אליצור יפו מנצחת בגדנ"ע

אליצור יפו הגיעה היום למגרש גדנ"ע תל אביב למשחק מול הקבוצה המקומית אולם הראתה בטחון גם מול קבוצה שנחשבת לאיכותית בליגה .עידן כהן העלה את אליצור ליתרון 1-0 כבר בדקה השמינית משער מרהיב. בסיום 3-2 לאליצור יפו.

 היום בשעה 13:45 נפגשו במגרש גדנ"ע קבוצות גדנ"ע תל אביב ואליצור יפו למשחק הליגה השני במסגרת משחקי מחוז תל אביב של ליגה ג'. שתי הקבוצות פתחו בגישושים לבדיקת היריב אולם עד מהרה החלו בבחינת שוערי היריב .

האורחת אליצור יפו הייתה זאת שירתה ראשונה בשער  די מפתיע שנולד מהתקפה מתפרצת שספק אם אכן כוונה לכיבוש שערו של אור אורן . כדור שהגיע לעידן כהן כאילו בהזמנה  לרגלו ,ועידן בועט בעוצמה ומוצא את שוער גדנ"ע לא ערוך למנוע והכדור ברשת עם 1-0 לאורחים כבר בדקה השמינית של המשחק.

 

אור אורן שוער גדנ"ע (מימין) מביט חסר אונים בכדור הראשון שחודר לרשת (צילום :בועז רביד)

 

הגדנ"עים התאוששו מההלם הראשוני ויצאו להתקפות נגד והפעלת לחץ על הגנת אליצור יפו. מעוז טולדו מרים כדו קרן אולם מפספס ,ההתקפה נמשכת וישראל בורוכוב מרים כדור מאגף ימין לרחבה ,אחד מבלמי אליצור נוגח לאחור בטעות וכובש גול עצמי שמעניק לגדנ"ע את השיוויון  בדקה ה 20 ומחזיר אותה למשחק.

התוצאה השברירית נמשכת  לאורך המחצית כששתי הקבוצות מנסות לעבור ליתרון ,נועם ירושלמי ומוטי יעיש הוותיק מנהלים את התקפת אליצור  שלא נרתעת מלחץ הגדנ"עים על שערה ויוצאת מדי פעם להתקפות מתפרצות ומסוכנות.

בדקה ה 44 נשבר התיקו כשמוטי יעיש בועט בחוזקה בהנעת כדור לתוך רחבת גדנ"ע ושוב הכדור ננעץ ברשת ותוצאת המחצית 2-1 לאורחים.משער של יעיש.

 

 

הגדנ"עים חוגגים שיויון מהיר משער עצמי של שחקן אליצור  (צילום בועז רביד)

 

עם פתיחת המחצית השנייה מבצעת גדנ"ע חילופים ומשה שפירא נכנס למשחק ומנהל מסודר את משחקה של גדנ"ע לא חולפות דקות רבות והוא אף משווה בהתקפת נגד בדקה ה 49 והתוצאה שוב מתאזנת ל 2-2 .

נועם ירושלמי מגיב בהובלת התקפה נגדית לכיוון רחבת גדנ"ע מקבל כדור קרן אולם לא מצליח לשנות את התוצאה.

משה שפירא לא הספיק להתאקלם במגרש ,הוא אמנם מבקיע את שער השיויון לקבוצתו אולם יוצא בפציעה לאחר מספר דקות וחסרונו הורגש בסגל הגדנ"עי.  שי אמיר החלוץ הגדנ"עי מפספס מספר הזדמנויות להעלות את קבוצתו ליתרון ומנגד כדור עונשין שנוי במחלוקת נשרק לטובת אליצור יפו בדקה ה 75 ,נועם ירושלמי לא מתבלבל ומכניע את אור אורן שוער גדנ"ע מה שמעניק לאליצור את היתרון בזמן קריטי 3-2 רבע שעה לסיום המשחק.

 

אילן כהן בלם גדנ"ע (מס' 3) עוצר את נועם ירושלמי (מס' 9) בדרך לשער נוסף ? (צילום:בועז רביד)

 

הלחץ עובר קבוצה המקומית בנסיון לאזן שוב את התוצאה ולא לספוג הפסד בית .

שי אמיר שוב מוביל את התקפות הגנ"ע כשהוא נעזר בויליאס פאנוס המאמן שחקן שהרבה בפריצות מהאגף השמאלי אולם הסיומת לא הובילה לשער ברשת אליצור כפי שקיוו הגדנ"עים.

גם בעיטה חופשית מ 25 מטר שמוענקת לגדנ"ע בדקה ה 85 וגם בדקה ה 89 לא משנות את המצב . נסיון אחרון מבעיטת קרן בדקה ה90 גם הוא לא צולח ושריקת הסיום מתקרבת לאכזבת הגדנ"עים.

 

אושר בן שטרית (בירוק) מוקף בשחקני אליצור במאבק על הכדור  (צילום:בועז רביד)

 

בסיום כאמור 3-2 לאליצור יפו שמראה שהיא עוד תדבר חזק העונה בליגה הזאת ואילו בקבוצת גדנ"ע צריכים להסיק את המסקנות ולהיערך בכדי להציג קבוצה שתוכל לשחק תפקיד מרכזי בליגה כפי שמקווים שם . אין ספק ששתי הקבוצות יחד עם נוספות יינסו לנצל את חסרונן של שלושת מובילות הליגה אשתקד,מכבי יפו ,קריית אונו ובני שפי , בכדי להתמודד ברצינות על צמרת הליגה ובהמשך על נסיונות העלייה לליגה ב'.

 

שפירא קורס ויוצא  שוב לספסל דקות אחדות אחרי שנכנס וכבש...  (צילום:בועז רביד)

 

אבי כהן שוער אליצור יפו ,מציל את קבוצתו משער שיויון לקראת סיום המשחק (צילום:בועז רביד)

 

 

צפו בוויליאס פאנוס מאמן גדנ"ע מתייחס למשחק היום ולקבוצתו בכלל .

 

 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
אללה יפו
(יפואי: 18:08 02-10-2009)
גדנ"ע אמרו בתחילת העונה שהם מתמודדים על עליה איזה עליה ואיזה נעליים
2
רק אנחנו עולים
(מאמן קרית שלום: 18:16 02-10-2009)
4
סבלנות
(אוהד גדנ"ע: 01:33 03-10-2009)
חברה..מחזור שני לא צריך לצאת מפרופרציות...הדרך ארוכה ויש הרבה נקודות בקופה
5
פאנוס לא צריך לשחק. טולדו רק מגן. תחזיר את הצעירים לנוער
6
עזוב את הנוער תן לבוגרים
(אוהד גדנע: 13:46 03-10-2009)
תן לשחקנים שישחקו כל העונה כי תצטרך אותם,אתה נותן לנוער בסוף כולם יברחו לך
8
קבוצה זקנה בלי צעירים
(אליצור יפו כמו מילאן: 11:32 19-10-2009)
תביאו דם צעיר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?