"אני שחקן ששווה ליגת על"

המטרה-לכבוש 15 שערים העונה. המטרה-לכבוש 15 שערים העונה.
החלוץ ארז ללוז הוא דוגמא טובה לשחקן כישרוני שמתנת האל שלו התבזבזה והוא משחק בליגות הנמוכות. ההבדל בינו לבין השאר הוא שהקריירה שלו נפגעה לאו דווקא בגלל הסיבות הרגילות

בגיל 18 צפו לחלוץ ארז ללוז עתיד מזהיר בליגות הגבוהות ואכן החלוץ שהיה בפריחה הגיע למכבי פתח תקווה אבל לאחר שלא ראה יותר מדי דקות משחק החליט לרדת לליגה הלאומית להכח רמת גן בכדי לצבור דקות וניסיון. במהלך אותה עונה עבר החלוץ אסון אישי כשאביו נפטר ממחלת הסרטן. לא מעט אנשים היו נשברים ופורשים מכדורגל, ללוז עם אופיו המיוחד, אומנם לא חזר לליגות הגבוהות, אבל בהחלט מרשים גם בליגות הנמוכות ועוד יותר מרשים בליגת הכדורגל באולמות. העונה מדי שבת אחראי ללוז להתקפה המצוינת של מכבי באר יעקב מליגה ב' בה הוא כבש העונה כבר 12 שערים.

עד כה עונה יפה ארז.
"עונה מוצלחת, הציפיות היו להישאר בליגה אבל לאחר שעשו שינוי בעמדת המאמן ואבי דבח הגיע התחלנו לייצג כדורגל נהדר והמקום השלישי הוא בהחלט הישג נהדר".לאן ההישג הזה מוביל?"ההישג הזה אני חושב נותן חשק להנהלה להשקיע מעט יותר בעונה הבאה ולהביא עוד שלושה שחקנים טובים בכדי להילחם על עלייה ואני מאמין שאכן אנחנו מסוגלים לעשות את זה".

   "כל עוד היו"ר היקר שלנו ירצה אותי אני שם" .ארז ללוז (מימין).

גם לך באופן אישי יש עונה גדולה.

."נכון עד עכשיו יש לי 12 שערים כאשר המטרה שלי היא 15 שערים ואני בהחלט חושב שאני אעשה את זה. המטרה שלי היא להמשיך גם בעונה הבאה ובכלל כל עוד היו"ר היקר שלנו איזי חמו ירצה אותי אני שם"

.אני מכיר את הסיפור שלך, אבל רוב הקוראים לא. ספר לנו.
"הייתי שחקן מכבי פתח תקווה ולא זכיתי לדקות משחק ואז ביקשתי מגיא לוזון לעבור להכח רמת גן של אורי מלמיליאן בליגה הלאומית בכדי לצבור ניסיון לעונה שלאחר מכן. במהלך אותה עונה קיבלתי מכה אישית כאשר אבא שלי חלה בסרטן ונפטר לאחר מכן. ניסיתי לחזור לאחר שלושה חודשים אבל היה מאוד קשה"

הסיפור הזה די גמר לך את הקריירה בליגות הגבוהות?
"אני מסכים שזה די גמר את הכדורגל ברמות הגבוהות אבל אני לא מתוסכל ואז גם הקשר שלי עם הכדורגל באולמות עשה לי רק דברים טובים"

מה אתה הכי זוכר מהקריירה שלך באולמות?
"שיחקתי חמש שנים בראשון לציון ובה זכינו בשתי אליפויות והגענו ל-16 הגדולות של אירופה. אני חושב שאין הרבה שחקנים בישראל שהגיעו למעמדים האלה אפילו שחקני ליגת העל ואני בהחלט מאושר שעברתי את זה"העונה עברת לבאר שבע."העונה החלטתי לעבור לבאר שבע שהיא האלופה וגם העונה אנחנו אחרי משחק ראשון ברבע הגמר בו ניצחנו 1:10 את פתח תקווה ואני מקווה שאנחנו נדע לעשות את המיטב העונה ולזכות שוב באליפות"

יש עוד שאיפות לליגות גבוהות?
"אני כבר לא בגיל של שאיפות אבל אני רוצה להיות במקום מוערך ומכובד שחושב קדימה כי אם אתה מתייחס לעצמך כמו שחקן ליגה ב' אתה גם תשחק כמו ליגה ב. אנחנו מתייחסים אל עצמנו כקבוצה מצוינת עם מאמן נהדר כמו אבי דבח שמוציא מאתנו את המקסימום"


תגובות

+ הוסף תגובה
1
פשקו לנבחרת
(אדם כהן: 17:07 01-04-2012)
פשקו אוהבים אותך, תצליח
2
ילד טוב
(רן רשתי: 16:11 01-04-2012)
שיחקתי אם ארז גם בהכח-רג וגם בכפרקנא ילד טוב ושחקן טוב ארז בהצלחה גבר.
3
כאדם , שחקן , מאמן ילדים
(ערן : 16:33 01-04-2012)
ארז אתה מאוד מיוחד בבאר יעקב אוהבים אותך ובטוחים שתישאר עוד הרבה שנים טובות
4
שחקן בינוני למדי
(איציק: 16:55 01-04-2012)
6
מכיר אותו אישית
(פלוני : 20:39 01-04-2012)
הוא יכול לשחק בכל קבוצה בליגת העל, במיוחד במכבי פ״ת איך שהם נראים. הוא מהיר מאוד ! וחד כמו טושיבה . קצת מזל והבנאדם חוזר לליגה הראשונה .
7
שיחקתי איתו בשקמה
(דניאל בורחל: 22:00 01-04-2012)
שיחקתי איתו בשקמה והוא שחקן שחקן שיהיה לך בהצלחה בהמשך ...
8
יבנאי
(דניאל בורחל כנס!.: 08:23 03-04-2012)
עונה הבאה אתה ביבנה והכל כבר סגור. תהיה לנו קבוצה מצויינת עם יובל שאווט, אבי מלכה ויוסי וענונו.
9
ללוז
(יוסי: 08:40 03-04-2012)
יכול לשחק רק בליגה ב ומטה בליגה א רועדות לו הביצים מול השער הוא לא יכול לשים גול גם מול שער ריק ככה הוא היה בנחלת שחקן של ליגה ב וג
10
שחקן טוב לליגה ב בהצלחה
(מכיר : 00:55 12-04-2012)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?