"עדיין מסוגל לשחק ברמות הגבוהות"

אסי בוזגלו במדי עמישב אסי בוזגלו במדי עמישב
למרות הכותרות שתופסת מכבי עמישב פתח תקווה לאחרונה, דווקא הקשר/חלוץ הנהדר אסי בוזגלו עדיין לא סיכם עם הקבוצה. בוזגלו, שנתן עונה נהדרת וכיכב גם במדי קביליו יפו על החוף בנתניה, בטוח שהוא יכול לשחק בליגות גבוהות יותר.

doublepass_" id="img_0" class="story_img"אין ספק כי מכבי עמישב פתח תקווה הפכה בשבועות האחרונות לקבוצה המעניינת ביותר של הפגרה בליגות הנמוכות. לאחר החתמה ענקית של החלוץ אורי קרגולה, ההצטרפות של איש העסקים אלמוג ספיר והכוונה להביא גם את אלעד כהן, מי שעדיין לא חתם בקבוצה הוא דווקא החלוץ אסי בוזגלו, אחיו של המאמן. בוזלו, שנתן עונה נהדרת בעונה שעברה, היה עסוק בקיץ האחרון בצוותא עם אחיו אוהד בקבוצת החופים של קביליו יפו וגם שם הוכיח את גדולתו, מחכה להצעה משודרגת מליגות גבוהות יותר ואם לא תבוא כזאת ישמח לעזור לאחיו בקבוצה מפתח תקווה. בראיון מיוחד ל"דאבל פס", אסי בוזגלו מספר על תוכניותיו לעתיד, על אכזבה בעבר וגם על כך שכבר בקרוב יהפוך אבא לשניים בעזרת השם.

"זאת הייתה עונה הכי טובה בהיסטוריה של הקבוצה" מסכם אסי את השנה החולפת בעמישב, "צריך לזכור שמדובר בקבוצה צעירה שחוץ ממני ואהרון סלדוצ'ו שאר השחקנים היו צעירים למדי. אני אומנם לא כבשתי הרבה אבל הייתי אחראי על בישולים ובעיקר הנהגתי את החבר'ה הצעירים של הקבוצה"

מה קורה בעונה הבאה?
"כרגע קשה לי לדעת. יש לי מספר הצעות והתקווה היא לקבל את ההצעה הטובה ביותר מבחינתי גם מקצועית וגם כלכלית. אני רואה גם את הדברים הטובים שנבנים בעמישב וגם האופציה הזאת היא ריאלית מאוד מבחינתי".

המטרה ללכת לליגה הלאומית?
"תמיד המטרה היא להתקדם כמה שיותר אבל לצערי ההצעות הן לא כאלה גדולות כך שהצעה טובה תתקבל תמיד. יש לי משפחה והכוונה לקבל את ההצעה הטובה ביותר מכל הכיוונים".

כבר טעמת ליגות גבוהות, מה קרה?
"במשך עשר שנים שיחקתי בשתי הליגות הראשונות, שש שנים הייתי כוכב בליגה הלאומית וחשבתי שאני אעלה לליגת העל אבל לצערי קרו כמה דברים שרובם לא תלויים בי".

                       אוהד בוזגלו. "אחי רוצה את הכי טוב בשבילי" (צילום: לירן דורף)

מה אחיך ממליץ לך?
"אחי רוצה את הטוב ביותר בשבילי. הוא מאחל לקבל את ההצעה הטובה מבחינתי. אני עדיין 29 ואני אמור להיות בשיאי כרגע ואני מסוגל לשחק עדיין ברמות הכי גבוהות".

במהלך הקיץ כיכבת על החוף במדי קביליו יפו.
"חופים מבחינתי זה היה: 'באתי, ראיתי ונדלקתי'. חשבתי בהתחלה שמדובר במשחק פיזי ויהיה לי קשה אבל מהר התברר לי שמדובר במשחק טכני ואני שמח שהפגנתי כושר טוב והפכנו להפתעת הליגה וחבל לי שזה נגמר בשישי האחרון ברבע הגמר".

דובר על כך שאולי תשחק במדי יפו.
"גם אני שמעתי את הדיבורים האלה אבל לא הייתה הצעה רשמית. הקהל מאוד התחבר אלי ואני אליהם אבל שום דבר רשמי".

איפה נראה את אסי בוזגלו בסיום העונה?
"אני מקווה בקבוצה שהכי תתאים לי מכל הבחינות. אני עדיין מקווה למצוא קבוצה בשתי הליגות הראשונות ואם לא אשמח לעזור לאחי במטרות בעמישב פתח תקווה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
איפהשנימאס פה כיכבת ?
(אוהד של שנים: 10:55 18-07-2012)
כל מקום שההייתה אף אחד לא ידע שאתה שם חחחח כיכבתי אתה חי בסרט
2
צנוע הבחור
(אוהד אלמוני : 09:30 18-07-2012)
לתושמת לבך אסי אמרת כיכבתי שש שנים האם תוכל לפרט . איזה צניעות ......
3
בוא ליבנה!
(מקורב להנהלה: 10:56 18-07-2012)
צריכים מישהו במשבצת שלך..
5
תלמד מה זה צניעות
(ערס: 11:30 18-07-2012)
תלמד מה זה צניעות מדודו ביטון
6
הקהל לא התחבר אילך יה לקק
(יפואי : 11:51 18-07-2012)
אתה לקקן אף יפואי לא התחבר אילך ואף לא אוהבים אותך לא חיבורים ולא נעליים תשאר במקומך .
7
זה השחקן הכי מוכשר בליגה
(מרמורקי: 12:29 18-07-2012)
בוא למרמורק
8
הלוואי יבוא אלינו
(יפו: 12:48 18-07-2012)
9
יפו אל תשחקו אותה נבחרת ספרד
(קטמוני: 12:49 18-07-2012)
מי אתם בכלל?
10
קבוצה משעממת
(אוהד בזגלו: 13:18 18-07-2012)
מרכז טבלה , אין בכם כלום , משפחה מעייפת וטיפשה
11
לקטמוני
(מיקי: 23:09 18-07-2012)
מי אנחנו? הקבוצה שהכניסה לכם רביעיה בטדי!
12
יש לו מישחק טכני ומהירות כניראה הפעל פ"ת גמרה לו את הקרירה בליכלוכים.
13
לאלה שכואב להם...
(עוקב: 02:30 19-07-2012)
גם בנתניה, גם בהפועל חיפה גם בהפועל ירושלים גם ברעננה גם בראשון לציון הוא היה בין 3 הבולטים אם לא הבולט שבהם! אז תפרגנו לא קרה כלום
14
עבר כבר את השיא שלו
(בני: 08:29 19-07-2012)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?