אלפסי. "בושה וחרפה" (ארז נעמן)
מאת: ארז נעמן | 29.04.12 | 11:04
יו"ר הקבוצה היפואית הניח אתמול את המפתחות לאחר המשחק מול כפר שלם "נגמרה דרכי בכדורגל". השחקנים ההמומים לא מעכלים. יניב עמיאל:"אתה איש יקר. אין אנשים כמוך" אבי יחזקאל:"גאה להיות שחקן שלך. מגיע לך הרבה יותר"
היום בבוקר הגיעה אליי הבשורה המרה, אילן אלפסי שבמו ידיו ועמלו עזר להקים על רגלייה העונה את קבוצת הכדורגל של מכבי יפו, התפטר אמש מתפקידו לאחר ההפסד לכפר שלם 1:2 בשכונת התקווה.
כשהתקשרתי היום בבוקר לאילן לבדוק אם נכון הוא הדבר, הוא לא הסכים להגיב והפנה אותי לדף הפייסבוק שלו, שם הוא רשם בדיוק את מה שהוא חושב.
להלן הדברים: "בושה לכדורגל הישראלי היום מה שהיה בשכונה פשוט אין לי מילים לתאר את הכאב שלכם אוהדים ובמיוחד שלכם שחקנים על מה שהיה היום היה ברור לי שברגע שנטשתי אותכם באמצע המשחק שזאת תיהיה התוצאה זה אחד הימים העצובים בחיי וכאן גם
ניגמרת דרכי בכדורגל מקווה שכפר שלם ישפטו בידי שמיים על מעשיהם היום ושבהתאחדות לכדורגל תתחיל לסנן בעלי קבוצות"
אילן אלפסי הוסיף בהמשך (בשעה 2 בלילה): "שחקנים מבקש את סליחתכם שלא נישארתי איתכם עד סוף המשחק יושב ולא נירדם דמעות זולגות מעייני שאיך מוגי לב גרמו לי לנטוש את המגרש בעיקר מחשש לילדי הקטן שהיה במגרש ובא לראו את גיבוריו מנצחים והיה נוכח למראות מפחידים מחבק כל אחד ואחד ממכם"
אנשי יפו. מה באמת קרה שם? (צילום: ארז נעמן)
השחקנים ההמומים קיבלו כמובן בהלם את הידיעה והציפו את אילן בהודעות.
יניב עמיאל כתב: "אילן בוקר טוב, קראתי את מה שכתבת בפייסבוק והלב נצבט. לצערי נחשפנו אתמול לצד המכוער של הכדורגל וחבל שבכלל עלינו לשחק במחצית השנייה. אולי היינו יוצרים איזה זעזוע"
עמיאל המשיך: "אתה איש יקרומניסיון אני אומר לך שאין אנשים כמוך בכדורגל. נשארה לנו רק עוד ליגה אחת לעלות כדי לברוח מהחרא הזה. אני מקווה שלא תתייאש ושלא תיתן לרוע לנצח. אוהב, יניב עמיאל"
אבי יחזקאל שלח גם הוא הודעה ליו"ר היוצא: "אני רק רוצה להגיד לך שאני מבין וכואב את הכאב שלך. אתה אחלה גבר ואני גאה להיות שחקן שלך. מגיע לך הרבה יותר. אוהב, אבי יחזקאל"
אוסיף ואומר שעבורי באופן אישי זה אובדן גדול בפרט וגם לכדורגל בכלל. אדם בא ומשקיע, מאמין בילדים, מנהל מחלקת נוער לתפארת, מרים מועדון שלם על הרגליים (בעזרתם של עוד אנשים כמובן) מביא כסף מביתו וממשפחתו. אני לא יודע מה בדיוק קרה שם, אני רק יודע, שמההכרות שלי עם אילן אלפסי, הוא לא היה מניח את המפתחות כל כך מהר.
תגובת יו"ר כפר שלם אביחי יחיא:"אנחנו חיים במדינת חוק, מי שמרגיש מאויים מוזמן להתלונן במשטרה."
תגובות
+ הוסף תגובה