בוסקילה. "יש מתח בריא"
מאת: מיכאל וייסרמן | 10.05.12 | 08:50
יממה לפני המשחק הגורלי בקריירה שלו, רפי בוסקילה, מאמן הפועל מגדל העמק משתדל לשמור על שפיות ובעיקר מאמין בחניכים שלו ומקווה כמובן לחגוג אחרי המשחק
רפי בוסקילה, אחד המאמנים המוכשרים בליגות הנמוכות ולאחר שנים שעבר תחת יובל נעים החליט בוסקילה לפתוח בקריירה עצמאית. בשנים האחרונות הגיע המאמן למגדל העמק במטרה לעלות את הקבוצה ליגה לאחר שנים רבות. מחר הוא יוכל לעשות זאת ולהגשים לא רק את החלום של עצמו אלא את חלומם של הרבה מתושבי העיר.
רפי, איך ההכנות?
"יש מתח בריא, הקבוצה מגיעה מוכנה מבחינה מקצועית ומנטאלית, עשינו המון שיחות ואני מאמין שנדע לעשות את העבודה".
עשיתם משהו מיוחד לקראת המשחק הזה?
"ממש לא, המשכנו להתאמן כרגיל. ערכנו ולמדנו אותם. אנחנו נגיע מוכנים כאשר כל הכוחות שלנו אמורות להיות במשחק אחד".
אתם עדיין חושבים על העונה שעברה? משחק הפלייאוף מול אולגה?
"ממש לא. לא הזכרנו בזה ולא דיברנו, אנחנו מדברים רק על הדקה התשעים מחר"
מילה על ביר מכסור?
"ראיתי אותם ולמדתי אותם. הם סיימו במקום הראשון ולא בכדי ולכן יש לנו כבוד רב אליהם"
מה אומרים לשחקנים לפני משחק כזה?
"זה משחק הכי קל למאמן מבחינה מנטאלית. כולם מבינים את חשיבות המשחק ואין מה להגיד. התכוננו מבחינה מקצועית ואנחנו באים ממוקדים למטרה".
יש לכם שילוב טוב בין שחקנים צעירים וותיקים.
"יש לנו הרבה שחקנים מנוסים שיתנו מהניסיון שלהם ומספר שחקנים צעירים שיידבקו וידביקו במוטיבציה"
הקהל של מגדל העמק. יגיע בהמוניו (צילום: יח"צ)
מדברים על מגדל העמק כפייבוריטים מחר.
"אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים אבל שמעתי את הדיבורים האלה ואני מודה לכולם על כך. מולנו תעמוד קבוצה טובה שסיימה כמונו במקום הראשון"
אתה חושב כבר על העונה הבאה במקרה של הפסד או ניצחון?
"אני לא רוצה לחשוב על זה. כולנו ממוקדים במטרה של המשחק וחושבים אך ורק עליו. אנחנו כבר רוצים לשמוע את השריקה האחרונה של השופט מחר ולרוץ ולחגוג"
מילה על העיר והקהל לקראת מחר?
"כל העיר מרוכזת במשחק הזה וכולם אמורים להגיע ולעודד. אני מקבל המון שיחות עידוד מהרבה תושבי צפון מבית שאן, נצרת עילית ועפולה. גם יובל נעים יהיה נוכח מחר ויעודד אותנו והלוואי ויחגוג איתנו בסיום המשחק".
תגובות
+ הוסף תגובה