מאת: מערכת דאבל פס | 29.06.12 | 19:02
לאחר כל השערוריות שהטילו צל כבד על הכדורגל הישראלי בעונה שחלפה סברו כולם כי לפחות בכדורגל החופים נוכל ליהנות בשקט אולם המשחק האחרון של מחזור הנעילה שוב הציף את הרפש.
עיקר הטענות כוונו כלפיה של ראש העין כאילו היא הפסידה בכוונה לחדרה כדי לסיים במקום הרביעי ולפגוש ברבע הגמר את יפו ולא את נתניה החזקה.
עוד לפני תחילת המשחק הרימו רבים גבה כשהחלוץ האימתני של ראש העין, מרקו סילבה תופקד דווקא מאחור. נכון שבמהלך השליש הראשון (1:3לחדרה) נראו שחקני ראש העין כבויים משהו מה שיצר את הרושם אצל הצופים כאילו הם לא ממש רוצים לנצח אולם בשליש השני לחצו מאד על השער של חדרה שם תפס השוער אסף מנדס יום מטורף כשהדף כמעט כל מה שנבעט לעברו.
במהלך השליש השני של המשחק התעמת צרפתי עם אוהדי קבוצתו שהתרעמו על שיטת המשחק ובמהלך ההפסקה שבין השליש השני לאחרון סירב להתראיין ונשמע מפטיר: "נראה להם מה זה בחצי הגמר". רמז מכוון למכבי יפו אותה תפגוש ראש העין בסופו של דבר.
מאמן מכבי יפו, אוהד בוזגלו לא נשאר חייב והגיב תוך כדי משחק: "זה שאנחנו האנדרדוג במשחק רק בא לטובתנו".
בסיום המשחק הגיב צרפתי לטענות נגד קבוצתו: "אני מתרכז רק בקבוצה שלי. תפסנו יום חלש ומהצד השני השוער של חדרה תפס יום משוגע. יש לנו שבועיים להתכונן בצורה הכי טובה שאפשר לרבע הגמר".
תגובות
+ הוסף תגובה