במעמד צד (תשע) אחד

בתחילת העונה עוד בנו בהפועל נהריה על מאבקי העלייה אולם המציאות הייתה אחרת. אתמול (שבת) פגשו שחקניו של עמוס גבריאל את אחת מאלה שנאבקת על העלייה, הפועל בועיינה. זה נגמר בתבוסה משפילה, 9:1. מוחמד חמודה כבש רביעייה.

ככל שנוקפים המחזורים יודעות שתי אלה הנאבקות על העלייה לליגה ב', בני מג'אר והפועל בועיינה כי מספר המשוכות הגבוהות הולך ופוחת. במג'אר בנו על נהריה שאולי תצליח לעצור את בועיינה אך בפועל הסיפור היה שונה לחלוטין.
מסכת הכיבושים של בועיינה התחילה בדקה 15 עם שער מקרוב של יניב אברג'יל. שחקני נהריה באו בטענות לשופט ולקוון שהשער נכבש בנבדל אולם לא הצליחו לשנות את רוע הגזירה. כעבור 7 דקות כבשה בועיינה שוב מרגליו של מחמוד חמודה.


היה נבדל ? אנשי נהריה מתווכחים עם השופט (צילום: מיכה פישנזון)

הלחץ של בועיינה נמשך כשאיציק חורשיד בעט מתוך הרחבה כדור ששרק ליד הקורה. נהריה כלל לא הורגשה ונתנה לבועיינה לעשות כרצונה במגרש. בדקה 40 חלוף מחמוד חמודה על פני שחקני ההגנה של נהריה, היתל בשוער נהריה ומול שער חשוף כבש את השלישי.
כעבור דקה פנדל לזכות בועיינה אותו לקח יניב אברג'יל שקבע 0:4.


נגמר? הפנדל של אברג'יל (צילום: מיכה פישנזון)

נגמר? ממש לא. כעבור דקתיים הגביה אחמד חמודה כדור מאגף ימין, שוער נהריה כנראה ספר כוכבים וסופג שער אומלל, 0:5. עכשיו נגמר? לא ממש. בתוספת הזמן היה זה מחמוד חמודה שהשלים שלושער במחצית וקבע 0:6 מוחץ לאורחים.


השלים שלושער. חמודה כובש על סף המחצית (צילום: מיכה פישנזון)

עם פתיחת המחצית השניה ביצעה נהריה חילוף בעמדת השוער כשמוסטפא ברגותי יצא ובמקומו נכנס איציק כהן במטרה לעצור מעט את הסחף של בועיינה. בדקה ה55 זם הוא לא יכול היה להושיע כשמוחמד עודה פרגן לאיציק חורשיד את השביעי.
חמש דקות מאוחר יותר היה יכול חורשיד להשלים צמד אך הפעם כהן היה במקום בכדי למתוח את אבריו והדוף את הבעיטה של החלוץ. בדקה ה66 התכבדה נהריה בשער כבוד כשעומר בנימין חלף על פני השוער וכבש, 7:1.


חגיגה מושלמת. שחקני בועיינה אחרי השביעי (צילום: מיכה פישנזון)

בדקה ה70 נותרה בועיינה ב-10 שחקנים לאחר שמוחמד חמודה פלט מספר מילים מיותרות לעבר השופט. מעודדת מהשער וההרחקה חיפשה נהריה להציל את כבודה. בדקה ה-78 חלף ישראל טטרו על פני הגנת בועיינה ומתוך הרחבה בעט אך הכדור פגש את הקורה.
למרות החיסרון המספרי בועיינה לא הורידה את הרגל מן הדוושה בדקה ה88 מצא חורשיד את אברג'יל פנוי באגף שמאל וזה מול כהן לא התבלבל והשלים שלושער, 1:8 לבועיינה.


אין מה לסמוך על נהריה. חמודה חוגג רביעייה (צילום: מיכה פישנזון)

בתוספת הזמן של המשחק השלים חמודה רביעייה פרטית וחתם את תוצאת המשחק, 1:9 לבועיינה.
כפי שנהריה נראתה אין הרבה לבועיינה מה לבנות עליה לקראת המפגש שלה מול מג'אר. אבל בליגה ג', לך תדע...

 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
הפועל בועיינה קבוצה אמיתי של הכפר ו נשמה
(עאמר פוקרא שוער הפועל בועיינה: 23:26 11-03-2012)
3
בושה אין הגנה אין כלום בושה
4
רקקקק הפועל בועיינה
(מרע......: 14:53 12-03-2012)
מספר 9 יא בן זונה
5
משחק מכור
(קובי: 21:32 12-03-2012)
השוער של נהריה ערבי מכר להם את המשחק
6
משחק מכור
(דודו: 21:59 12-03-2012)
השוער של נהריה מכר את המשחק
7
תקבלו ברוש מדיר חנא
(מחמוד: 22:36 12-03-2012)
8
מה יש בדיר חנא ?? חרא תבואו במשחק הבאה
(שחקני מהפועל בועיינה: 07:29 13-03-2012)
יא מפחדים
9
לא קרה כלום נהריה להרים את הראש
(שחקן בנהריה: 10:43 13-03-2012)
מטעיות לומדים אנחנו הכי טובים בעיר איה איה הפועל נהריה
10
אוהד מדיר חנא תכנסו
(דיראוי: 13:46 13-03-2012)
את דיר חנא לא תנצחו וגם המשחק בדיר חנא אז כך הסכוי שלכם אזל מה שעשיתם במשחק שעבר אתם תקבלו ברוש ולא תצו ברוש מורם יא מעפנין..שתדעו הכניסה ב50 שקל בדיר חנא והכרטסים כבר נדפסו
11
a_22@hotmail.com
(מחמוד רמזי חמודה: 20:16 13-03-2012)
כל הכבוד פועל בועינה
12
boeena
(obida: 20:24 21-03-2012)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?