שמחים אחרי הסנסציה
מאת: גיא גולדפרב | 08.02.12 | 22:54
משחרר יו"ר בית"ר כפ"ס משפט ספירי אופייני לאחר הניצחון הגדול של הקבוצה מליגה א' על הפועל ראשל"צ מליגת העל ומוסיף: "היום נחגוג, מחר נחזיר את כולם לקרקע כי בשבת יש לנו את יפו". כפ"ס נקמה באייל לחמן שהדיח אותה בעונה שעברה.
אם בני לוד והפועל ירושלים קטפו את התואר של הסינדרלות הרי כפ"ס היא הלכלוכית של היום ושל כל סיבוב ח' של גביע המדינה.
פשפוש בזיכרון של עשור בליגות הנמוכות לא העלה אף קבוצה מליגה א' שניצחה בגביע קבוצה מליגת העל, לפחות לא בעידן הזרים. בית"ר כפ"ס ממרכז טבלת ליגה א' דרום עשתה זאת היום (רביעי) ובגדול תוך שהיא מפגינה עליונות ברורה על היריבה.
הייתה זו נקמה מתוקה של הכפר סבאים במאמן אייל לחמן שהדיח אותם בעונה שעברה כשעמד על הקווים של הפועל רעננה.
שער מוקדם של קובי דומר בדקה ה-15 מתוך הרחבה ופנדל מוצלח של אפי אלון בדקה ה-70 לאחר שאלעד כהן הוכשל ברחבה ע"י דויד גומז שהורחק חרץ את גורל המשחק לטובת שחקניו של חיים סירוטקין. זה הוכיח שוב כמה הוא מביא את הערך המוסף שלו לקבוצה.
מי שהסכים לדבר מיד אחרי המשחק היה היו"ר הססגוני, אלמוג ספיר ששחרר כהרגלו מהגיגיו: "התעללנו בראשון עד שכאב לי לראות אותם. התפללתי בשבילם שהמשחק ייגמר כי 0:3 היה משפיל מידי עבורם. היום נחגוג אבל מחר נחזור למציאות כי בשבת מחכה לנו מכבי יפו. עכשיו ברצינות. ניצחנו קבוצה מאותה הליגה של הפועל ת"א, מכבי ת"א ועל כך אני גאה בשחקנים ובמאמן שלנו".
פנדל מוצלח. אפי אלון (צילום: דני מלניצקי)
מה הלאה ?
"מאז שהייתי ילד יש לי חלום ללחוץ יד לנשיא. זה עדיין בגדר חלום. שמינית, רבע וחצי גמר זה עדיין מסע ארוך מידי. בוא נחיה את הרגע. יש לנו קבוצה טובה ואנחנו במגמת שיפור. יש לנו מאמן ברמה של ליגה לאומית לפחות ולכן לא רואה סיבה למה לא מגיע לנו לשם".
בוא תהיה אמיתי על עצמך, מאז שהגעת הקבוצה נראית אחרת.
"זה אתה אמרת ואני מסכים (מחייך). לא שהיה רע לפני כן אך הבאתי את השיגעון שלי לקבוצה ובכדורגל זה מביא תוצאות. ניצחנו במשחק החזרה שלי את קטמון והיום ניצחנו את ראשל"צ. השמיים הם הגבול ואם לא נגיע השנה ללאומית ננסה לעשות זאת שוב בעונה הבאה".
כבש את הראשון במהלך כדורגל מבריק.קובי דומר
תגובות
+ הוסף תגובה