סיבן אותם

הניצחון הדרמטי בשבוע שעבר על פרדסיה נסך הרבה ביטחון בשחקני השרון נתניה שרצו להמשיך את הבריחה מהתחתית בקרית אונו. המארחת רצתה את אותו הדבר ואף שלטה במשחק. שער קטן של אבי סבן (אח של קלמי) הרחיק את השרון כדי 6 נקודות מפרדסיה.

עבורה של השרון נתניה המשחק בשסוע שעבר נגד הפועל פרדסיה היה אבן הדרך. למעשה הרווח היה כפול. פירוקה של בני טייבה עלה לפרדסיה באיבוד 3 נקודות ואילו לשרון באיבודה של נקודה אחת בלבד מה שהפך את הקערה על פיה והוריד את פרדסיה אל מתחת לקו האדום.
הניצחון של הנתנייתים פתח פער של 4 נקודות מהיריבה וגרם לכל קבוצות התחתית לנשום לרווחה כולל קריית אונו, היריבה בסוף השבוע האחרון.
רק 20 צופים בלבד הטריחו את עצמם ובאו למשחק התחתית החשוב, עוד סימפטום עצוב למצבה של אונו העונה.
מן הפתיחה שלטו המקומיים במשחק. בדקה ה13 נרשמה הבעיטה ראשונה הטובה במשחק של ששי עזר מקרית אונו אך שוער נתניה, אופיר בקר הדף היטב. שתי דקות מאוחר יותר היה זה מתן אלגאוי מקרית אונו שבעט היטב אך פספס במעט את המסגרת.
בדקה ה37 היתה הבעיטה המשמעותית הראשונה של נתניה, אך לירון פרחי בעט החוצה.
בדקה ה40 היה זה שוב עזר שניסה לסובב כדור ישירות מהקרן אך שוער נתניה שוב היה במקום והדף. 0:0 במחצית.
את המחצית השנייה פתחה קריית אונו בסערה. בדקה ה48 נרשם ניסיון מעניין של גארי שפורקין שלא צלח. דקה לאחר מכן קרן נוספת של קרית אונו מצאה שוב את בקר ערני.


איש המשחק של אונו במחצית הראשונה. ששי עזר מוחלף (צילום: משה יצחק)

המשחק המשיך להיות קצבי. בדקה ה50 הגבהה של עזר פספסה במעט את אלגאוי. המקומיים לא הפסיקו ללחוץ ובדקה ה60 ערבוביה ברחבה, אך בלם נתניה, אבי סבן (אחיו של קלמי) הצליח להרחיק מן הקו.
בדקה ה68 היו אלה שחקני קריית אונו שטענו לנגיעת יד ברחבה של נתניה, אך השופט שהיה קרוב לאירוע חשב אחרת.
השער של קרית אונו היה באויר, אך בסופו של דבר הוא הגיע מן העבר השני. בעיטה חופשית של חיים ויטמן נהדפה על ידיי השוער המקומי, ראובן חן וסבן עט ראשון על הכדור החוזר ודחק אותו פנימה, 0:1 לאורחים.


השער הגיע דווקא מן העבר השני. חן ראובן הודף את הבעיטה של ויטמן (צילום: משה יצחק)

סבן עט על הכדור החוזר (צילום: משה יצחק)

וכובש (צילום: משה יצחק)


קריית אונו לא אמרה נואש. בדקה ה80 ניסיון מספרת של יובל עופרי הסתיים בבעיטה לחוץ. בדקה ה82 בעיטה חופשית של משה עמר שהיה הטוב בשורות אונו, הלך מעל השער.
קרית אונו לחצה ולחצה על מנת להשוות אך כדור פרפר שוב ברשת הנגדית. בדקה ה90 קיבל חלוץ נתניה, שירן קינן כדור בחצי המגרש, הקוון הרים את הדגל לנבדל אך השופט הורה להמשיך. ועקנין עשה את כל הדרך בכדי לכבוש אך משום מה החליט השופט לפסול את השער לאחר שיחה עם הקוון לקול מחאותיהם של הנתיינתים.
בסיום 0:1 קטן וחשוב לשרון שהצטרף לתיקו הביתי של פרדסיה נגד שיכון ותיקים והפער כעת הוא 6 נקודות.


הפר כבר שש נקודות. איש המשחק של השרון, אבי סבן (צילום: משה יצחק)


יכול להיות רגוע. ברוך חסן (צילום: משה יצחק)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
הנההלה מיוחדת
(השרון נתניה: 03:21 01-01-1970)
עבור הניצחונות הוציאו בהנהלה את הקבוצה ליום סטנד אפ בתא ביום רביעי
2
ביש מזל משווע
(אוהד : 03:21 01-01-1970)
למרות ההפסד ראינו ביש מזל מצד קרית אונו ששיחקה מעולה החל מההגנה המצויינת ועמידה טובה דרך הקישור וההתקפה שלא צלחה שערים. אך מה לעשות זהו הכדורגל ,שני מצבים נתניינים בלבד הניבו שער. הלאה קרית אונו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?