הפועל נווה גולן ארחה היום במגרשה את שחקני הקבוצה החדשה בליגה מקבוצת רו"ח תל אביב . האורחים התקבלו בצורה מכובדת וספורטיבית ולא חסכו במחמאות למארחים. ששומעים רואי חשבון ואקדמאים המחשבה הראשונה היא על ניירות מספרים ומחשבים אבל בטח לא על כדורגל ומגרשים ,אולם הקבוצה שנרשמה השנה לראשונה בהתאחדות לכדורגל במטרה לשחק בצורה רשמית ומאורגנת בליגה ,הפתיעה לטובה . עם סגל שחקנים שכולם מכירים מהעבר ששיחקו כדורגל וקטרגל עוד לפני כן ,המשחק היום לא היה זר להם במיוחד עם מספר שחקנים שמוכרים לנו מליגות גבוהות יותר בעבר של הכדורגל הישראלי.ציקי קוטלר ,גיא יצחקוב ואורן כוכבי מככבים בקבוצה החדשה .אורן בן ה 38 מוכר כשחקן עבר במכבי יפו ,הפועל כפ"ס ,בית"ר ירושלים וצפרירים חולון ואילו ציקי קוטלר שהוא אקס הפועל תל אביב ואשדוד הבקיע את השער הראשון היום לקבוצתו במשחק עם נווה גולן .
אשר בן דוד העלה את נווה גולן ליתרון מוקדם אולם זה לא הספיק (צילום:בועז רביד)
במשחק עצמו הייתה זאת נווה גולן שעלתה ראשונה ליתרון לפני סיום המחצית משער של אשר בן דוד בדקה ה 44 ,
האורחים מקבוצת רואי החשבון היו קצת בהלם בשלבי המשחק הראשונים אולם הם הצליחו להתעשת במחצית השנייה ולפתח התקפות רציניות שבאחת מהן הוכשל ציקי קטלר ובבעיטת פנדל השווה ל 1-1 בדקה ה 66 . המשחק נמשך בצורה מאוזנת ששתי הקבוצות מנסות להשיג הכרעה . קבוצת רו"ח תל אביב קבלה הזדמנות פז לקראת סיום המשחק ומוסטפה נטור כבש שער יפה בדקה ה 88 מה שקבע את תוצאת המשחק 2-1 לאורחים רו"ח תל אביב .
הפועל נווה גולן תמתין למשחק הבא בליגה בעוד שלושה שבועות ואילו רו"ח תל אביב תפגוש את קריית שלום כבר בשבוע הבא בסיבוב הגביע השני ועושה רושם שעוד נשמע מהם בהמשך העונה אז שיהיה בהצלחה.
תגובות
+ הוסף תגובה