מאת: מיכאל וייסרמן | 27.01.12 | 07:01
מי היה מאמין שבתחילת הסיבוב השני יהיה המפגש בין הפועל מרמורק לכפר שלם מפגש קצוות. התחזיות עבור שתי הקבוצות היו מרכז טבלה – שיפולי צמרת לכל היותר אולם כל אחד וגורלה היא. מרמורק נצמדה בגדול לצמרת וכפר שלם נשרה לתחתית.
עם זאת רשמה הקבוצה של אביחי יחיא התאוששות מרשימה במחזורים האחרונים. כפר שלם מגיעה למשחק בהרכב מלא כאשר גם הבלם, ראובן שרעבי צפוי לחזור להרכב. המאמן, ויקטור גניש מכבד את היריבה אבל עוד יותר מכבד את הקבוצה שלו: "אנחנו במגמת שיפור מתמשכת. בשלושת המשחקים האחרונים הוצאנו שבע נקודות שזה בהחלט מצביע על כך. המטרה שלנו היא לשמור על המומנטום ולמרות שמרמורק קבוצה מצוינת וממושמעת אנחנו באים לנצח. בסופו של דבר לנו יש הרבה יותר מה להפסיד כי אנחנו נלחמים על הלחם והחמאה ואילו הם על הקצפת".
מן העבר השני, במרמורק רואים את הפגרה בשני הכיוונים. האחד, ההזדמנות המצוינת של הפצועים להחלים אך מצד שני העצירה של המומנטום המצוין בו נמצאה הקבוצה בסיומו של הסיבוב הראשון.
חיים כנאפו אמר לקראת המשחק: "אנחנו באים אחרי ארבעה ניצחונות ולמרות זאת אני חושב שהפגרה באה לנו בזמן בגלל הפצועים. אנחנו מכבדים את היריבה אבל באים לנצח לעיני הקהל המצוין שלנו".
ובנושא אחר, בקבוצה הכחישו השבוע את השמועות לפיהן הבלם דנדי אוקונגו יעזוב את הקבוצה לטובת הפועל בת ים מהליגה הלאומית. בקבוצה הבהירו כי אוקונגו אומנם מבוקש במספר קבוצות בליגה הלאומית אבל יישאר שחקן הפועל מרמורק עד לסיום העונה.
תגובות
+ הוסף תגובה