להתאושש, דווקא בדרבי

את פאיד חסון, מאמן הפועל ד.א. כרמל היה קשה להשיג בשבת. שמועות כבר החלו לרוץ שהוא "מסר את המפתחות" כשסוף סוף הצלחתי להשיגו אמר: "לא אהבתי את ההפסד אבל אנחנו לא במשבר". וכן, הוא מקווה להתאושש דווקא על חשבונה של היריבה העירונית.

 "הקבוצה שלי נראית שבעה", כך פתח מאמן הפועל ד.א. כרמל הראיון שקיימתי איתו לקראת הדרבי הגדול מול מכבי. "בשני המשחקים האחרונים שיחקנו מצוין במחצית הראשונה אבל במחצית השנייה קרה לנו משהו, נשברנו והפסדנו".

למרות שלקבוצה יש 22 נקודות המעמידות אותה כרגע בטווח ביטחון סביר מקבוצות התחתית חסון לא רגוע: "מניסיון עבר בליגה שכזו לקראת סיום העונה קבוצות התחתית תחלנה לצבור נקודות בסיטונות ולכן אסור לנוח על זרי הדפנה".

יום שישי יש לך על הראש דרבי, מדברים על נקמה ?

"אני אישית לא שוכח את הדרבי הראשון ומאמין שנדע להתאושש. אם השחקנים שלי ייקחו איתם למגרש חצי מהאמונה שלי נוכל לעשות זאת"

היריבה עדיפה בהרבה ?
"הרבה זו מילה גדולה מידי. מכבי נמצאת בתקופה טובה מאד מבחינתה. היא קבוצה חזקה ומחוברת, אך במשחק לחימה אגרסיבי אפשר לבטל כל קבוצה עדיפה טכנית. אני מודע לכך שזה יבוא על חשבון משחק יפה".

                             פאיד חסון (משמאל) "הבעיה שלנו היא מנטאלית"

הכנות מיוחדות למשחק ?
"כל מאמן טירון יודע שהבעיה של הפועל דלייה היא מנטאלית והעבודה השבוע באימונים הייתה בהתאם. פחות על טכניקה ויותר על הכנה נפשית. המכה נגד כרמיאל/צפת רק מחזקת אותנו. מצחיק שאתה בדיוק תופס אותי מול המחשב בונה את שיטת המשחק"

תגלה לי אותה ?
"שאלה מיותרת, לא?"

יש יריבות בין השחקנים ?
"אם יש היא רק על המגרש. מחוצה לו כולנו חברים טובים. במשחק נבעט, נשרוט ונדחף אחד את השני, כמובן בגדר הספורטיביות. אחרי שריקת השופט נתנשק ונתחבק"

מהמר על תוצאה ?
"ממש לא. אני רק יכול להגיד לך שנבוא כדי לתת את הכל ולא נפסיד את המשחק"

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?