משחק העלייה?

מחר (שישי) ייערך במגרש בפרדס חנה משחק העונה בליגה ג' מחוז שומרון בין הראשונה אחווה אום אל פאחם לבין מ.ס. פרדס חנה. חם יהיה שם, או אם תרצו, פחות קר.

 המשחק בין הראשונה לשנייה תמיד נחשב למשחק העונה, אבל המשחק בין אחווה אום אל פאחם שמדורגת ראשונה בליגה ג' מחוז שומרון ובין מ.ס. פרדס חנה שמדורגת שנייה, הוא באמת כזה. הפער בין הקבוצות עומד על שבע נקודות כך שרק במקרה של ניצחון של המארחים מפרדס חנה המאבק יימשך, כל תוצאה אחרת, ובאום אל פאחם יכולים להתכונן למשחקי הפלייאוף. שתי הקבוצות מגיעות למעמד הזה כלכל אחת היו שאיפות שונות בתחילת העונה. בפרדס חנה החליטו בקיץ לבנות קבוצה חדשה וצעירה לאחר כישלון מאבק העלייה בעונה שעברה. לאחר שהקבוצה הפתיעה והגיעה לצמרת הגבוהה, כעת הם רוצים לעשות את המקסימום ולנסות ולעלות ליגה.
מנגד, באום אל פאחם בנו קבוצה מוכשרת וממושמעת עם מטרה חד משמעית: לעלות ליגה כבר העונה. בסיבוב הראשון באום אל פאחם הצליחה פרדס חנה לנצח, הפעם מקווים אצל האורחים שהתוצאה תהיה הפוכה. פרדס חנה תגיע למשחק הזה בהרכב מלא כאשר מהרכבה של אום אל פאחם ייעדר החלוץ מחמוד אגבריה בגלל צהובים.

                         שחקני פרדס חנה. יפתחו את המאבק? (צילום: חאדר אניס)

יו"ר פרדס חנה מאיר מרדכי אומר לקראת המשחק: "אני חושב שזה המשחק שיקבע את העלייה. אם אנחנו ננצח המאבק יימשך אם הם ינצחו אז המאבק ייגמר. קודם כל אני יכול לומר בוודאות כי המשחק יתקיים בפרדס חנה ורק מזג האוויר ימנע את קיומו. אני יכול לומר שבסיבוב הראשון קיבלו אותנו בצורה מכובדת באום אל פאחם ואנחנו מקווים להחזיר להם הפעם. אני בטוח שיהיה משחק שווה כוחות בין שתי קבוצות טובות ואני מקווה שאנחנו ננצח". מהצד השני, מנג'ר אום אל פאחם, אשרף אגבריה נשמע בטוח: "אני לא מאמין במושגים של משחקי עונה אלא מאמין בדרך ומבחינתי כל משחק הוא משחק חשוב. אני רוצה לנצח בכל משחק ולא משחק אחד יקבע אלא את הכסף סופרים במדרגות". לגבי חסרונו של מחמוד אגבריה אומר אשרף: "יש לנו קבוצה מספיק טובה שחיסרון זה או אחר לא אמור להשפיע עליה"

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תקבלו בראש
(אוהד פרדס חנה: 12:49 16-02-2012)
אום אל פאחם אני מציע לכם לא להגיע למשחק אנחנו ביום רגוע נותנים לכם 3 בראש
2
תשמעו תסריט
(אליהו הנביא: 18:32 16-02-2012)
פרדס חנה מנצחת את פאחם וברקאי מתפרקת ופרדס חנה מרוויחה את 2 הנקודות שהפסידה לברקאי ואז הפער הוא רק 2 נקודות מפאחם.
3
יש להם רק שחקן מספר 9
(שחקן של ביתר חדרה : 00:27 17-02-2012)
יש להם רק שחקן מספר 9
4
נביא שקר
(הבן של אליהו הנביא: 17:22 17-02-2012)
מספר 3 מה עם התסריט שלך ? בסוף אום אל פחם ניצחו 4:1. מה קרה ? הנבואה שלך לא התגשמה ? שמע בכדורגל אין בלןף. פשוט מאד פרדס חנה לא טובים לליגה ב'.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?