מאת: מיכאל וייסרמן | 26.04.12 | 20:05
הרבה גבות הורמו בתחילת העונה כאשר השוער המצוין אבי עמוס החליט לא לקבל הצעה לשחק בליגה א' אלא המשיך בליגה ב' וחתם בהפועל מגדל עמק. עמוס הפך לסוג של קבלן עליות כאשר עד לא מזמן עלה עם הפועל כפר קנא, מכבי דליית אל כרמל וכעת רוצה לעשות את אותו דבר עם מגדל עמק. מגדל העמק סיימה את הליגה הסדירה במקום הראשון ומחכה כבר למשחק הפלייאוף. השבוע תצא הקבוצה למשחק חוץ מול מכבי אור עקיבא שנמצאת מתחת לקו האדום ועם רגל וחצי בליגה ב'. עמוס, תושב אור עקיבא, מספר על הרגשתו לפני המשחק. "אני לא מתרגש, אומנם אני תושב העיר אבל אני כבר הרבה שנים לא באור עקיבא וזה כדורגל. קבוצה שלא מנצחת כל כך הרבה משחקים לא יכולה להסתמך על משחק אחד"
"מאמן הקבוצה רפי בוסקילה בנה קבוצה מצוינת עם שחקנים ברמה גבוה. אני כבר הרבה שנים בליגה הזאת ולא זכור לי קבוצה כזאת בליגה ב. גם התנאים מסביב הרבה יותר טובים מהרבה קבוצות בליגה א".
"זה נכון שיש אצלנו ירידת מתח והרבה שחקנים מקבלים מנוחה לקראת הפלייאוף, בוסקילה הוא גם מאמן כושר והוא יודע לעשות את הרוטציה הנכונה. דבר מדהים הוא שהסגל שלנו כל כך שווה שזה לא משנה מי משחק"
"ברור שכואב לי. אני בתור תושב העיר רציתי לראות את הקבוצה שתהיה במקום אחר, אבל כאשר אין שחקני בית ואין תקציב אי אפשר לעשות כלום. אני מכיר מצוין את מירו דבדה יו"ר אור עקיבא והוא בן אדם מדהים ועושה הכול בכדי שזה יצליח אבל כאשר אין תקציבים קשה. אני יכול לומר בוודאות שאם כל הכשרונות של אור עקיבא והאוהדים היו מתאספים אור עקיבא הייתה במקום הרבה יותר גבוה ממה שהיא נמצאת עכשיו"
תגובות
+ הוסף תגובה