מכת פציעות

המזל הרע פקד את ברית ספורט מעוף. לא פחות מ-8 שחקנים פצועים. בשישי האחרון התייצבה הקבוצה למשחק נגד נווה גולן עם 7 שחקנים בלבד כולל השוער החדש, עמית טוויל שהצטרף לפני 10 ימים. בהמשך הגיע קובי אזולאי שהשלים שמונה. הסיום היה ידוע מראש, תבוסה 9:1 לנווה גולן.

 "אני לא רוצה כתבות", אמר לי במוצ"ש מאיר מועלם, יו"ר/שוער ברית ספורט מעוף, אך לאור הלחשושים בליגה על זה שהקבוצה שלו מתפרקת הרגשתי צורך כן להעלות משהו.
לפני הכל ברצוני להתנצל על זה שנכתב כי השוער עמית טוויל, שותף כביכול שלא כדין במשחק ביום שישי נגד נווה גולן. כאן המקום לציין כי טוויל הצטרף לספורט מעוף לפני עשרה ימים והוא רשום כדת וכדין בקבוצה.
באשר לעובדה שהקבוצה התייצבה עם שבעה שחקנים בלבד למשחק הסיבה לכך היא מכת פציעות שלא זכורה כדוגמתה. לא פחות משבעה שחקני הרכב כולל מועלם בעצמו סובלים מפציעות, עוד שניים נעדרו מסיבות משפחתיות ואחד היה חולה. תעשו את החשבון לבד.
למרות זאת, החליטו מועלם לעלות ולשחק נגד נווה גולן עם מה שיש. "כל עוד אני בקבוצה אין מצב שספורט מעוף לא תופיע למשחק גם במחיר תבוסה", אמר, "מעולם לא שיתפתי שחקן תחת כרטיס של שחקן אחר ומעולם לא אעשה זאת כולם יודעים אילו השלכות יש לזה".

רשום במעוף כדת וכדין. עמית טוויל (צילום: גיא גולדפרב)

אגב, בשל אי הבנה המשחק האמור כמעט ולא התקיים. השופט, צחי ברקת סבר כי קבוצה לא יכולה להתחיל עם 7 שחקנים ובתחילה סירב לקיים את המשחק אולם כשהופנה לתקנון שם רשום כי לא ניתן לקיים משחק עם 6 שחקנים ומטה, חזר בו ואישר את פתיחתו באיחור של שתי דקות. בהמשך הצטרף יעקב אזולאי ומעוף סיימה את המשחק עם שמונה שחקנים.
באשר לתוצאה היא הייתה ברורה מראש, 1:9 לנווה גולן שהצטרף ל-16:2 מהשבוע שעבר נגד בני יהוד וחתם את שני המחזורים הגרועים ביותר בהיסטוריה של מעוף. ""מדובר בחוסר מזל שאני לא זוכר כדוגמתו. מקווה שבעוד שבועיים יחלימו חלק מהפצועים ונחזור להיות קבוצה נורמלית", סיכם מועלם.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כנסו כולם
(שחקן גדנע: 00:39 01-01-2012)
מאיר מועלם בן אדם ישר והגון ספורטאי אמיתי הלוואי שכולם היו כמוהו בן אדם שהוא מודל לחיקוי כל הכבוד
2
כנראה יש לך הרבה זמן פנוי
(שאפו: 08:17 01-01-2012)
ראשית אהבתי את ההתנצלות אבל דחילק כמה זמן פנוי יש לך שאתה עושה כתבה שלמה על ברית ספורט מעוף - את מי הם מעניינים?
3
קבוצה נורמלית? פשוט לא
(מישו: 08:50 01-01-2012)
בושה שיש קבוצות כאלה שעדיין קיימות, הם מביישות את עצמן מה אין להם כבוד? בושה, מאיר אם יש לך טיפה כבוד תפרק את הקבוצה הזאת
4
חחחחחח
(שחקן מעןף: 11:08 01-01-2012)
כנראה שנגד 7 שחקנים נווה גולן מסוגלים לנצח חחחחחחחחח.
5
מה עם האלה שהבאתם מביתר ר"ג
(אביחי: 11:17 01-01-2012)
6
לא רצינו להשפיל את מאיר כי הוא גבר
(אושרי בן דוד: 15:50 01-01-2012)
יכולנו לשים 40 גולים אבל זה לא מכובד,בסך הכל רצינו לסיים את המשחק ושכולם יהיו מרוצים:מעוף רצו להופיע,אנחנו 3 נק' והשופט את ה-150 שקל ברוטו שלו לא כולל נסיעות
7
קבוצה טובה בלי מזל השנה
(הקפטן של ברית ספורט מעוף: 20:31 01-01-2012)
לכל הלועגים כל קבוצה היתה רוצה כזה יושב ראש כמו מאיר מועלם בנאדם שדואג לכל שחקן בקבוצה עם זה בביגוד או כל דבר אחר (בקיצור בחור טוב לב ) אני מאחל למאיר שיהיה לו הצלחה עם הקבוצה גם באופן אישי . (למרות שיש לנו הרבה פצועים בקבוצה השנה).
8
מאיר,מקום מגן עדן שמור לך יא צדיק
(שחקן תל שבע: 22:24 01-01-2012)
9
מועלם הגדול !
(רמת ישראל: 23:11 01-01-2012)
מאיר, אח שלנו. אוהבים אותך ברמת ישראל, כל מה שתצטרך תרגיש חופשי לבקש מאיתנו. אל תקשיב לכל החכמים שמקשקשים כאן, תמשיך בדרך שלך.
10
מאיר מועלם המלך
(משה בנקר: 09:19 02-01-2012)
תבוא לפארק מתגעגעים ואוהבים אותך
11
אף מילה רעה
(אורנית: 09:14 02-01-2012)
אין ואי אפשר לומר אפילו מילה רעה אחת על מאיר מועלם , גבר שבגברים ספורטאי אמיתי,מאיר תמשיך ושלא יבלבלו לך את המח זו אהבתך ואל תיכנע, אני ימשיך לעזור לך כמו תמיד.מתי שתצתרך
12
למועלם הנמר
(אוהד ליגה ג: 19:55 03-01-2012)
מועלם אתה שוער גדול ואדם טוב .ראיתי אותך בהרבה משחקים ועשיתה עבודה טובה והמון צרות לחלוצים בליגה .אל תיתיאש מאחל לך בהצלחה .
13
מאיר מועלם המלך
(משה בנקר: 21:57 04-01-2012)
אתה צריך לשחק בליגת העל במקום שטרואבר
14
מאיד מועלם ספורט מעוף
(משה בנקר: 18:41 10-01-2012)
שבועטוב
15
אנחנו קבוצה של כמה נערים בני 15 שישמחו לעזור ולשחק בשביל ברית ספורט מעוף
16
מאיד מועלם ספורט מעוף
(משה בנקר: 17:21 16-01-2012)
מה יהיה בדלק תבוא לפארק

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?