קריית מלאכי בדרך לקבוצת רוכשים

אוהדי קריית מלאכי. ימים חדשים? אוהדי קריית מלאכי. ימים חדשים?
בלעדי: קבוצת רוכשים מאוד בכירה בכדורגל הישראלי צפויה לרכוש את קבוצת מכבי קריית מלאכי. הכל בתיווכם של ה-"ANGELS" חוג האוהדים הרשמי של המועדון. גורם בכיר: "מברכים על המהלך"

 קריית מלאכי בדרך לזמנים חדשים? ימים יגידו. לאתר דאבל פס נודע כי קבוצת רוכשים שמורכבת מאנשים בכירים מאוד בכדורגל הישראלי, צפויה לרכוש את הקבוצה ולהעמיד תקציב חסר תקדים בליגה א', במטרה לעלות ליגה.

גם בשנה שעברה בנו בקריית מלאכי קבוצה נהדרת, שהייתה אמורה לספק את הסחורה ולהביא את הקבוצה לליגה הלאומית. בפועל, הגלקטיקוס נכשלו ושחקני הרכש התפזרו כבר בינואר לכל עבר והוחלט על קיצוצים.

כעת, בקריית מלאכי העתיד נראה ורוד מתמיד, כשחוג האוהדים ה- "ANGELS" פעל מתחת לפני השטח ותיווך בין קבוצה הרוכשים לקבוצתם האהובה. בימים הקרובים צפויות התפתחויות בנושא כשהמטרה של קבוצת הרוכשים היא להעמיד תקציב גבוה ולהביא שחקני רכש שיקחו את הקבוצה לליגה הלאומית.

גורם המקורב למועדון אמר לדאבל פס: "זה מהלך מבורך. ברצוני לציין שמדובר באנשים מאוד בכירים בכדורגל הישראלי, שהאוהדים הביאו. אני מקווה ומייחל לרגע החתימה, מועדון הכדורגל של קריית מלאכי קרוב לחזור לימי הזוהר, עם קבוצת הרוכשים הזו, השמיים הם הגבול מבחינתנו"

מדובר במשקיע שמעוניין לקחת את הקבוצה ביחד עם עוד כמה אנשים עמידים. החוזה, אם ייחתם, יהיה תקף לעונה אחת עם אופצייה להמשך כשכל האגודה כולל מחלקות הנוער והילדים כפופים אליהם. כרגע השלב במו"מ מתקדם כשיום ראשון צפויה פגישה בין הצדדים עם חוג האוהדים על מנת להתחיל לבנות את המהלך.

אחד מראשי חוג האוהדים רפי אזולאי הסכים לומר: "יש כיוון מסויים אך כרגע מטעמי דיסקרטיות אני לא יכול להתייחס לנושא, תודה על ההבנה"

תגובתו של יו"ר הקבוצה אבי עמית: "אני יכול להגיד לך שאנחנו פועלים במספר כיוונים, בין היתר יש גם התענייניות מצד גורמים פרטיים ואנחנו נקבל את ההחלטה הכי טובה עבור הקבוצה, העיר והאוהדים"



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
הלוואי
(מלאכי: 11:14 21-06-2012)
חוזרים לימים הגדולים!!!!!
2
חחחחחחחחחחח
(חחחחחחח: 11:32 21-06-2012)
חחחחחחחחחחח מצטער הייתי חייב. איכס מי ישקיע במלאכי. קופים
3
פחחחח ימי הזוהר עלק
(יושי: 11:33 21-06-2012)
מה תחזירו את קצב ליהות נשיא?
4
להביא מאמן !
(דוד: 12:02 21-06-2012)
דחוף להביא מאמן שמבין כדורגל!
5
למרות שאתם שונאים אותנו
(יפו מדבר: 12:16 21-06-2012)
אני אאחל לכם בהצלחה. המצב העגום שלכם לא גרם לנו שמחה לאיד, להיפך, אנחנו יודעים מה זה להישאר ללא קבוצה. מקווה שיחד עם הכסף השפויים שבינכם יצליחו לחנך את הקהל האלים שהורס את החשק לראות משחק כדורגל בעיר שלכם.
6
אוי ואבוי!
(התקליטן "קביליו" יפו: 13:31 21-06-2012)
"בכירים" מהכדורגל הישראלי! הריי כולם אצלנו מושחתים (בכל הענף!) .מלאכי,תברחו מהם ותתארגנו לבד. בהצלחה לכולם! נתראה במגרשים,הולכת להיות עונה טובה.
7
לחברה מיפו
(השרוף ממלאכי: 13:49 21-06-2012)
תודה רבה על הפירגון, ואנחנו מקווים בשביל כולם שהשנה לא ניתקל במראות של אלימות שיהרסו לכולנו את ההנאה להגיע למגרשים. ובהצלחה גם לכם....
8
דאבל פס אתם מתדרדרים
(לאתר: 14:25 21-06-2012)
מה זאת אומרת תגובה של היו"ר תפורסם בהמשך? אם יש לכם אותה אז תעלו.
9
השם תצילני!
(דרומי: 15:37 21-06-2012)
השם תציל את עם ישראל מהטילים בבקשה
10
הימים היחידים היו בשנות ה90 שהייתם מגיעים למגרש ביהוד נגד הפועל יהוד המיתולוגית בליגה א' ומקבלים מכות ליד הבניינים שם וחוזרים הביתה
11
חברים עובדים עליכם בעיניים
(קוקוריקו.....: 20:18 21-06-2012)
לא יהיה שום דבר זה רק בשביל להחזיק את השחקנים והצוות של המועדון שלא יברחו מהקבוצה . הקבוצה מפורקת בלי שקל .
12
פחחחחחחחחחח עובדים עליכם
(ראש העיר: 03:20 22-06-2012)
הקבוצה בדרך לפרוק.
13
מלאכי זה אצלי הלב
(ירין פרץ: 16:23 22-06-2012)
כפי שרואים בעיר הקבוצה חוזרת לחיים ביום ראשון יש פגישה בין האוהדים לבכירים ויאללה שנה הבאה לאומית
14
יששששששש והלואי זה חלום שלי
(שי יעקב: 17:37 22-06-2012)
15
עירוני מכבי קרית מלאכי
(שי יעקב: 17:44 22-06-2012)
יששששששש והלואי זה חלום שליתעלה למלאכי
16
לאבי עמית
(אריה חנוכי: 22:16 22-06-2012)
קבוצה לעלייה זה קודם להשאיר את צחי גיגי ולהביא מאמן רעב מבחוץ שמכיר את השחקנים ויכול להביא למועדון שחקנים מבחוץ להביא מישהו מבחוץ שנקי מאינטרסים
17
אחי אחי
(מלאכי : 19:08 27-06-2012)
יחי ערוני קרית מלאכי הקבוצה של המדינה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?