מתנה לחג

הפועל מרמורק גברה במשחק הצמרת 2:0 על מכבי יבנה משערים של חיים קנפו בפנדל ומתן אוכמן ועלתה למקום השני בטבלה,ג'ניה קפלן מיבנה וגיא כהן ממרמורק הורחקו במשחק חם ולוהט לעיני קרוב לאלף צופים.

אחרי היום אני יכול לומר בפה מלא, מודה, טעיתי.בכתבת פתיחת העונה צפיתי שמרמורק תתבסס במרכז הטבלה. נכון להיום אפשר להגיד שחניכיו של צחי טיאר קבוצה לגיטימית להיאבק על המקום הראשון. אז נכון שבזמן התחזית שחקנים כמו אוקונגו, עופר סער, בן אוזן ואוכמן לא היו שם אבל אי אפשר לקחת את הקרדיט מטיאר שהציג היום ביבנה קבוצה ממושמעת ומאומנת טקטית בצורה מושלמת שעומדת על המגרש בצורה נפלאה ויודעת בדיוק מתי הזמן לעקוץ ולנצח קרב צמרת יוקרתי וחשוב.
יבנה הגיעה למשחק ללא גיא אבן המוצהב דבר שהורגש מאוד במהלך המשחק כשמנגד מרמורק הגיעה בהרכבה החזק ועם שני חלוצים שיעשו בעיות לכל הגנה בליגה, במיוחד במתפרצות, עופר סער ועידן שמש.
המשחק נפתח לעיני קרוב לאלף צופים (כולל מאור מליקסון שבא לראות את קבוצת נעוריו) בהססנות ועצבים מצד שתי הקבוצות אך בדקה השישית חצי מצב ראשון ליבנה כשסגל הכניס כדור עומק לקרגולה שהקדים עם השפיץ של הרגל את יציאתו של קרטה ובעט את הכדור היישר לגופו.


 לא היה במצבת השחקנים בתחילת העונה. בן אוזן (משמאל) וקפלן (צילום: לירן דורף)

שתי דקות חלפו וקרן של המקומיים הולידה התנגשות ראשים בין יקיר קרטה שוער האורחת לבלמה דנדי אוקונגו. בעקבות האירוע שגרם להפסקת המשחק למשך שש דקות, נחבש קרטה בראשו אך המשיך לשחק.
בדקה ה-17 הגיע האירוע המרכזי הראשון של המשחק. חיים קנפו פרץ אלכסונית אל תוך הרחבה וג'ניה קפלן יצר עימו מגע. השופט נועם סלומה שהיה מאוד קרוב לאירוע סימן לפנדל לתדהמת שחקני יבנה ולפתע אף שלף את הכרטיס האדום לקפלן שלא היה אחרון בדרך לשער. אם על הפנדל אפשר להסכים שהיה, אדום בהחלט לא הגיע כאן לבלם המקומיים. אוהדי יבנה לא עיכלו את ההחלטה ואף זרקו כוס קפה רותח לעבר הקוון רשאד נסאר שפיספס אותו בסנטימטרים בודדים. על זה בטח הם ישלמו ביוקר בוועדת המשמעת.


איש המשחק של הדקות הראשונות. יקיר קרטה (צילום: לירן דורף)
   
המשיך לשחק גם אחרי הפציעה. יקיר קרטה (צילום: לירן דורף)

לאחר ארבע דקות תמימות של ויכוחים ניגש חיים קנפו לכדור ובעט שטוח ומדוייק פנימה, 1:0 למרמורק.
בדקה ה-30 איזון במורחקים לאחר שגיא כהן ביצע עבירה ולפתע הבחין סלומה שכהן משחק ללא מגני עצם, דבר שאסור על פי החוקה ומחייב צהוב. מכיוון שזה היה השני שלו, הוא ראה אדום ושוויון בשחקנים על המגרש.
מייד לאחר האדום מאור פרץ המקומי טיווח כדור חופשי מ 18 מטרים אך קרטה היה במקום כדי להדוף לקרן.


