אדם לם. "נעבור גם שלב בגביע"
מאת: ארז נעמן | 18.09.12 | 13:01
אדם לם מתרפק על הניצחון הגדול בבת ים ביום שישי האחרון אך גם הוא יודע שהדרך עוד ארוכה עבור כפר יונה: "נדבר על השאיפות בינואר" ומאמין שיש רועה לעדר: "יש לנו מאמן מספר אחד. הניצחון הזה בזכותו"
לאחר שכמעט וסגר במכבי נתניה, וחיפש קבוצות במהלך הקיץ, החליט לבסוף אדם לם להישאר בכפר יונה בה שיחק בעונה שעברה וכרגע לפחות הוא נהנה מכל רגע. "אין כמו בבית" אמר הבוקר אדם לדאבל פס, ככה זה כשאתה פותח את השנה החדשה עם ניצחון גדול על היורדת מהלאומית, הכל נראה ורוד.
ניצחון גדול ביום שישי.
"אם היה נגמר 6-2 אף אחד לא היה מופתע כי פשוט החמצנו המון"
למרות האופוריה, אדם כאמור לא רוצה להראות התלהבות יתר על המידה ומצנן: "אי אפשר לדעת אחרי משחק אחד מה יהיה עם כפר יונה השנה אבל אני יכול להגיד לך שיש לנו מאמן ענק שיגרום לכך שלא ניאבק בתחתית בוודאות"
במה זה מתבטא?
"הגענו לבת ים בלי שחקנים. עם שלושה מחליפים כששניים מהם מהנוער והוא העמיד אותנו על במגרש בצורה אדירה וניהל מצויין את המשחק"
מה הוא אמר לכם לפני המשחק שגרם לכם להאמין שאתם יוצאים משם עם ניצחון?
"קודם כל יש לנו מספיק שחקנים שמכירים את ליגה א דרום שכל משחק בליגה יכול להיגמר בכל תוצאה. אם היה טוטו בליגה א דרום בחיים לא היו מביאים 16 רק אם היו שמים משולש בכל המשחקים"
אתה לא חושב שזו הפתעה שניצחתם בבת ים?
"אני חושב שזה הפתעה מבחינת תקציבית אבל בוא אני אעבור איתך שחקן שחקן בכפר יונה ותראה שהם יכולים לשחק בכל קבוצה בליגה אם זה גילי וחלאווני ויזי גרף, ורפי סרוסי ורועי ניסן ואנוכי ואלון לוי ועכשיו הצטרפו גל גניש ואפי אלפסי. יש לנו קבוצה מעולה"
למרות האופטימיות שמגלה אדם לם, הוא מאמין שלקבוצתו יש עוד דרך ארוכה: "אנחנו רוצים לאסוף נקודות ולעשות עונה טובה. נראה בינואר לאן פנינו מועדות. מה שבטוח, בת ים יהיו בפלייאוף העליון"
"הניצחון על בת ים נותן ביטחון" אומר אדם, "אבל לא צריך להגזים ולצאת בהצהרות. לפני שבוע פחדנו להיות בפלייאוף התחתון. הניצחון הוא הפתעה אבל לא הפתעה מרעישה"
השבוע תארח כפר יונה את האורתודוכסים למשחק גביע קשה ואדם לם מוכן: "זה משחק לא קל. אבל אני מאמין שנעבור שלב"
תגובות
+ הוסף תגובה