מאת: מערכת דאבל פס | 11.02.12 | 18:55
אומרים ששמחה לאיד היא השמחה הכי גדולה. ביום שישי היא באמת הייתה השמחה הכי גדולה של אוהדי מכבי שעריים. אלה קיבלו עדכונים ישירים מהמגרש של היריבה השנואה, הפועל מרמורק שהתמודדה עם הפועל קטמון שעה שחזו במשחקה של קבוצתם נגד נועלת הטבלה, מבשרת ציון. בסיום השמחה הייתה משולשת: שעריים ניצחה, מרמורק הפסידה כמו השנייה, הפועל רהט.
בדקה ה-55 לערך של המשחק החלה החגיגה הגדולה ביציעים ולא בגלל ששעריים פרצה את הבונקר של מבשרת אלא בגלל שהגיעה הידיעה על הפיגור של מרמורק בבית מול קטמון. לאחר הראשון של ירימי הגיע הידיעה על השני מה שהעצים את החגיגה ביציעה הכחול – לבן וזאת עד לסיום המאושר הן של המשחק הזה והן של המשחק שם. צפו בתקציר ותבינו הכל.
על הנייר וגם על המגרש זה לא היה ממש כוחות. האורחים שנועלים את הטבלה לא הגיעו לשחק כדורגל. מזל שמשה והבה הצטייד במכנסון, אחרת הוא בטח היה קופא מקור.
משורותיה של שעריים נעדרו מוסא בן חיים (צהובים), עוז עובדיה (טירונות), אדר נגר (ריתוק), ויטל אלדבח (מחלים ממחלת הנשיקה) וגיא חיה (קרע חלקי בברך). ברק ורד זכה לכבוד וענד את סרט הקפטן. ביציעים בלטה כרגיל משפחת קפרא שהגיעה בהרכב מלא.
כבר בדקה השלישית נוכחו הצופים לדעת לאן הרוחות נושבות. ליעד חן שלח מסירה לאמיר עזרא שבעט מעל המשקוף. בדקה ה-12 מסירה של חזקי טייה לשהב פאשי שניצב על קצה הרחבה, זה ירה כדור מסובב שפגע במשקוף, חזר לארז ירימי שלא הצליח להשתלט על הכדור וממן הצליח להדוף.
עידוד כמו בספרים. משפחת קפרא בהרכב מלא (צילום: עידן נדב)
שעריים המשיכה לתקוף ומבשרת להתגונן אך ללא מצבים מיוחדים. ממש לפני השריקה למחצית הגביה ברק ורד כדור חופשי לרועי סבג שנגח מקרוב החוצה. 0:0 בסיומה של המחצית כשמבשרת היו מוכנים לגמור את המשחק באותה השנייה.
המחצית השנייה התנהלה בדיוק באותו האופן. בדקה ה-52 השתחרר ירימי מהשומר שלו, שלח רוחב על קו השער וטייה שניצב מול שער ריק נגח איכשהו החוצה.
שלוש דקות מאוחר יותר סדרה של מסירות הביאה את הכדור לעברו של חן שבעט מ-20 מטר אך ממן זינק היטב והדף. חמש דקות מאוחר יותר הגביה ורד כדור חופשי מאגף ימין היישר לראשו של ברוך ולדמן שנגח, ממן הדף היישר לבר פדלון שבמקום לשאול את השוער באיזה פינה הוא רוצה את הכדור, בעט הישר לידיו.
אז גם הגיע הבשורה ממרמורק שנתנה אות האות לפתיחת החגיגות ביציעים.
האות לחגיגות ביציעים. האוהד, יניב דבח מטריף את כולם (צילום: עידן נדב)
רבע שעה לסיום הגיע השער המיוחל. עידו יוסף, איש המשחק, הקפיץ לירימי שהשתלט על הכדור בנגיעה ובנגיעה השנייה השחיל אותו ברשת העליונה של ממן, 0:1
מכאן נרגע מעט המשחק אך השמחה ביציעים נמשכה לאחר שהבשורה על השני של קטמון במרמורק הגיעה.
בדקה ה-88 הרימה מבשרת ידיים. טייה פרץ במבצע אישי, מסר רוחב לעידו יוסף שכבש מקרוב את השני.
איש המשחק. עידו יוסף חוגג את השני (צילום: עידן נדב)
דקתיים מאוחר יותר הגיע השלישי שהיה כולו של נחישות. עידו יוסף פרץ באגף השמאלי, לוקח מקדמה גדולה מידי וממן הצליח לעצור אך שמט. הכדור חזר ליוסף ששלח רוחב לאגף הנגדי שם ניצב אמיר עזרא שעצר וגלגל פנימה, 0:3 לשעריים.
זה לא נגמר. בתוספת הזמן שוב פריצה סוחפת של שעריים מאגף שמאל, שהב פשאי שלח כדור שטוח, ממן הדף לירימי הבלתי מכוסה שמול שער ריק בעט פנימה, 0:4. שערו ה12 העונה של החלוץ המוכשר.
השמחה התגברה עוד יותר כשהגיעה הידיעה על ההפסד של הפועל רהט לבאר יעקב מה שהגדילח את הפער בצמרת ל-13 נקודות והפנים כבר לעברה של אזור.
שמחה משולשת. שחקני שעריים מודים לאוהדים (צילום: עידן נדב)
צפו בתקציר המשחק שעריים - מבשרת בשילוב השערים של קטמון במרמורק (צילום: איתמר מורז ואיתמר וסלוי)
תגובות
+ הוסף תגובה