הקבוצה של אילון שווגר ממשיכה את מגמת החימוש, והשבוע היא חיזקה משמעותית את החלק ההתקפי, לאחר שצירפה לשורותיה את החלוץ המוכשר, יקי ויצמן בן ה-22, שגדל בהפועל עכו, ושיחק בעונה אשתקד במדי בני ג'דידה ובני טמרה מהליגה הארצית וכבש שבעה שערים.
"ויצמן הוא השחקן שאמור להביא לנו את הערך מוסף בחלק הקדמי", אמר השבוע המאמן שווגר על החלוץ החדש שלו בקבוצה, והוסיף: "למרות שמדובר בחלוץ צעיר, צריך לזכור שהוא הספיק לשחק בליגה הארצית והלאומית ולכן אני מאמין שהוא יתרום לנו הרבה מהניסיון שלו העונה".
ויצמן, עצמו, נשמע מרוצה בעפולה ואמר: "אני שמח מאוד שחתמתי בעפולה. יש כאן אנשים נפלאים שנורא כיף לי לעבוד איתם". לדבריו, הוא שיחק במספר קבוצות ובליגות בכירות יותר, אך יחס ראוי ותנאים טובים כמו שיש בעפולה הוא לא זכה לראות. "עפולה זה מועדון מסודר עם מאמן מקצוען, ולכן גם הייתי מוכן לוותר על הרבה כסף בכדי לחתום בעפולה ולא במקום אחר כי ידעתי שיש בעפולה תלכיד טוב של אנשים שאוכל להצליח עימם בהמשך".
יקי וייצמן,ויתר על לא מעט כסף כדי לשחק בעפולה.(צילום:אורי דוד)
מטרות הקבוצה לעונה זו?
"המטרה שלנו היא קודם כל לשרוד בליגה ולא להגיע למאבקי תחתית", מבהיר ויצמן, ויחד עם זאת הוא מציין: "יש בעפולה סגל שחקנים צעיר וטוב שרעב מאוד להצלחות ולכן אני די אופטימי לגבי המשך הדרך. כרגע, מוקדם מדי לצאת בהצהרות, אך אני מקווה שנבוא קטנים ונצא בסוף העונה גדולים".
מהן הציפיות והמטרות שהצבת מעצמך?
"הציפיות שלי מעצמי הן גבוהות מאוד", אומר החלוץ הצעיר, "הביאו אותי בכדי לשדרג את ההתקפה. לא באתי לקבוצה בשביל להיות עוד שחקן בסגל, אלא להיות פקטור משמעותי בחלק הקדמי. אני מקווה מאוד לתרום מהניסיון שלי ולהגיע עם הקבוצה להצלחות".
בתוך כך, הקבוצה חזרה להתאמן השבוע באצטדיון החדש בעפולה עילית, לאחר תקופה ארוכה, שבה בוצעו שיפוצים נרחבים באצטדיון. יש לציין כי בשלב זה הקבוצה תתאמן רק על חצי מהמגרש, מכיוון שהחצי השני טרם מוכן. "כרגע, הדשא לא מוכן באופן סופי, ולכן גם הקבוצה תתאמן במגרש רק שלוש פעמים בשבוע בכדי לתת לו לצמוח כמו שצריך", אמר מנהל האצטדיון, עמית אשכנזי.
תגובות
+ הוסף תגובה