סוף סוף (ניצחון) בבית

מ.ס. כרמיאל/צפת שסיימה סיבוב ראשון די מאכזב מבחינתה, רצתה לפתוח את הסיבוב השני ולהשיג שתי מטרות – לשבור את רצף חמשת תוצאות התיקו, ולהשיג ניצחון ראשון העונה בבית. היריבה, הפועל דליית אל כרמל, ידעה כי ניצחון שלה יעזור לה להגיע עם הרבה ביטחון לדרבי בשבוע הבא. בסופו של דבר היו אלה המקומיים שחגגו.

חמש תוצאות תיקו רצופות ו-10 בסך הכל במהלך הסיבוב הראשון סיימו סיבוב ראשון מאכזב מאד של כרמיאל/צפת. לא רק זאת אלא גם קרבה מאד מסוכנת לתחתית הבוערת. מולה התייצבה הפועל דלייה שהגיעה לאחר שני הפסדים רצופים כשהמטרה של שתיהן הייתה להשיג ניצחון שיזניק אותן קדימה לקראת המשך הסיבוב השני
לאחר 13 דקות של גישושים, יצאה כרמיאל/צפת להתקפה ראשונה עם גבריאל מלול באגף שמאל זה ניסה לבעוט ונבלם, הכדור החוזר הגיע לנתן נודלמן שבעט היטב מ20 מטרים אך מעל השער.
אט אט, דווקא האורחת מדלייה החלה להשתלט על המשחק. בדקה ה15 כדור חופשי של דלייה הוגבה לרחבה, בלם כרמיאל/צפת, מומי יעקב נגח לאחור וכמעט כבש שער עצמי, אך למזלו הכדור פגע בקורה ויצא לקרן.
ארבע דקות מאוחר יותר, הגביה דוד דינטו האורח כדור לרחבה אל רחיב חסון שהתרומם יפה ונגח מעל השער. בדקה ה28 חטף אלון רבינוביץ' כדור במרכז המגרש, שלח את שאדי חמודה שהשאיר בנגיעה את לקובי בן חמו בתוך הרחבה, הקשר בעט וסחט הצלה גדולה מהשוער האורח, עומרי עיב.


יום טוב של השוער האורח עמרי עיב מחלץ עוד מצב מסוכן (צילום: אמיר שיבי)

בדקה ה34 הגיעה ההתקפה הטובה ביותר של כרמיאל/צפת במחצית הראשונה. מידן שטיינברג הגביה כדור לרחבה משמאל, מלול הוריד לחמודה שממרכז הרחבה בעט חזק, וראה את בלם דלייה מוציא את הכדור מקו השער.
בדקה האחרונה של המחצית, יצאה דלייה למתפרצת. יוחאי אהרוני שעד אז לא היה מעורב יותר מדי במשחק, קיבל כדור ברחבה עבר את המגן שלו וירה את הכדור פנימה, 0:1 ודלייה יורדת עם היתרון לחדרי ההלבשה.



עודד קוטר, מאמן כרמיאל/צפת שטף את שחקניו בחדר ההלבשה, ואלה פתחו את המחצית השנייה בטירוף כשהעלימו את היריבה מן המגרש
בדקה ה51 הגיע גם השכר. רבינוביץ' פרץ באגף שמאל, מסר אחורה לבועז תובל שעבר שחקן ובעט חזק ופנימה, 1:1.
דקה חלפה, ורבינוביץ’ היה יכול להביא את המהפך כאשר הוא קיבל כדור ברחבה, אך השוער יצא טוב וחסם לו את נתיב הבעיטה.


רק קבוצה אחת הייתה על המגרש במחצית השנייה שחקני כרמיאל/צפת חוגגים את השוויון (צילום: אמיר שיבי)

בדקה ה66 נשלח שטיינברג בכדור ארוך באגף ימין, רצה להיכנס לרחבה, אך הוא הוכשל בידי חוסאם חלבי. כדור חופשי מסוכן לכרמיאל/צפת, אותו הגביה חמודה ויצר ערבוביה ברחבה עד שכדור הגיע לנתן נודלמן שהתרומם מעל כולם ונגח פנימה את 1:2, והשלים את המהפך של כרמיאל/צפת.
דלייה ניסתה לחזור למשחק, אך הגנת כרמיאל/צפת הגיבה מצוין וסיכלה את התקפות האורחים. בדקה ה70, בעט פריד טאהר מ18 מעט מעל השער.


הגנת כרמיאל/צפת סיכלה את התקפות האורחים יוחאי אהרוני מנסה לאיים על השער (צילום: אמיר שיבי)

עם הכניסה לתוספת הזמן בת ארבע הדקות, בעט לוטפי נאסראלדין מ20 מטרים כדור חזק, שפגע בקורה השמאלית ויצא החוצה.
דקה חלפה, ומאמון חייר בעט מתוך הרחבה, רבאח רבאח היה במקום וקלט את הכדור.
בדקה ה94, דלייה איבדה כדור בחלק המגרש של כרמיאל/צפת, נודלמן דהר כל הדרך אל השער וכבש את השני שלו במשחק, 1:3 גדול לכרמיאל/צפת בסיום.


סגר עניין נודלמן חוגג את השלישי (צילום: אמיר שיבי)

"לא יכול להסביר מה קורה לנו במחצית השנייה בזמן האחרון", אמר מאמן המפסידה, פאיד חסון, "מקווה שנדע להתאושש בדרבי".


תגובות

+ הוסף תגובה
2
3
לכרמיאל יש את האגף השמאלי הכי טוב בליגה בגלל שמוצב שם הקשר הטוב בליגה ושחקן הנשמה מספר 1 גבי מלול. מאחל לו בהצלחה
4
כרמיאל קבוצה טובה אבל בבעיה
(עידו צוק: 21:27 23-01-2012)
כרמיאל סובלת מבעיה מנטלית כלומר עד שהיא לא סופגת היא לא תוקפת

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?