בהנהלת אסי גלבוע ממתינים בדריכות למוצא פיו של ראש המועצה, דני עטר בנוגע לתפקיד היו"ר במועדון, כמו גם לתקציב הקבוצה לעונה הבאה. אך זה לא מונע בעדם להמשיך בהכנות ובחיזוק הסגל לקראת העונה שבפתח. "אנחנו נמשיך בהכנות כרגיל. אני מקווה גם שבקרוב דני עטר יזמן אותנו לשיחה ויפזר את הערפל סביב עמדת היו"ר בקבוצה", אמר השבוע גורם בהנהלה.
השוער הצעיר, אוהד דוד ששיחק בעבר בנוער של קרית שמונה, הוחתם השבוע בקבוצה והוא צפוי לתפוס את עמדת השוער הראשון בקבוצה. במקביל גם שוערה של עפולה אשתקד, עמנואל הרוניאן קרוב מאוד לסיכום. מאמן הקבוצה, טל בניה נשמע השבוע בטוח בעצמו לגבי עמדת השוער הראשון באסי והבהיר: "כרגע אוהד דוד הוא השוער הראשון בקבוצה. אני אשמח מאוד גם לראות את הרוניאן מצטרף למועדון". עוד אמר המאמן כי מדובר בשני שוערים מוכשרים שמאוד רוצים להוכיח את עצמם וזה טוב למועדון. "ברגע שאני מחליט על שוער מסוים כשוער הראשון בקבוצה, הוא יקבל גם את תקופת ההסתגלות המגיעה לו, ולא אמהר להחליפו אחרי כל טעות קטנה", הסביר בניה.

אוהד דוד,בקבוצה בונים עליו כשוער ראשון.(צילום:אורי דוד)
בינתיים ההנהלה החתימה את הקשר/חלוץ אורן עידו, שכזכור שיחק בעונה שעברה בהפועל עפולה והיה בין האחראים להישארותה של הקבוצה בליגה א'. שחקן נוסף שחתם הוא החלוץ הצעיר, שמעון בוסקילה ששיחק בעונה אשתקד בליגה ב' במדי מגדל העמק.
הקשר המוכשר, חן קקון צפוי לקבל את סרט הקפטן בקבוצה, במקומו של כפרי אזולאי שסיים, ככל הנראה, את דרכו במועדון
מי שלא ימשיך באסי גלבוע, ככל הנראה, הוא המגן הבכיר, זיו סויסה שנאלץ לעזוב את הקבוצה בשל בעיות הקשורות במקום עבודתו-בבית שאן. המגן הצעיר, עלי זועבי צפוי למלא את מקומו.

אורן עידו,מצטרף לאסי מעפולה.(צילום:לירן דורף)
בתוך כך, הקבוצה גברה השבוע במשחק אימון 3:1 על מגדל העמק.
אצל אסי, שמעון בוסקילה כבש צמד שערים ואפי סבג שנכנס במחצית השנייה הוסיף עוד אחד משלו. את השער היחיד של לקבוצה של דקל דהן כבש ישראל זכריה, שגילה יכולת מרשימה באגף הימני של מגדל העמק.
מאמן הכושר הבכיר, ערן שדו סיכם השבוע את תנאיו לעונה נוספת בקבוצה
תגובות
+ הוסף תגובה