"אקח את ההזדמנות בשתי ידיים"

שלומי אלבז (עמוד הפייסבוק של השוער) שלומי אלבז (עמוד הפייסבוק של השוער)
שוער בית"ר עפולה בשלוש השנים האחרונות, שלומי אלבז, ככל הנראה בדרך החוצה מהמועדון לאחר שהראה חוסר רצינות בשלבים מסויימים בעונה החולפת. למרות זאת, הוא מבטיח: "אם המאמן יחליט שאשאר, לא אאכזב אותו"

 שלומי אלבז (23) שוער מצוין, את זה יודעים גם בקבוצתו בית"ר עפולה, שסיימה את העונה החולפת במרכז הטבלה של ליגה ג' יזרעאל. אלבז שיחק בעברו גם בנוער של הפועל עפולה וגם אצל אסי גלבוע לפני שהגיע לקבוצה הסימפטית מליגה ג'. הבעיה של שלומי היא לא היכולת, אלא חוסר רצינות שהיה מפגין מה שלעיתים גרר אף אי הופעה לאימוני הקבוצה. כעת, הוא אחרי מחנה אימון של שוערים, רוצה להתקדם, ומבטיח שאם הוא יקבל את ההזדמנות, הוא יוכיח לכולם שהוא השתנה.

"החלטתי השנה לקחת את עצמי בידיים" אומר השוער, שהבין שככל הנראה הקבוצה תביא את ניצן קרוננברג שיאבק איתו על אפודת השוער הראשון. "השאלה היא אם שווה לי להישאר או לא. יאיר (כהן, המאמן) רוצה שאני אשאר ואלחם עם ניצן על ההרכב"

מה הוא אמר לך?
"הוא אמר לי שגם אם יבוא שוער שאני אלחם כמו גבר ושזה רק יכול לעזור לי. אני מבטיח לו שאם הוא יתן לי את ההזדמנות, אקח אותה בשתי ידיים. אני מאוד רוצה לסתום להרבה אנשים את הפה ולהוכיח מה אני שווה"

אתה פגוע מכך שמביאים שוער?

"מצד אחד כן, מצד שני אני הרסתי לעצמי"

תפרט בבקשה.
"יכולת תמיד הייתה לי, אנשים יודעים מה אני שווה. הראיתי בעבר חוסר רצינות, נניח המאמן היה מעדיף לתת קרדיט לשוער השני בגלל שהתחצפתי אליו, הייתי מתעצבן ולא מגיע לאימון"

אתה שואף עוד להתקדם?
"אני רוצה לקבל דקות משחק, יותר חשוב לי כרגע מהפן הכלכלי. אני מאוד רוצה להתקדם אבל בשביל זה צריך לתת עונה טובה"

שוער שמאבד מקום בהרכב, זה לא כמו מגן או חלוץ, זה אחרת. בתור אחד שהיה שוער בעבר, אני מבין לליבו של שלומי. אחד המאמנים שלי בעבר אמר לי ש"80% משוער זה ביטחון, את השאר כולם יכולים ללמוד, אבל אם אין ביטחון, אתה לא יכול לעשות שום דבר" וביטחון מגיע דרך דקות משחק ואמונה שהמאמן נותן בך, גם שלומי מודע לזה: "זה כל כך נכון, אנשים לא מבינים את זה. יש כאלה שחושבים שזה כמו שחקן שדה. זה ממש לא פשוט עבור שוער ראשון לרדת לספסל פתאום"

שלומי עוד צעיר וכל הקריירה לפניו, הוא כבר מסתכל למעלה "אני רוצה להתקדם לפחות לליגה א'" ולא מפחד להצהיר: "אם אשאר בעפולה, אני רוצה רק צמרת"


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שוער טוב
(עפולאי: 11:15 02-08-2012)
יכולטובי כול להוביל אותנו לליגה ב
2
שלומי אתה בדיחה
(עפולאי : 12:04 02-08-2012)
שוער שני בליגה ג' עושה כתבות?איפה זה קיים?קודם כל תוכיח את עצמך אחר כך תעשה כמה כתבות שאתה רוצה
3
חח שוער בדיחה לא יכול להיות שוער ראשון בבית מלון חלש מאוד פשש אין לאנשים מודעות עושים כתבות חיים בסרט תהיה בריא אבאלה
4
שלומי יחלש כנס
(אבי מקמל : 21:02 02-08-2012)
שלומי כפרה אתה עדיין חי בסרט שאתה רוצה להיות שוער אתה לא יכול לעמוד במקומות עבודה ישמן
5
מטרות
(יאיר כהן: 15:53 06-08-2012)
שנה הבאה יש מטרות להיות קבוצה רצינית לכן אני צריך שוער רציני ולא ליצן
6
שחקן עם נשמה
7
אלבז
(זועבי מסולמ: 22:53 15-08-2012)
תבוא איתי לביתר אלעמל ותשתיק את הפה להרבה קבוצות חסר לנו רק שוער אתה שוער מוציין

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?