מאת: ארז נעמן | 29.04.12 | 14:15
ההנהלה הודיעה למאמןשהוא רשאי לנהל שיחות עם קבוצות אחרות. במקביל, ינסו בהנהלה לבדוק אופציות עםמאמנים לגבי העונה הבאה. שרצקי: "אם היינו עולים? ברור שזו לא הייתהשאלה" זדה: "מה שיקרה יקרה לטובה" המאמן בוחן מספר אופציות בליגה א'.
שלוש שנים נמצא ליאור זדה בהפועל קטמון ירושלים. המאמן, שהעלה את הקבוצה שתי ליגות בשתי העונות האחרונות, ככל הנראה יניח את המפתחות בסוף העונה הנוכחית.
הפועל קטמון נתנה עונה מצויינת, עד לפני כמה מחזורים. הקבוצה הוליכה את ליגה א' דרום בפרק זמן לא מבוטל, אך מאז הניצחון הגדול על מכבי יבנה במשחקהעונה, היא לא מצליחה להתרומם.
כנראה שזה מה שגרם לבעלים ואנשי ההנהלה להגיע למצב שממנו אין דרך חזרה. שרצקי אמר הבוקר: "יש לנו אסיפה של האוהדים ב-5.5 ואז נבחר חברי הנהלה,אחר כך נקבל החלטות"
בקשר לסוגיית המאמן, אמר האיש החזק במועדון: "אמרנו לליאור שהוא יכול לנהל מו"מ עם קבוצות, גם אנחנו נדבר עם מאמנים ועד סוף מאי תהיה תשובה"
שרצקי הוסיף: "אם היינו עולים זו לא הייתה שאלה בכלל. יש פה בארץ דברים שלא תמיד מתאימים לכאן, אני גם לא אומר לך שהוא לא יהיה בעונה הבאה, רק אחרי האסיפה נדע. זו קבוצת אוהדים"
תגובה של ליאור: "כל מה שאמרת נכון. הכל בהחלטה משותפת מול אורי שרצקי שהוא אחד האנשים הקרובים אליי וכל מה שיקרה יקרה לטובה"
"אמרנו לליאור שהוא יכול לנהל מו"מ עם קבוצות".אורי שרצקי.(צילום:וואלה ספורט)
תגובות
+ הוסף תגובה