מאת: ארז נעמן | 11.08.12 | 15:58
אתמול התארחה עמישב אצל נחלת יהודה מליגה ב' למשחק אימון שדווקא התחיל טוב עבור המארחים, אך לאט לאט חניכיו של אוהד בוזגלו הראו מי הקבוצה הבכירה על כר הדשא. זה נגמר ב8:1 ועוד לפני שהסתיימו תשעים הדקות. אך שהתוצאה לא תטעה, לנחלת קבוצה חזקה שרק צריכה להיכנס לכושר והיא תמשיך להיאבק על העלייה
שעת צהריים חמה פקדה את את אצטדיון האימונים של ראשל"צ וקיבלה את פניהן של הקבוצה הכי מעניינת בליגה א' דרום, עמישב פ"ת מול נחלת יהודה המועמדת העיקרית לעלייה מליגה ב בצוותא עם באר יעקב. אוהד בוזגלו העלה מספר נבחנים כשציון עזרא מאמן נחלת עולה עם הרכבו החזק ביותר כשניר טואף הלם הנהדר, רוני אוחנה והרכש החדש ניר דדון פותחים. אצל עמישב בלטו בחסרונם הרכש החדש גיא אבן שהיה באירוע ואסי בוזגלו שטרם סיכם והגיע לראות חבריו.
לפני שנפתח המשחק הייתה בעיה שלא התכוננו אליה, לא היה שופט. הצעתי את עצמי, בוזגלו קיבל את הצעתי אבל לא היו לי נעליים. לאור המשחק שהתפתח, מזל שלא רצתי עם המשרוקית. לבסוף מי שלקח את האחריות הוא הקשר הקדמי שנבחן בעמישב, מישל רובינוב מצפרירים.
המשחק נפתח בגישושים וההזדמנות הראשונה של עמישב גם מצאה את השער כשסיטלקול מקבל כדור נהדר, עוצר בחזה ומגלגל פנימה וזה 1:0 מהיר. לא עברו שלוש דקות ורוני אוחנה מדביק את השיויון אל בין חיבורי הקורות של גילברט. בוזגלו צעק לשופט שהיה אופסייד, וניר טואף בלם נחלת צעק לעברו: "זה מתקזז בוזגלו" הכל ברוח טובה.
ההזדמנות הראשונה של עמישב. השער של סיטלקול
עשר דקות חלפו ואלמוג בוזגלו בפריצה אדירה על הקו משאיר כדור נפלא לסיטלקול שכובש מקרוב את השני שלו. דקה חלפה ואורי קרגולה במבצע אישי מרהיב בועט לידיו של השוער, הכדור מוסט לבוזגלו שבועט מול שער חשוף למשקוף. חוסר מזל.
מבצע אישי מרהיב. קרגולה
בוריס ששניה, אחד הנבחנים של נחלת (הגיע ממ.ס. קריית גת) התגלה כקצב אמיתי כשהוא מרבה לרדת לגליצ'ים, בוזגלו צעק לעבר עזרא: "ציון הבוריס הזה שווה לפחות שני אדומים בעונה" ציון התבדח: "מותר לו בחוזה רק אחד" בהמשך אף נרשם עימות בין ספסל עמישב לשחקן, שלבסוף נגמר בלחיצת ידיים.
נגמר בלחיצת יד. בוריס ששניה
השחקנים יצאו להפסקת מים מה שככל הנראה החדיר באלמוג בוזגלו רוח חדשה, השחקן חזר מההפסקה, לקח כדור כ-20 מטרים מהשער והדביק טיל לחיבורי הקורות. 3:1 לעמישב. תוצאה שנשמרה עד למחצית. בהפסקה המאמנים ניסו להחדיר בשחקניהם קצת מוטיבציה אך אלה היו יותר עסוקים בלשתות מים ולברוח מהחום, בצדק יש לומר.
במחצית השנייה כבר הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. בעוד שני המאמנים מכניסים נבחנים בזה אחר זה. בדקה ה-50 אלמוג בוזגלו בעט כדור חופשי נהדר לעמוד, הכדור ניתז בחזרה ואורי קרגולה היה שם להמשיך.
לברוח מהחום. איש הקרח
בשלב זה אוהד בוזגלו לקח את המשרוקית מרובינוב שעלה לשחק ומיד בישל לסיטלקול את השלישי שלו והחמישי של עמישב. בדקה ה-60 רביד אשר התכבד בשישי וכבר שהיה נראה שהמשחק יסתיים ככה, הגיעו שני שערים נהדרים של אלמוג בוזגלו (שהשלים צמד ומשחק נפלא) ושל 'השופט' מישל רובינוב שהשלים מהלך כדורגל מצוין. יש לציין גם את גיא אהרוני שנתן משחק נהדר והיה בין הבולטים בשורות עמישב.
שפט ובישל. רובינוב
בסיום, 8:1 די קליל לעמישב, שפגשה קבוצה שעדיין לא נמצאת בכושר משחק מלא. בשורות עמישב בלט הכישרון הנפלא מיצ'לאל אבינו ברו שלאחר המשחק הוחלט להחתימו, כמו גם את הבלם תומר אריאל שהראה הרבה שקט וביטחון בדקות בהן שיחק. בשבוע הבא מצפים לעמישב שלושה משחקים לא פשוטים מול עירוני בת ים, בני לוד והפועל מרמורק, שם ככל הנראה נקבל תמונת מצב לאן פניה של עמישב העונה, עד כה, זה נראה מצוין.
"עדיין חסרים לנו אסי בוזגלו ועוד שני שחקנים בהגנה", אמר אוהד בוזגלו, "חושבים שיש לנו תקציב גדול אבל זה ממש לא נכון. עובדה שאנחנו לא יכולים להביא את מי שאנחנו רוצים. בלי קשר, נחלת קבוצה מצוינת".
מועמד לעלייה ? עזרא
תגובות
+ הוסף תגובה