 היה או לא היה? רגע ההכשלה של קפלן על קנפו, איתן בר מאחוריו (צילום: לירן דורף)


אדום בטח שלא היה. סלומה מרחיק את קפלן (צילום: לירן דורף)


ומתרגז על שחקני יבנה (צילום: לירן דורף)


 חיים כנפו בועט וכובש את הפנדל ומעלה את מרמורק ליתרון (צילום: לירן דורף)


 וחוגג עם החברים (צילום: לירן דורף)

יבנה המשיכה ליזום ובדקה ה-44 קיבל אדיב שרעבי כדור עומק וניסה להקפיץ מעל קרטה כדור חלש שהלך החוצה אך במהלך הכשיל קרטה את קשר יבנה וראה את הצהוב. את הכדור החופשי מ 17 מטרים שלח מאור פרץ לשמיים.
סלומה הוסיף רק 5 דקות תוספת זמן למחצית למרות שבפועל הגיעו הרבה יותר ובהפסקה 1:0 למרמורק.


למרמורק הגיע הרבה יותר. זוזוט "מתחנן" ששרעבי יביא לו את הישועה (צילום: לירן דורף)

המחצית השנייה נפתחה בסערה. עוד לפני שחנן עדני, יו"ר הפועל מרמורק הספיק לצאת מחדר ההלבשה עם הקפה שלו, סגרה מרמורק עניין כשבבאייב מצא את אוכמן שמתוך פקעת השחקנים בעט מ 16 מטרים כדור מסובב שנעצר ברשת הגבוהה,2:0 לאורחים.
בדקה ה-51 קרגולה הצליח לעבור את אוקונגו, לחדור לרחבה ולבעוט כדור שטוח שפגע ברגלו של קרטה שיצא מצויין ורק קרן ליבנה.


עדני עוד לא הספיק לצאת עם הקפה. אוכמן חוגג את השני של מרמורק (צילום: לירן דורף)

כאן למעשה הסתיים המשחק,אמנם יבנה החזיקה יותר בכדור אך התקשתה לפצח את מערך מרמורק על המגרש שסודר כמו חיילים וכך נותר קרגולה חסר מעש בחוד שלצידו אין למעשה חלוץ של ממש שיוכל להוריד ממנו את הנטל.


אדום מיותר. גיא כהן רואה צהוב שני (צילום: לירן דורף)

בדקה ה-62 לאחר פציעה ארוכה חזר אופיר חיים למגרשים כשהחליף את עופר סער. בדקה ה-73 אדרי מצא קרגולה שמ 11 מטרים בעט כדור חלש שקרטה קלט היטב,שש דקות חלפו וקרגולה היה צריך לצמק כשקיבל כדור מפרץ ומשישה מטרים חופשי לגמרי, בעט מעל השער.


לא הוגש במשחק. קרגולה משתחרר מאוקונגו (צילום: לירן דורף)

עד הסיום לא נרשמו אירועים מיוחדים ומרמורק יוצאת עם שלושת הנקודות בדרך למקום השני בטבלה,
יבנה מצידה אמנם עוד לא אמרה את המילה האחרונה אך חייבת בדחיפות להתחזק בחלוץ ליד קרגולה אחרת לא תצליח להחזיק מעמד בצמרת הגבוהה.


חייב חלוץ לידו. קרגולה במצב ענק מול קרטה (צילום: לירן דורף)


חזר למגרשים. אופיר חיים במאבק אוירי עם איתן בר (צילום: לירן דורף)

מתן אוכמן,
קשרה של מרמורק אמר בסיום: "נצחון חשוב ומתוק, זה לא מקרי ואנחנו עובדים קשה באימונים כדי להראות את היכולת שלנו על הדשא כמו שהמאמן רוצה, באופן אישי שמח שקיבלתי את הצ'אנס בהרכב ומאמין שעוד אשתפר".


