כמו דג בלי מים

כך הרגיש איברהים כנעאני, מאמן בני ג'דידה ששבת מפעילות מהמחזור ה-20 של העונה שעברה עקב התפרקותה של הקבוצה. שבועיים לפני פתיחת העונה פנו אליו פרנסי היישוב וביקשו ממנו לקחת שוב את המושכות ולבנות הכל מחדש. התשובה שלו הייתה ידועה מראש.

אם לקראת סיומה של העונה שעברה היו אומרים למאמן איברהים כנעאני כי קבוצתו, בני ג'דידה תקום מחדש בליגה ג' כשהוא שם, הוא היה לבטח מתפקע מצחוק.
חצי שנה לאחר מכן הוא עדיין צוחק אך מהעובדה שקבוצתו האהובה הוקמה מחדש ונרשמה למרות כל הסיכויים בליגה ג'. "פנה אלי מחזיק תיק הספורט בעירייה ואחד מאנשי הנהלת הקבוצה בעבר, ג'ורג' אנטון וביקש ממני להקים הכל מחדש. אמרתי לו שבלי כסף אין מצב שזה יקרה. לא רציתי למצוא את עצמי כמו בעונה שעברה. אז הוא נתן לי".

שבועיים לפני פתיחת הליגה הקבוצה השלימה את הליך הרישום בהתאחדות וכבר הספיקה לשחק בשבוע שעבר את משחק הליגה הראשון בו הפסידה 3:1 לבית"ר כפר קנא. מוחמד שעבן כבש את השער לג'דידיה.

סגל הקבוצה מורכב רובו ככולו משחקנים בני 20 ומטה. למעשה הכי ותיק בקבוצה השוער, ראמי מנצור (24). כמו כן, נכללו בהרכב הפותח של הקבוצה שני שחקנים בני 17.5: בילאל חטיב ואיקרמי אלג'מל. המחליפים היו בני גילם של השניים. "אין לנו נוער אז הקפצנו את קבוצת נערים א' לבוגרים", אמר כנעאני שממשיך להחזיק בכל התארים האפשריים בקבוצה.
הקבוצה תקיים את משחקי הבית שלה עד סוף העונה בבענה הסמוכה ולדבריו של כנעאני הפעם הקבוצה תגמור את העונה ותתחיל להיבנות מחדש: "אנטון הבטיח תמיכה בכל מה שנצטרך ולכן אני מאמין שיהיה בסדר. לאט לאט נבנה הכל מחדש".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שבט??? שבת מלשון ששביתה
(סיקי: 18:25 05-10-2012)
גיא...

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?