"רוצה עלייה שלישית כמאמן"

מאור. מאור. "שומר את הקלפים קרוב לחזה"
המספרים של אזור מדברים העונה בעד עצמם. 90 שערי ליגה, 24 ניצחונות על המגרש ופער של 22 נקודות מהשנייה. על הנייר אומרים שהיא יותר טובה ממכבי שעריים אך המאמן שי מאור דואג להרגיע: "יש שוויון מוחלט בין שתי הקבוצות. לשנינו מגיע לעלות".

doublepass_" id="img_0" class="story_img"העונה אמרו הרבה דברים על אזור: שהליגה שלה חלשה ושהיא לא בנויה למשחקים גדולים. אז אמרו.
עם המספרים שלה אי אפשר להתווכח ואם נלך אחורה, אל כל השנים בהם ניסתה הקבוצה לעלות לליגה א' ספק אם נראה מספרים כאלה. ע"פ אתר ההתאחדות אזור ניצחה 23 משחקים וכבשה 87 שערים בליגה אך אסור לשכוח שהניצחון 0:3 על טייבה עוד לפני שזו התפרקה, לא נחשב.

שלושה משחקניה גם נמצאים בין שבעת הכובשים המצטיינים בליגה: דודו ביטון 25 (27 כולל טייבה), אלירן מגול 20 (21 כולל טייבה) ושי כחלון (14). ביום חמישי מחכה לה המשחק אולי הכי חשוב שלה בכל רבע המאה בה היא מנסה לעלות ליגה. ניצחון והיא עושה עלייה, הפסד ישלח אותה למשחק נוסף מול עירוני נתיבות. המאמן, שי מאור בהחלט מודע לגודל המעמד אך מנסה לשמור על פאסון: "עשינו עונה ענקית ולכן אני יכול להגיד שכבר ניצחנו".

אמרו שהמחוז שלכם השנה היה חלש יותר מזה של שעריים

"אז אמרו. לא רוצה להיכנס לסוגיה מי חזקה יותר. אנחנו שיחקנו בליגה שלנו ועשינו תוצאות מצוינות. ראיתי ארבעה משחקים של שעריים העונה. אחד מהם שוחק בקצב יותר מהיר ממשחקים במחוז שלנו. אני יכול להגיד לך שאור יהודה, טירה, מחנה יהודה, כפר קאסם ואפילו בני יפו הן קבוצות שהיו משתלבות בחמישייה הראשונה במחוז דרום ב".

שיחקתם בחולון בשני משחקי הבית האחרונים. יש סיבה מיוחדת?

"קודם כל בכדי לשמור על בריאות השחקנים. המגרש באזור דיי רעוע בתקופה זו של השנה מה גם שרציתי להרגיל את השחקנים למגרש גדול".

                    אלירן מגול. הרבה תלוי בו (צילום: בועז רביד)

המשחקים יהיה בין אסקולות משחק שונות ?
"אני ידוע כמאמן התקפי ולכן התאמתי את תבנית השחקנים לשיטה שלי. מצד שני אני מקפיד שכל שחקן התקפה יודע לעשות הגנה ושכל שחקן הגנה יודע גם לתקוף. לשעריים יש את התבנית שלה ויש לה שחקנים לא פחות מנוסים משלנו".

מה לדעתך ינצח את המשחק ?
"ברור שאני שומר את הקלפים שלי קרוב לחזה אבל אני יכול להגיד לך שמה שיהיה במשחק שונה בתכלית למה שהיה בליגה ואני חושב שזה נכון לגבי שתי הקבוצות. יהיה משחק מעבר מהיר כי זה הסגנון של שתי הקבוצות ולא מן הנמנע שבמהלכו מישהו יצטרך לקחת סיכונים".

השפעה של הקהל ?
"חלק מהשחקנים שלנו כבר היה במעמד הזה עם השקמה נגד עירוני א.א. פאחם. גם לאזור יהיה קהל לא קטן. למימד שלו תהיה השפעה כלשהי אך אני לא בטוח שהיא תהיה מכרעת. אני סומך על השחקנים שלי".

אמונות תפלות ?
"אתה זה לא שאלו אותי אף פעם. ביפו למשל, לבשתי את אותו הג'ינס עד שהפסדנו. כאן אני נוהג לפני כל משחק לרוץ 10 ק"מ. פעמיים העונה לא רצתי ובאותן פעמיים הפסדנו.

לסיכום ?

