מאת: מערכת דאבל פס | 11.05.12 | 15:44
לעיני כ-2,000 צופים ביבנה סיימו מכבי יבנה ואסי גלבוע בתיקו 0:0 מאכזב ומשמים והעבירו למעשה את ההכרעה לשבוע הבא לגלבוע.
משחק הפלייאוף הראשון על העלייה ללאומית בין מכבי יבנה לאסי גלבוע התסיים ב-0:0 אם כי זה היה די צפוי.
משחק זהיר של שתי הקבוצות לא הניב כמעט כלום למעט הזדמנות גדולה של אדיר קרן (לא היה בכלל בטוח שישחק) בדקה ה-22 הייתה כל מה שראו כ-2,000 הצופים.
בדקה ה-27 נתקל בר קרסנר מהגלבוע במאור פרץ, פתח את הראש וממשיך את המשחק כשתחבושת גדולה מעטרת את ראשו.
עד למחצית לא נרשם ולו חצי מצב וזו הסתיימה בתיקו 0:0 משעמם כשאסי גלבוע פשוט ויתרה על ההתקפה.
פתיחתה של המחצית השנייה לא הביאה את השינוי. עבדאללה קדח החליף את בר קרסנר שלא יכול היה להמשיך. יבנה ניסתה לדחוף כדורים לקרגולה שנתקע באגף ועד לסיום המשחק לא נרשם ולו מצב אחד לרפואה שהותיר את הצופים מאוכזבים.
היה זה אחד המשחקים היותר חלשים שנראו השנה העונה בליגה א'. סיקור מלא, תגובות ופרשנויות בהמשך הערב
ההרכבים הפותחים:
מכבי יבנה: יניב בן ישי; יבגני קפלן, רון קופרלי, איתן בר, אדיר קרן; אדיר שרעבי, מאור פרץ, גיא אבן, רפי סגל; אסף גובזה, אורי קרגולה.
גלבוע: אלירן אוחיון; בר קרסנר, גיא צרפתי, גבע ברקאי, תומר ברוקס; יוני יוסיפוביץ', עמי גילברט, יוני אוחיון, שניר גואטה; עידו אליהו, אבי מלכה.
תגובות
+ הוסף תגובה