מאת: מערכת דאבל פס | 01.08.12 | 08:54
בית"ר מעלה אדומים פתחה את אימוניה באופן רגוע יחסית. היו"ר החדש, משה זיגדון דאג שיהיה שקט לוגיסטי, המאמן משה סלמי דאג לפן המקצועי והפנים אל החלק העליון של הטבלה
בניגוד לשנים עברו נפתחה העונה של מעלה אדומים בשלווה. 16 שחקנים נכחו באימון הפתיחה שנערך אתמול (שלישי) במגרש הישן ביישוב.
על הקווים ניצב הברירה הטבעית, משה סלמי. עבורו זו תהיה עונה שלישית רצופה. הוא לא התרגש מהכמות המועטה יחסית: "מעדיף להדריך כמות כזו מאשר 30. האידיאל זה, 20. מאמין שנגיע אליו ככל שנתקדם לקראת הפתיחה".
שינויים גדולים לא צפויים בסגל אם כי המטרה הפעם היא להגיע מסודרים לפתיחת עונה. השוער בן חדד והבלם איציק עטיה כבר סיכמו. יוסי פרץ אמור להצטרף אליהם.
תוספת כוח משמעותית יהיה המגן הוותיק, מוטי מנחם שהגיע ממבשרת ציון. על הכוונת גם אלון סגיר, שי מזרחי ודידו שמעון.
מי שייעדר ככל הנראה, לפחות בחצי הראשון של העונה הוא בקשר הוותיק, אודי שנורמן שסוחב פציעה ואמור לעבור ניתוח.
כמו כן, נעשים בתקופה האחרונה ניסיונות לסולחה בין אלעד יונה לקבוצה. כזכור, יונה תקף את ההנהלה בראיון שערך אצלנו באתר. בינתיים הוא מתאמן בקטמון.
מי שאמור להשרות שקט לוגיסטי על המערכת הוא היו"ר החדש, משה זיגדון, בעליו של העיתון המקומי.
"את השינוי ראינו כבר בפתיחה. הכל מסביב לאימון היה מסודר, מקלחות, מגבות", אמר סלמי. באשר לסגל אמר המאמן: "יש לנו שחקנים צעירים מוכשרים שהוכיחו את עצמם בעונה שעברה. אנו בודקים אפשרות לקלוט שחקנים יוצאי מחלקת הנוער של בית"ר. מאמין שנהיה קבוצה טובה והפנים לעבר הפלייאוף העליון."
בקבוצה מאמינים כי יצליחו לעלות עוד העונה למגרש החדש שעובר שיפוץ ויהיה מוכן רק בדצמבר. כידוע, הוציאו השכנים באזור צו מניעה לקיום משחקים בשעות מסוימות. בקבוצה תולים תקוות בעובדה שהתיק עבר לדיון בבית המשפט המחוזי ומקווים כי זה ישנה את רוע הגזירה.
תגובות
+ הוסף תגובה