שמוליק בנג'ו
מאת: ארז נעמן | 31.07.12 | 08:31
לשמוליק בנג'ו הייתה עונה טובה, והשנה הוא רוצה לעשות את קפיצת המדרגה לליגה גבוהה יותר "אני רוצה לעלות ברמה. ליגה א' או ליגה לאומית" בנג'ו משקיע ומתאמן גם לבדו, הכל כדי להצליח "אני מתאמן בבית. הכל כדי להגיע מוכן" בימים אלה עבר בנג'ו בדיקות רפואיות בכרמיאל/צפת וככל הנראה יחתום במועדון מליגה א' צפון.
חצור הגלילית סיימה את העונה הסדירה במקום העשירי בליגה, כשהיא לא מראה סימנים של קבוצה עם שאיפות מעבר לליגה ג'. שמוליק בנג'ו (22) אחד השחקנים הטובים של הקבוצה, רוצה למצוא אתגר חדש.
שמוליק גדל במחלקת הנוער של קריית שמונה, משם עבר לצפת. כשהגיע הזמן להתגייס, התגייס שמוליק ליחידה מובחרת בצבא. לקראת סיום השירות נפתחה בעירו (חצור הגלילית) קבוצה בליגה ג' אלי הוא הצטרף. "באתי ולקחתי חלק בקבוצה. הייתי הופך את העולם כדי לקחת חופש מהצבא בשביל להגיע לאימונים. אני זוכר שהייתי מגיע עם הנשק והמדים ישר לאמצע האימון"
השחקן לא קיבל שכר בקבוצה בתור חייל, אבל היה חשוב לו לשחק. החיידק מעולם לא עזב אותו "לא קיבלתי תמורה. הכל בא מאהבה לכדורגל ומהרצון להצליח"
"הייתי שחקן הרכב,שחקן שמנהל את מהלך המשחק של הקבוצה" מספר הקשר על התקופה בחצור, "עכשיו אני רוצה לעלות טיפה ברמה ומחפשים לי קבוצה בליגה א' ובליגה הלאומית. יש הרבה אנשים שמאמינים ביכולת שלי ועושים הכל כדיי למצוא לי קבוצה"
אתה מתאמן לבד?
"אני ממשיך את העבודה בבית, מתאמן חזק, הכל כדיי להגיע מוכן לקבוצה שבעזרת ה' אני מצפה להגיע אליה. למרות שזה עולה לי בישיבה בבית בלי לעבוד כרגע, הכל כדיי לקבל את ההזדמנות להוכיח"
ומה עם חצור הגלילית?
"זה מקום שאני לא יכול להפיק בו את מירב היכולת שלי וגם לא יכול להגיע לשום מקום, אבל תמיד חייב לזכור שזה הבית שאני מקבל בו את כל החום והאהבה. וצריך לציין את המאמן יהודה חטואל שתמיד תומך בי ועוזר לי בכל מה שצריך"
יש לך הצעות כרגע מליגה גבוהה יותר?
יש כל מיניי כיוונים,וכמו שאמרתי לך יש אנשים שעובדים בשבילי בלי סוף ומחפשים לי את המקום הכי טוב כדיי שאוכל להיכנס לעניינים שוב"
מאיר ארמה. "מאמן שידע להאמין בי, אני אחזיר לו כפליים" (צילום: לירן דורף)
אתה בסך הכל בן 22, כל העתיד עוד לפניך.
"אני מאמין בכוח הרצון שלי" אומר שמוליק, "אני לא מוותר ועובד קשה אם זה אימונים בבית, חדר כושר והכל על מנת להצליח. אני מקווה שאני אגיע לקבוצה שיהיה בה את המאמן שידע להאמין בי ואני יחזיר לו כפול"
כאמור, שמוליק ככל הנראה מצא את המאמן שיאמין בו, בדמותו של מאיר ארמה מאמן כרמיאל/צפת. בנג'ו עבר השבוע בדיקות רפואיות בקבוצה מליגה א' צפון וכלל הנראה יוחתם.
תגובות
+ הוסף תגובה