המומנטום של מרמורק. קטמון רק רוצה לשבור את המנחוס

קהלי הקבוצות. יתנו תצוגה בגביע? קהלי הקבוצות. יתנו תצוגה בגביע?
מחר (שישי, 14:00) תארח הפועל קטמון את הפועל מרמורק בטדי למשחק במסגרת גביע המדינה. הירושלמים, שלא עבור מעולם שלב בגביע, רוצים להוריד את הקוף מהגב. במרמורק רגועים. חיים כנאפו: מי שיהיה טוב יותר ביום נתון ינצח

doublepass_" id="img_0" class="story_img" הפועל קטמון נגד הפועל מרמורק זה תמיד מפגש טעון עם הרבה אמוציות, בטח כשמדובר בגביע המדינה, שבוא אין דרך חזרה. קטמון תגיע למשחק לאחר שלא הצליחה לנצח במחזור הפתיחה את הפועל כפר שלם והמשחק הסתיים בשיויון 1:1. מרמורק לעומת זאת, מגיעה במצב רוח מרומם לאחר שניצחה כזכור בדרבי הגדול של רחובות את מכבי שעריים ממש בדקה ה-90 משער של חנן פדידה.

בקטמון מודעים לכך שהם לא היו צריכים להשמיט נקודות מול כפר שלם, אבל אם לשפוט לפי דבריו של טלספפה, הוא כבר המשיך הלאה: "יש לנו משחק קשה מאוד מול קבוצה טובה ושחקנים טובים, סך הכל זו קבוצה שאמורה להיות יריבה שלנו בצמרת, היופי בגביע הוא שאתה בא לשחק על כל הקופה בכל משחק. אנחנו רוצים בתוך תוכנו לעבור שלב כי קטמון לא עברה שלב מעולם. נרצה מאוד לעבור שלב וחשוב לנו מאוד להציג את היכולת הרגילה שלנו שלא באה לידי ביטוי בשבת"

איך השחקנים מגיעים אחרי החג?
"ברור שבחג לכולם האימונים לא אידיאלים והכל מתבלגן, אתה יוצא מהשגרה. השחקנים עבדו קשה ואני מקווה ומצפה למשחק טוב של שתי הקבוצות"

מעדתם מול כפר שלם.

"לא היינו טובים. גם את השיויון הקהל הביא לנו עם הרוח הגבית שהוא נותן"

                        טלספפה. "רוצים לעבור שלב"  (צילום: יח"צ)

"יש תחושות טובות במועדון"

אם יש אנשים שהשנה החדשה התחילה עבורם בצורה נפלאה, אלו אנשי מרמורק. הניצחון בדרבי הכניס תחושה במועדון שאפשר לעשות הכל, בטח שלעבור שלב בגביע, אבל אפילו הקפטן חיים כנאפו שאופטימי בדרך כלל, יודע שבטדי זה אף פעם לא קל: "קטמון בטדי זה אחד המשחקים הכי קשים שיכולנו לקבל בסיבוב הראשון בגביע. יש לנו ולהם קהל מצויין ויהיה משחק במגרש טוב ונבוא ליהנות. אני בטוח שיהיה משחק שווה, ומי שיהיה טוב יותר ביום הנתון ינצח את המשחק"

"יש תחושות טובות מן הסתם" מספר הקפטן על הלך הרוח במועדון מאז הניצחון הענק בדרבי, "כיף לבוא לכל אימון, התגובות מהאוהדים מציפות אותנו בכל השבוע האחרון, אחרי ניצחון ועוד בדרבי אנחנו באים לגביע בהרגשה הכי טובה שיכולה להיות"


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ראשון !!!
(פיצי שכטר: 15:46 20-09-2012)
הפועל מרמורק היתה,עודנה ותמיד תהיה הקבוצה של המדינה !!! חיים כנפו הנסיך !!!
3
עופר אם אתה אומר שמרמורק תהיה אתכם בצמרת
( אז אתה לא מאמן: 19:24 20-09-2012)
4
איזה טעון ואיזה אמוציות?
(אני מקטמון: 20:28 20-09-2012)
אנחנו מתים על מרמורק. אחלה אנשים.
5
פריצי ד"ש משולם והלשון העגולה
6
חנן פדידה
(אוהד מרמורק: 08:48 22-09-2012)
שחק סרטן בכל קבוצה,הורס את המרקם החברתי , גוזל פרנסה בקיצור חרא בנאדם , ראה הוזהרתה אדון חנן עדני. גמר חתימה טובה, אדון פדידה תעשה חשבון נפש עם עצמך אלהים ישלם לך .........

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?