"אני 4 שנים מאמן עשיתי כבר שתי עליו ואני רוצה את השלישית. אני מאד מפרגן לשעריים. יש מערכת יחסים טובה. יהיה משחק ספורטיבי שאחריו נלחץ ידיים ונתחבק. לשנינו מגיע לעלות ואני מקווה שנעשה זאת ראשונים.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
להפועל אזור אני רוצה להגיד משהו חשוב !
(אוהד מכבי שעריים !: 18:47 07-05-2012)
יש בינינו קרב ספורטיבי ביום חמישי אבל כואב הלב שזה המצב שהגענו אליו ! כמו שלנו מגיע לעלות גם לכם היה מגיע ללא הפליאוף הדפוק הזה !! אני מאחל לכם המון בהצלחה במשחק נגד עירוני נתיבות בעזרת ה' !! מגיע לכם לעלות אבל לא על חשבוננו עם כל הצער שבדבר !!
2
שי הגדול
(אזוריה בדם: 18:57 07-05-2012)
שי תכיו את השחקנים טוב ליום חמישי לא חוזרים לאזור בלי עליה יאללה אזוריה מלחמה רוצים להרגיש עליה סוף סוף ויאללה מחאו כפים לאלופה
3
לא הוגן, אבל נקווה לעלות!
(אוהד אזור: 19:33 07-05-2012)
בהחלט לא הוגן כאוהד אזור מגיע לנו ולשעריים לעלות ליגה על עונה כזאת יפה אבל אין מה לעשות אני מאחל לשעריים בהצלחה אבל לא נגדנו...גם לכם מגיע לעלות!
4
לשעריים
(אזוריה בדם: 19:44 07-05-2012)
חלאס כבר אם האיומים בימים כאלה שהפשע משתולל לא מתאים לאף אחד להיגרר לאלימות אני מאחל לשנינו בהצלחה ומי שיזכה לנצח ולעלות שיהיה לו בהצלחה
5
יאללה שערים מילחמה
(יפו בנשמה : 20:10 07-05-2012)
שי י'טיפש אתה נימצא בקבוצה עם מנחוס אין עליה נקודה יאללה חזרה לליגה ב' ימנחוסים
6
יש אלוהים בשמים! אזור לא תעלה בע"ה
(שחקן שבצמרת: 20:33 07-05-2012)
אלוהים תמיד עושה צדק. בעזרת השם שיעשה צדק כמו בשנים עברו ולא תעלו ליגה. יש אחד בשמים שממנו אי אפשר לברוח מהמעשים הניבזים והמעשים הנוראים שעשיתם לשחקנים פצועים וכאלה שחתמתם איתם על חוזים ולא עמדתם בהם. שחקנים הם בני אדם עם נשמה ורצון להתפרנס בכבוד.
7
אזוריה בדם-כנס
(אוהד שעריים רגוע: 22:52 07-05-2012)
בתגובה שלך פה אתה מדבר יפה, אבל למה בכתבה על יניב דבח לכלכת את הפה? רשמת מניאק,נזיין אותכם בתחת...קודם כל תהיה אתה בנאדם ורק אח"כ תנאם לאחרים. תגובות כמו שלך סתם מחממות את האווירה וחבל
8
ל6 גם אם אזור תעלה...
(מייק : 00:10 08-05-2012)
מה שההנהלה עושה לשחקנים זה בושה. אני בטוח שאתה לא היחיד שלא אוהב את אזור
9
איך שעריים הולכים לאכול תלב!
(אזוריה!: 09:07 08-05-2012)
שעריים תשמרו את החולצות הצעיפים והדגלים למשחק נגד נתיבות כי אזור לא תיתן לכם אפילו לזרוק קונפטי כי גול לא יהיה! ואזור תפרק אותכם!! ולכל הואהדים המאיימים תאיימו בסוף הקבוצה שלכם תאכל אותה לא אפחד אחר!
10
אזור לא יכולה מול קהל
(יפואי זוכר: 14:32 09-05-2012)
אחרי הניצחון הגדול של יפו בקרית שמונה היא שיחקה מיד בוינטר נגד יפו. ההנהלה שלהם עשתה הכל כדי שהקהל של יפו לא יבוא, אבל הגיעו 1800 איש ולמרות שאזור היתה בשתי דרגות טובה יותר, הקהל השפיע: על השופט, על האווירה, על השחקנים השחוטים של יפו. ואזור לא נצחה
11
3-1 לאזור תרשמו
(אברהם אזור: 15:50 10-05-2012)
אזור תנצח בגדול 3-1 . אזור טובה יותר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?