מאת: מערכת דאבל פס | 19.08.12 | 12:42
רוחות חדשות מנשבות במ.ס. דימונה כשהעונה החליטו לנסות ולצאת לדרך חדשה. החובות לשחקנים מהעונה שעברה שולמו, האימונים החלו תחת הדרכתו של המאמן חדש/ישן, שאול ברדה שגם יהיה חבר הנהלה. "מקווה שסוף סוף, הקבוצה תמצא את הכיוון שלה ויתחילו השנים הטובות שלה", אמר.
אחרי שלוש שנים של דשדוש וכמעט ירידת ליגה במ.ס. דימונה החליטו לשנות גישה ולכוון קצת יותר גבוה.
במשך כל אותן שנים הבעיה הגדולה הייתה כסף. אי תשלום משכורות בזמן גרר שביתות ו"הרג" את המוטיבציה של השחקנים. למזלה של הקבוצה בכל פעם שהמצב היה בכי רע וחרב הירידה לליגה ג' הייתה מונחת על הצוואר, כולם שכחו הכל, נרתמו למאמץ והצליחו להשאירה בליגה ב'.
לקראת העונה המשמשת ובאה החליטו כאמור, בדימונה לעשות את הדברים קצת אחרת.
לצורך כך, הוחזר שאול ברדה שנעדר מנוף הכדורגל בשל בעיות אישיות. כרגע הוא משמש גם כמאמן בנוסף לתפקידו כחבר הנהלה.
במקביל הזרימה העירייה כסף לקבוצה שעזרו לשלם את חובות העונה שעברה ושישמשו לפתיחת העונה הקרובה. בקבוצה מקווים כי הפעם ההזרמה תהיה קבועה ומסודרת.
לגבי סגל שחקנים, בדימונה ניהלו ומנהלים מו"מ עם כמה שחקנים מהאזור. מבין השמות שהוזכרו היו ניר חזוט וגלעד תנעמי (שבינתיים חתם במכבי ב"ש).
כוכב הקבוצה בשנים האחרונות, דניאל בסטיקון ככל הנראה יעדיף להתרכב בלימודים ולכן לא יעמוד לרשות הקבוצה, לפחות לא בשלבים הראשונים של העונה.
"אני מקווה שנשים קץ לשנים הרעות ונתחיל את השנים הטובות", סיכם ברדה.
תגובות
+ הוסף תגובה