"אנחנו מספיק טובים לא להסתבך בתחתית"
מאת: גיא גולדפרב | 15.01.12 | 15:41
כך אומרים בעמישב פ"ת לאחר ששחררו את הבלם רועי אליהו ואת הקשר גל גבע כאשר לוקחים בחשבון גם את העובדה שמוחמד חטארי לא ימשיך מה שישאיר את הקבוצה ללא חלוץ טבעי.
הנהלת עמישב פ"ת החליטה השבוע על שחרור מאסיבי של שחקני מפתח בעקבות אסטרטגיה כלכלית. ההחלטה התקבלה ללא קשר להיעלמותו של החלוץ, מוחמד חטארי.
ידוע כי תקציבה של עמישב הוא מהנמוכים בליגה אם לא הנמוך ביותר ובגלל עובדה זאת בקבוצה החליטו באופן חד משמעי לוותר על מרוויחי השכר הבולטים של הקבוצה (רועי אליהו וגל גבע) וזאת בשל סיום סיבוב מצוין והקרבה לצמרת יותר מאשר לתחתית.
בקבוצה מאמינים שהסגל הנותר והספק הנקודות אמור להספיק בסיבוב השני כדי לא להסתבך בקרבות הירידה. מי שיקבלו קרדיט הם הבלם הצעיר, אור מיוסט והחלוצים הצעירים דור גרוסבך ואלמוג בוזגלו.
אוהד בוזגלו. "יש אילוצים במועדון" (צילום: מוחמד חאדר אניס)
אוהד בוזגלו מאמן הקבוצה שנשאל לגבי השחרורים, אמר: "נכון שהיינו מעדיפים להמשיך עם כל הסגל שהוביל את הקבוצה לתוצאות טובות, אך יש אילוצים במועדון כמו גם במקומות אחרים. נצטרך להתאים את עצמנו למצב ותפקידי למצוא פתרונות. מאמין שהשחקנים הצעירים ישאירו את הקבוצה מעל התחתית ויוסיפו כבוד במשחקים הבאים".
תגובות
+ הוסף תגובה