שהאין : התנאים בליגה השנייה בנורבגיה דומים לליגת העל שלנו

האני שהאין האני שהאין
אחד הכישרונות הגדולים של ליגה א ושחקנה של הפועל חדרה, האני שאהין, יצא בשבוע שעבר למבחנים בקבוצה נורבגית מהליגה השנייה. שאהין חזר ללא חוזה אבל עם חוויה גדולה

שחקן הפועל חדרה, האני שאהין, חזר בתחילת השבוע לישראל לאחר שבוע מבחנים בקבוצת ויברינה מהליגה השנייה בנורבגיה. ויברינה מדורגת במקום השמיני בליגת המשנה בנורבגיה והזמינה את השחקן עוד במהלך הקיץ להגיע לשבוע מבחנים.

שאהין התאמן עם הקבוצה שבוע ימים וטעם קצת מהכדורגל האירופאי אבל לבסוף החליט בצוותא עם הקבוצה להמשיך את העונה בארץ. שאהין: "הגעתי לקבוצה דרך חבר שלי שגר שם שמקורב לקבוצה. האמת שלא כל כך הרגשתי במבחנים אלא יותר כעוד שחקן שמתאמן עם הקבוצה. החלטתי להישאר בחדרה עד לסיום העונה בעיקר מכיוון שהכדורגל בנורבגיה יותר פיזי ועם כדורים ארוכים ואני שחקן טכני ומעדיף משחק כזה יותר".

שאהין אומנם חזר ללא חוזה אבל עם חוויה עצומה: "למרות שחזרתי הביתה, נהניתי שם מכל רגע. מדובר בקבוצה מליגה שנייה אבל התנאים כמו בליגת העל. השחקנים מגיעים ביחד, מתאמנים ולאחר מכן אוכלים ביחד. התנאים גם על כר הדשא וגם בתוך הקבוצה ברמה הגבוה ביותר. במועדון מאוד כיבדו אותי אבל אמרו שגם לטובתי עדיף שאשאר בישראל כי הם מחפשים שחקן שמדבר את השפה שלהם".

האני שיחק בעונה שעברה באחווה עראבה וכבש שישה שערים בסיבוב השני והיה בין הגורמים הבולטים של הקבוצה לעזור לה להישאר עונה נוספת בליגה א. העונה השחקן חתם בחדרה ואמר על קבוצתו החדשה: "יש לנו קבוצה מאוד חדשה עם מאמן חדש. יש לנו חומר שחקנים מצוין שעדיין צריך להתחבר. אנחנו פותחים את המשחקים מצוין ויש לנו ירידה מסוימת במחצית השנייה. אנחנו צריכים ללמוד להיות יציבים בשתי המחציות ולספוג פחות שערים ואז נוכל להתקדם. אני סומך על אייל עמר שיידע להוציא מאיתנו את המיטב".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אתה תותח...
(שחקן: 15:29 04-10-2012)
2
3
אז למי אני יפרגן לאולגה
( וויסרמן תגובה ל 2: 22:28 04-10-2012)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?