"מצידי שקבוצה תתפרק. סוף השנה יפו בלאומית"

גיא שוסט גיא שוסט
גיא שוסט משחיז סכינים לקראת העונה הקרובה. הדובר הלא רשמי של קביליו יפו כבר מוכן למשחק הפתיחה מול קריית מלאכי ולא חושש: "חשוב לפתוח ברגל ימין. אנחנו פייבוריטים וצריכים לנצח"

קביליו יפו מבינה שזמן הדיבורים נגמר והגיע הזמן לעסוק בתכלס. לאחר שהקדימו את המשחק נגד קריית מלאכי להיום (16:00, חולון חדש) בעקבות חתונתנו של חן מלכה, בקבוצה רוצים להוסיף עוד סיבה למסיבה ולנצח במחזור הפתיחה את הקבוצה שבעונה שעברה לקחה ליפו שש נקודות מתוך שש אפשריות. מגנה הימני של יםו גיא שוסט, מלא ביטחון אך מודה שהחבר'ה מרגשים: "אנחנו מתרגשים מאוד, חיכינו הרבה זמן לעונה הזאת כבר ארבעה חודשים רוצים לפתוח את הליגה וחשבו לפתוח ברגל ימין"

קריית מלאכי זו לא משוכה קלה אף פעם.
"בעונה שעברה לא לקחנו מהם נקודה אז זו בטוח לא יריבה קלה אבל אצלנו בבית אנחנו פייבוריטים וצריכים לנצח"

המגן מודה שזו לא אותה הקבוצה של שנה שעברה וביפו לא כל כך מכירים את החבר'ה: "זו קבוצה שאנחנו לא כל כך מכירים אותה וכמו שלמדתי בליגה הזו כל משחק הוא קשה. אני לא זוכר כמה משחקים ניצחנו מעל הפרש של גול אחד"

מה משה וסחקפי אומרים? מה חשוב להם שתיישמו?

"למשה וסחקפי יש דרך שהם הולכים איתה, הם לא משנים אותה לפני משחק, אנחנו יודעים את העבודה וזה יספיק. אל דאגה"

גם הקהל מתרגש.

"הקהל מתרגש מאוד, הוא חלק בלתי נפרד מיפו. אנחנו בראש ובראשונה רוצים לא לאכזב אותו, זו קבוצה של האוהדים ובלעדיהם לא הייתה קבוצה"

מה דעתך על הסיפור עם חן מלכה?
"כל מקור רפואי אומר משהו קצת שונה ואחרי הבדיקה האחרונה יש מקום לאופטימיות אבל אין מה לעשות, שחקני ההתקפה יצטרכו לחלק את העומס ביניהם. אם אנחנו מנצחים יהיה לו אירוע בלתי נשכח"

כמו שאני מכיר את אילן הוא הרביץ לכם כבר איזה נאום.

"מלבד זה שאילן הוא מי שמחזיק את הקבוצה, הוא מתנהג כאחרון האוהדים. הוא לא ישן בלילה וזה כל עולמו. אתה רואה על שפת הגוף שלו שהוא רוצה את הניצחון היום ונעשה הכל כדי להחזיר לו ולכל הקהל על האהבה שהם מעניקים לנו"

לשוסט יש רק דבר אחד מול עיניו: "המטרה היא עלייה חד משמעית. כל דבר אחר ייחשב לכישלון" ומבחינתו, כל הדרכים כשרות: "הקהל רוצה ליגה לאומית. גם אם ננצח חצי-אפס כל העונה. מצידי גם שקבוצה תתפרק ונעלה במקומה. אנחנו בסוף השנה בלאומית"


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שוסט
(יוזי עופר: 12:53 12-09-2012)
גיא אנחנו אוהבים אותך
2
שעת המשחק 16.30
(מוני: 13:16 12-09-2012)
רק ניצחון
3
סקחפי
(אוננה: 13:40 12-09-2012)
אני משאיר אותו רק בגלל הגוינטים , אין לו מושג
4
אמיר סקחפי
(אסף: 13:43 12-09-2012)
תוקע לכולם סכין בגב מכר את אביבי עופר ושי מאורררררררררר
5
אמיר סקכפי
(עדי: 14:00 12-09-2012)
אין לא מושג רק צועק כל היום סתם בובה
6
טירוף,מלחמה,נשמה,מחוייבות,ניצחונות=יפו
(בהצלחה מכל אוהדי יפו: 14:24 12-09-2012)
בואו ונגשים חלום ,בואו לעודד וביחד נעלה ללאומית.היידה יפו אימפריה !!!
7
הלוואי שיפו תתפרק!
(יהודניק: 18:17 12-09-2012)
יפו לליגה ב'
8
גיא כנס שנייה...
(אלמוג ספיר: 17:00 13-09-2012)
תמיד תזכור את המשחק ההוא בלויטה השנה נסגור חשבון בלי נדר תאמין לי זה ישמח אותי חותר מלעלות שתהייה שנה טובה נשמה דש אלבא ואמא

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?