זדה בהפועל ירושלים

כפי שפורסם לראשונה בדאבל פס, זדה קיבל את תפקיד המנהל המקצועי של מחלקת הנוער של המועדון. המאמן השאיר בחוזה סעיף יציאה לאימון קבוצה אחרת. זדה: "אני שמח לעבוד עם דור העתיד"

doublepass_" id="img_0" class="story_img" מאמנה היוצא של הפועל קטמון, ליאור זדה, חתם בהפועל ירושלים. זדה ישמש כמנהל מקצועי במחלקת הנוער של המועדון ויעבוד בצוותא עם חיים בנדה המאמן.

כזכור, זדה סיים את תפקידו בקטמון לאחר שההנהלה לא הייתה מרוצה מסיום העונה הכושל של קטמון שכלל בין היתר חמישה הפסדים רצופים ואיבוד המקום הראשון ממש בישורת האחרונה. שרצקי, האיש החזק בקטמון, החליט בהחלטה משותפת עם ההנהלה שדרכו של ליאור תמה והוא קיבל הודעה על כך.

זדה בחן הצעות ממספר קבוצות ובהן של הפועל ירושלים, בה לבסוף חתם כאמור כמנהל מקצועי של מחלקת הנוער. סלמן עמר ייאמן את הקבוצה הבוגרת במקומו של לופא קדוש שאיכזב.

זדה אמר לדאבל פס: "אלמד את התפקיד ואעשה הכל כדי להצליח כמו בכל מקום שבו אני עובד"

כאמור, לליאור יש סעיף יציאה אם יקבל הצעה לאימון קבוצה בוגרת. כרגע המאמן טוען שהוא שמח לעבוד עם דור העתיד, ושהתפקיד טומן בחובו המון אתגר ועניין.

"מחלקת הנוער נמצאת בליגת העל וזה אתגר גדול" אומר המאמן. "אני שמח לעבוד איתם השנה"

                       זדה על רקע הקהל של קטמון. ירושלמי אמיתי (צילום: ארז נעמן)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בהצלחה איש יקר!
(בקעת הירדן: 14:29 13-06-2012)
אין ולא יהיה עוד מאמן כמוך, מקצועי ישר והגון. מחזיקים לך אצבעות בכל מקום שתעבוד בו.
2
לליאור
(שחקן בליגה: 15:26 13-06-2012)
המון בהצלחה... אתה בן אדם ענק!!!
3
זדה הוא מאמן שנכשל
(מקורב קטמון: 15:30 13-06-2012)
ליאור בחור מצוין אבל נכשל העונה וכדיא לו לקחת עונה לנוח. בנוסף הוא בושה...
4
ליאור עשית טעות
(אחד שמבין: 16:34 13-06-2012)
ברגע אחד מחקת את קריירת האימון שלך ? נראה שזה מתוך פחד ! אני מתפלא עליך ... ועוד לחזור למועדון הזה בתפקיד כזה...
5
בהצלחה
(קוסטה: 17:42 13-06-2012)
ליאור בהצלחה נשמה מעל הכל אתה בן אדם גדול
6
בהצלחה, קצין וג'נטלמן
(רון עמיקם: 00:06 14-06-2012)
אנשים יקרים מגיעים רחוק ואתה עוד תגיע רחוק.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?