מאת: גיא גולדפרב | 06.08.12 | 01:23
באחווה כפר מנדא כבר שוקדים במרץ על העונה הבאה כשבראש ובראשונה מצפים בקוצר רוח לעלות על הדשא של האצטדיון המקומי החדש ההולך ומוקם בימים אלה ממש. בנוסף מנסים להחזיר את שחקני הבית עבדאללה קדאח ונידאל טהא. "רוצים לרוץ לעלייה", אמר היו"ר, טארק זידאן
גולת הכותרת בכפר מנדא העונה יהיו ללא ספק משחקי הבית. לאחר כמעט עשור בו נאלצו לחפש מגרשים חלופיים, עומדת הקבוצה של כפר מנדא לחזור לשחק במגרש המקומי, או יותר נכון באצטדיון שבנייתו עומדת להסתיים בקרוב.
"מדובר במתקן לתפארת", אומר היו"ר, טארק זידאן, "ברמה של ליגת העל. כרגע הוא מכיל 3,500 מקומות אולם התוכנית היא להתקין כיסאות פלסטיק שיקטינו את הקיבולת ל-2,200. ההערכות הן שהעבודות כולל הפיתוח מסביב, יסתיימו לקראת אוקטובר. אני מקווה שעם מתקן כזה נראה בעונה הקרובה 500 ואפילו 1,000 צופים בכל משחק ביתי".
אך עם כל הכבוד למתקן צריך גם להרים קבוצה. וכך, לאחר שנפתרו כל המחלוקות הפנימיות וזידאן נשאר בתפקיד היו"ר החלו במנדא להכין את המועדון לקראת העונה הקרובה.
נכון לכתיבת שורות אלה, מאמן עדיין אין מאחר ועאדל עאזם, יישאר ככל הנראה בביר אלמכסור. "את האימונים עד שיוחתם מאמן, יעבירו מאמני מחלקת הנוער שלנו", אמר זידאן, "אנו כרגע בוחנים מספר מועמדים וכולי תקווה שנסגור עם אחד מהם בימים הקרובים.
העדיף את מכסור. עאזם (צילום: גיא גולדפרב)
מטרות לעונה הקרובה ?
"רוצים לבנות קבוצה חזקה שתרוץ לעלייה. הישאם חלומי אמור לחזור ויחד עמו אנו מקווים להביא גם את עבדאללה קדאח מגלבוע ונידאל טהא שהם תושבי הכפר. יחד עם התלכיד שבנינו בשלוש השנים האחרונות מנדא תדבר חזק".
דור העתיד ?
"הצלחנו לאחד את כל בתי הספר לכדורגל בכפר תחת קורת גג אחת. הפצנו מנשרים בכדי שיגיעו ילדים. הכוונה היא להקים קבוצות ילדים א', נערים א' ו-ב' וכמובן נוער, שעלה בעונה שעברה לליגה השלישית".
תגובות
+ הוסף תגובה