חודש לאימונים בהפועל ערד

חודש אימונים כבר עבר על הפועל ערד שמתארגנת לפתיחת ליגה א' דרום,הסגל כמעט ונסגר כשאלכס סלטיקוב הקשר המוכשר מעירוני שדרות הצטרף גם כן.הקבוצה ניצחה במשחק אימון את מ.ס באר שבע וסיימה בתיקו מול נתיבות.

לאחר חודש של אימונים וכשלושה שבועות לפני יריית הפתיחה, האווירה ממשיכה להיות אופטימית וחיובית. שמונה עשר שחקנים כבר נרשמו בהתאחדות, אליהם אמורים להצטרף נתנאל פרץ, רן בוכובזה, ירין ביטון, אלכס סלטיקוב משדרות, שהביא כבר את השחרור וסגר את תנאיו אך טרם עבר בדיקה רפואית והפתעה: עידן אלעד, עוד שחקן בית שצירופו מעלה את מספר שחקני הבית לחמישה, מספר חסר תקדים בשנים האחרונות. בהנהלה מקווים כי מהלך זה יביא לקירוב הקבוצה לאוהדים, שהתרחקו ממנה מעט בשנים האחרונות. בערד מקווים עדיין להצליח להעביר את המגן השמאלי ערן סוויסה מדימונה, שמתאמן בערד, אך קבוצתו רוצה הרבה כסף תמורתו. לעומת סוויסה, השוער גיא חיון, אף הוא מדימונה, כבר נרשם בהתאחדות ואמור למלא את מקומו של חן ארואל הוותיק שפרש. ריבוי השחקנים יגרום למאמן 'כאב ראש' חיובי, מי ילבש את מדי המשחק ומי ישב ביציע.

 

גיא חיון,שוער חדש בשער ערד לאחר פרישתו של אאורל.(צילום:רונן סגל)

 

ביום ראשון שעבר יצאו השחקנים לאימון כושר מפרך בחוף אשקלון שנמשך עד הערב. ביום רביעי הם שיחקו נגד נתיבות. במשחק האימון הראשון העונה, מול מ.ס ב"ש (2:0 לערד) נכנס הקשר הצעיר אשר ברוך כמחליף. הצטיינותו הביאה לכך שבמשחק מול נתיבות (2:2, לערד כבש ניר חזות את שני השערים) הוא כבר פתח בהרכב, ובערד בונים על הצעיר המוכשר הזה.

ביום חמישי השחקנים עשו "מיני מחנה אימונים". לאחר אימון בוקר הם יצאו לארוחה במלון ענבר, המרוחק כשתי דקות הליכה מהמגרש, תרומת הנהלת המלון. לאחר מכן עלו לנוח בחדרים, ואחר כך ירדו לאימון ערב.

לאימון אתמול התייצבו לא פחות מ-22 שחקנים. האווירה הייתה שמחה ומחויכת ואשר ברוך, שאיחר מעט, עבר מסדר כאפות מחבריו החדשים. את אימוני הכושר ממשיך להעביר מאמן הכושר שלומי גליצקי. לפני האימון בישר המנכ"ל עובד כהן לשחקנים כי זהו כמעט הסגל הסופי והזהיר את השחקנים מפני היעדרות מאימונים. מי שיעדר ייקנס. גם את הבשורה הזו קיבלו השחקנים בחיוכים ובהבנה.

 

אשר ברוך(דבוק למצלמה)עובר מסדר כאפות.(צילום:רונן סגל)

 

שחקני ערד בתדרוך.(צילום:רונן סגל)

 

רק דבר אחד מעיב על השמחה: פסטיבל ערד. חלק מהמופעים ייערכו באצטדיון, וכר הדשא הירוק בוודאי יינזק קשות. בערד, עם הלילות הקרים, האדמה הטרשית והיובש, גם כך לא קל להיות דשא.

אמש יצאו השחקנים למשחק אימון שלישי בסדרה מול הפועל מרחבים, קבוצתו הקודמת של המאמן שמעון ביטון.


שמעון ביטון מאמן ערד(בכחול)ומאמן הכושר דוחפים קדימה.(צילום:רונן סגל)



תגובות

+ הוסף תגובה
1
יאללה שמעון ביטון
(ערדניק שרוף: 14:59 21-09-2009)
אולי בניסון השני שלך כמאמן תעשה משהו בחיים שלך

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?