מאת: שי מוגילבסקי | 03.10.12 | 14:03
לאחר שהמשחק הקודם בין השתיים הסתיים בתיקו 3:3 מלהיב נפגשו נתיבות ומודיעין לסוג של משחק גומלין אך הרבה יותר יוקרתי. הפעם הייתה הכרעה אם כי סולידית מאד. שער קטן של נעם מזרחי בדקה ה-58 הספיק למודיעין כדי להעפיל לשלב חצי הגמר המחוזי שם תפגוש את באר יעקב.
עירוני מודיעין לא עוצרת. לאחר שני ניצחונות ותיקו בליגה וניצחון בגביע התייצבה עירוני מודיעין למשחק חוץ בנתיבות כשעל הכף הרבה יוקרה וכמובן, כרטיס לחצי הגמר המחוזי שהוא צעד אחד לפני העפלה אוטומטית לסיבוב ו' ולמפגש אפשרי מול קבוצת ליגה א' (כפ"ס או אזור).
כאמור, היה זה סוג של גומלין עבור שתי הקבוצות שנפגשו רק לפני שבוע וחצי בליגה וסיימו בתיקו 3:3 מרתק כששניים מהשערים מובקעים בדקות הסיום.
הפעם, עשה רושם כי שתי הקבוצות כבר ידעו לקראת מה הן הולכות ולכן פתחו בהרכבים החזקים ביותר שלכן אם כי במערכים זהירים יותר. הדברים אמורים בעיקר על המארחת שעלתה ללא מקי חזן.
מודיעין לעומתה, פתחה בהרכב הכי חזק שלה אך דווקא המארחת הייתה זו ששלטה לאורך כל המשחק אך לא יצרה לעצמה מצבים מסוכנים. מנגד מודיעין הביכה אותה בכמה מתפרצות מסוכנות.
בדקה ה-15 נרשמה ההזדמנות הראשונה כשכדור של עידו בוקובזה מ 20 מטרים מוצא את המשקוף של מוטי מזרחי.
בדקה ה-30 חדר אדיר מעודה לרחבת נתיבות ומול גנאדי וולקוב בעט החוצה. בזה הסתכמה פחות או יותר המחצית הראשונה שהסתיימה ב-0-0.
במחצית בשנייה התעורר המשחק ובדקה ה-46 חלף יבגני רפפורט על פניהם של משה משען ומוטי מזרחי ומול שער חשוף גלגל לקורה. החמצה ענקית לנתיבות. דקה חלפה והפעם היה זה גלעד גרנדש שהכניס בכדור נהדר את פחימה שמול מוטי מזרחי גלגל היישר לרגליו של השוער.
איש המשחק של מודיעין. מוטי מזרחי בפעולה במשחק הקודם בין הקבוצות (צילום: פזי שינדלר)
הקצב נמשך. בדקה ה-58 פרץ ניסים אזרזר באגף שלו, חודר לרחבה וסחט קרן למודיעין. את הקרן לקח אדיר מעודה, וולקוב יצא בהססנות, הדף לא טוב וכפיר מלול החזיר את הכדור לתיבת החמש ומשם המשיך נעם מזרחי בדחיקה פנימה, 1-0 למודיעין.
בדקה ה-70 כדור ארוך של בוקובזה מצא את הראש של פחימה שנגח מצוין אך מוטי מזרחי בזינוק התאבדות הציל שער בטוח לנתיבות.
עשר דקות לסיום כדור רוחב של מעודה מצא את מזרחי שמחמישה מטרים בעט לגופו של וולקוב ו"כפה" עוד כמה דקות של מתח על האורחים ששמרו על הניצחון החשוב עד לסיום והבטיחו לעצמם מפגש מסקרן מאד בחוץ נגד באר יעקב בעוד כשבועיים.
באשר לנתיבות, אם היא רוצה להיות פקטור בצמרת היא צריכה להתחזק ודחוף.
שער ששווה חצי גמר. נעם מזרחי (צילום: פזי שינדלר)
תגובות
+ הוסף תגובה