי על הקבוצה לפני כמה שבועות, מעוף עברה שינוי מהותי הקיץ כשהתנערה מהזהות שלה עם פרדס כץ ועברה לשחק בת"א.
את בית דגן יצא לי לראות בתחילת העונה בגביע נגד בית"ר עזרא כשהובסה 3:0 בבית.
מדובר בקבוצה שבכל עונה פותחת עם ציפיות ואז קורה משהו, היא מאבדת גובה ובהתאם גם עניין ועוברת לדשדש לה.
גם שם עושה רושם שתבשל שינוי אך ראשיה למודי הסבל מעדיפים לשתוק ולבוא קטנים. בינתיים זה הולך לא רע וערב המשחק היו לה שני ניצחונות בשני משחקי הפתיחה.
למשחק בין השתיים התייצבתי בדקה ה-15 לערך. המשחק היה דיי שקול באותן הדקות. בית דגן החזיקה קצת יותר בכדור אך דווקא מעוף הייתה מסוכנת יותר. עד שתפסתי עמדה הספקתי לראות את מיודענו, יעקב אזולאי הנתיבותי המתגורר בירושלים נועץ כדור במשקוף של יוסי נקש (דקה 20).
כדור במשקוף. אזולאי נשמר ע"י אבי למל
לא חלפו שלוש דקות ואולג קוזמין נשלח לתוך הרחבה לעימות של אחד על אחד עם מועלם, האחרון בהשארת המצלמה שלי כנראה, גלש לרגליו של קוזמן וחילץ היטב את קבוצתו ממצב מביך. עוד שתי דקות חלפו ושוב היה מועלם בעניינים כשעצר את רון נחמן אך בכל מקרה השופט סימן לנבדל.
בהשראת המצלמה. מועלם עוצר את קוזמין
עד שהלכתי, בסביבות הדקה ה-30 ראיתי קבוצה נחמדה מאד. אפילו מאמן היה על הקווים. "יוסי עבדו יבוא רק במחצית, הוא בעבודה", הצטדק מועלם והמשיך ולשמור על ערנות. בדקה ה-31 נאלצה מעוף לבצע חילוף כשאבישי איפרגן הפצוע הוחלף בטל דהן.
יש גם מאמן. ממלא המקום
עד למחצית הצליחה ספורט מעוף לשמור על התוצאה אולם בשנייה זו כבר הייתה אופרה אחרת.
המאמן של בית דגן, אייל לוי הבין שהוא צריך מחץ בהתקפה והכניס ממש לאחר ההפסקה את אילן רוסו הפצוע. עשר דקות אחריו נכנס גם ניסן עזרן.
הבין שצריך מחץ. אייל לוי
בית דגן החלה לשחק יותר מסודרת ובדקה ה-62 הגיע גם השער הראשון. קוזמין הגביה לעברו של רון נחמן שמבלי לעצור הכניע את מועלם, 0:1 לבית דגן.
שבר את הקרח. נחמן (בשחור) נשמר ע"י קובי לוי
זו נאלצה להמתין עד לדקה ה-80 כדי לכבוש את השני. קוזמין שיגר טיל למשקוף ועמי חג'ג' עט על הריבאונד ובעט פנימה, 0:2.
בדקה ה-92 נסגר הסיפור סופית. רוסו קיבל כדור על סף הרחבה ובעט מדויק לפינה של מועלם שלא היה יכול להושיע, 0:3 חלק בסיום לבית דגן ששמרה על מאזן מושלם ונתרה צמודה לבת ים ולקריית שלום.
באשר למעוף, הוא תחפש את הניצחון במקום אחר.
תגובות
+ הוסף תגובה