מאת: ארז נעמן ומערכת דאבל פס | 15.05.12 | 19:58
כך מצהיר מאמן נתיבות, אהוד כחילה לקראת המשחק הכי גורלי של הקבוצה שלו מאז שעלתה לליגה א'. המשימה הכי קשה העומדת בפניו היא להוריד את השחקנים שראו את אזור בחמישי שעבר, לקרקע.
עונה לא קלה עוברת על עירוני נתיבות בכלל ובמיוחד על מאמנה, אהוד כחילה. על רקע השמועות על משבר אמון, אותו אגב מכחישים כולם בתוקף, ניצבת בפני הקבוצה ובפני אחת המשימות הקשות ביותר: להישאר בליגה.
כזכור, את החלק הראשון, נתיבות הצליחה לעבור בקושי רב ולאחר ניצחון ביתי דרמטי על כפר שלם. היא נזקקה כמובן גם לשרותיה של בני אילת שחילצה תיקו בשקמה ובכך השאירה את הנתיבותים בחיים.
מקצועית זו הייתה אחת העונות הגרועות של הקבוצה מאז שעלתה לליגה א'. רק בכדי לסבר לכם את האוזן או יותר נכון את העין להלן המספרים של הקבוצה העונה:
26 שערי זכות לעומת 44 בעונה שעברה. ב-11 משחקים היא לא הבקיעה. מלך השערים הוא דודו פלס עם חמישה כיבושים. בעונה שעברה הוא הבקיע 9. אורן פחימה מלך השערים של הקבוצה בשנתיים שקדמו לעונה זו, כבש רק שלושה.
מאמנים רבים שמכירים את הליגה אמרו כי "עם שחקנים כמו שיש בנתיבות היינו עולים ליגה", כחילה לעומת זאת לא מסכים: "כדורגל זה הרבה פסיכולוגיה ומשהו לא טוב עבר על השחקנים שלנו העונה מהבחינה הזו. כל שבוע אמרנו כי הנה מגיעה ההתפוצצות אך זה לא קרה. אני לא בורח מאחריות, גם אני לא חף מטעויות".
אחת העונות הגרועות של נתיבות. שחקני הקבוצה לפני בשורת התיקו בשקמה (צילום: שי מוגילבסקי)
יש לחץ לקראת המשחק ?
"ברור שיש לחץ אבל לדעתי מדובר בלחץ חיובי, השחקנים מודעים לחשיבות של המשחק בשביל המועדון"
תישאר גם אם תרדו?
"אם אנחנו נשארים, אוכל לעזוב לאחר שעשיתי משהו טוב עבור המועדון. אם נרד ליגה אשקול את דרכי ואולי אשאר".
אישית היית בסיטואציה דומה בעבר ?
"עברתי שבוע מאוד קשה מבחינה אישית. זה לא קל, מעולם לא ירדתי ליגה בתור מאמן, גם לא בתור שחקן, פעם אחת הייתי קרוב עם באר שבע אבל חוץ מזה לא הרגשתי כך מעולם. היינו מוכנים השנה לעונה שנאבק בה על הירידה".
אמרו ששחקנים שלכם שישבו ביציע זלזלו כשראו את אזור ?
"שטויות. מי שמזלזל בקבוצה שלקחה מקום ראשון בליגה ב' בהפרש ענק טועה ובגדול. מדובר בקבוצה טובה מאוד. נגד שעריים הם היו יותר טובים והיה מגיע להם לנצח".
תגובות
+ הוסף תגובה