חיפה נשארה בליגה, ירושלים ירדה
שחקני חיפה ובר דוד חוגגים השארות בליגה
מאת: מיכאל וייסרמן ומערכת דאבל פס | 20.07.12 | 18:47
דרמה עצומה קיבלנו במשחק ההישרדות כאשר שתי שניות לסיום המשחק הצליח איתי בר דוד בשער השלישי שלו במשחק להשאיר את קבוצתו בליגה. ירושלים של ליאור זדה ושמוליק לוי ירדה.
"על החיים ועל הליגה" אלו הדברים אותם העבירו שני המאמנים של ירושלים וחיפה רגע לפני משחק ההישרדות ביניהן. המשחק נפתח בסערה כאשר כבר אחרי חמישים שניות הכשיל קפטן ירושלים אשר בן עמי את אושרי גיטה אבל האחרון החמיץ את הפנדל או יותר נכון סחט הצלה ענקית של שוער ירושלים, חגי ממן. המהלך הזה העיר את שחקני ירושלים ובמיוחד את בן עמי שלאחר חמש דקות העלה את קבוצתו ליתרון בבעיטה נהדרת, 0:1.
השליש השני נפתח בגישושים אבל לאחר שבע דקות הגיעה הטעות של ירושלים ואיתי בר דוד בכדור חופשי השווה את התוצאה, 1:1. עוד שתי דקות עוברות ובר דוד עושה מהפך כאשר שוב בעיטה טובה וזה כבר 1:2 לחיפה. עוד דקה עוברת וירושלים ממשיכה לטעות כאשר ניסן רביבו מנצל טעות קשה של הגנת ירושלים והשער חגי ממן. מורד אליען לא מוותר ולאחר דקה מסיים את התקפת המשולש של ירושלים. ממן מעביר את הכדור לבני זקן והוא בנגיעה מעביר לאליען שלא מתבלבל, 2:3.
דקה אחת בשליש השלישי ואושרי גיטה שהיה חלש לאורך העונה, כובש את שער העונה מבסיקלטה נהדרת ומעלה את קבוצתו ל-2:4. בדקה השמינית של השליש השלישי מחזיר כפיר מלול את קבוצתו למשחק כאשר מצמק בכדור פנדל ל-3:4. ואז מתחילה הדרמה הגדולה של המשחק. 40 שניות לסיום המשחק אשר בן עמי עם כל הניסיון שלו משווה את התוצאה ל-4:4 והמשחק הולך להארכה של עונה שלמה.
בחמש השניות האחרונות של הארכה לאחר שכבר נראה כי המשחק הולך לפנדלים הגיע השלישי של בר דוד שבשער נהדר השאיר ברגליו את קבוצתו עונה נוספת בליגה, 4:5 לחיפה בסיום. מדהים!!! כוכב המשחק איתי בר דוד אמר בסיום: "כמעט ונפלתי רגע לפני השער אבל ראיתי את חיים ועידו מול העיניים שלי והם נלחמו עלי ורציתי להחזיר להם".
תגובות
+ הוסף תגובה