הגיעו לחזות בקבוצה נעוריהם. מאור מליקסון ואוראל אדרי (צילום: לירן דורף)

יבנה
:בן ישי 5, קרן 4, קפלן (הורחק), בר 5, קופרלי 6, אזולאי 4 (מור יוסף 4), שרעבי 5, אדרי 4.5 (יעקב), פרץ 4.5,סגל 4 (גובזה), קרגולה 5.
מרמורק: קרטה 6, בן ברק 5.5, ציקשווילי 6, אוקונגו 6, אוזן 7, כהן (הורחק), קנפו 5.5 (לייבה), בבאייב 6, אוכמן 7, סער 5.5 (חיים), שמש 6 (זפרני).


חברים טובים. טיאר ועדני מרוצים בסיום המשחק (צילום: לירן דורף)


מקום שני בזכות. אוזן, אוכמן ולייבה חוגגים נצחון ענק (צילום: לירן דורף)

לתמונות נוספות לחץ כאן

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חעעחעחע יבנה אתם בדיחה...יבנה יעגלות
(יאללה מרמורק: 03:25 24-12-2011)
2
אני רואה קופרלי הביא שינוי
(ג'ונגה ג'ונגה: 10:00 24-12-2011)
3
כל הכבוד
(מרמורקי: 05:32 24-12-2011)
כל הכבוד מרמורק, תמשיכו כך!!!
4
ליגה לאומייתתת
(מרמורק בשטח: 08:18 24-12-2011)
ייאלללה מרמורק איך נהניתי אתמול אתם תותחים איך כיף לקרוא ולראות את החגיגות מאתמול דאבל פס אתם גדולים רק תעשו קצת רווחים קשה להבין הכל אבל אחלה אתם יאללה עולים ליגה
5
יבנה גועל
(חזי אוהד שרוף: 08:36 24-12-2011)
הבלוף של יבנה מתגלה לאט לאט אבל בטוח . מאז הניצחון על יפו הם לא פוגעים
6
חרטה יפו
(אזוריה בדם: 08:45 24-12-2011)
זבלללללללל נבלותתתתת אפסיםםםםםם אמן תתפרקו בולגרים מטומטמים 50 שקל לתרופות
7
תימנים
(תימנים: 11:15 24-12-2011)
כל קבוצה שיוצרת 2 ניצחונות מאבדת אחרי זה 2 משחקים הליגה שיוויונית מאוד ו5 קבוצות יתמודדו על העלייה עד הסוף נראה את חזקה המנטאלי נגד עמישב שזה משחק לא פחות קשה מיבנה היידה יבנההההההההההההה
8
מזל טוב לחיים כנפו על היומולדת!!!
(בי. ג׳י. בונד: 11:32 24-12-2011)
9
www.myavne.co.il
10
כנס אוהד מלאכי
(יבנאי: 12:47 24-12-2011)
נו וחתיכת אפס למשחק בית הבאנו 1000 צופים אז ראית שיש לנו המון קהל ימשועמם
11
כל מי ששנה שעברה נתן השנה סובל
(יבנה וחיים אזולאי מברוק: 13:19 24-12-2011)
12
מת לתת להם מכות יאללה שעריים
(שעריים בנשמה: 13:38 24-12-2011)
גם ליבנה ולמרמורק
13
10..לא הבאתם 1000 איש אבל קיבלתם 2
(למגיב 10: 14:05 24-12-2011)
15
ליבנה
(אוהד כדורגל: 15:07 24-12-2011)
אתם פשוט בושה לא מגיע לקהל שלכם קבוצה
16
מגיב 10 זוכר אמרתם במשחק נגדנו......
(למגיב 10 כנס כנס: 15:10 24-12-2011)
זוכר שאמרתם במשחק נגדנותביאו 300 400 אוהדים בקושי באתם 50 לא שמעו אותכם..תליתם 10 בלונים חשבתם נתתם אוירה מחשמלת חח אפילו את התוף לא שמענו יבבונים
17
מגיב 10..שאתם מפסידים תילמדו לפרגן
(למגיב 10 כנס כנס: 15:14 24-12-2011)
18
לירן - סיקור מושלם
(השרוף מיבנה: 17:24 24-12-2011)
חייב להגיב על הסיקור של דאבל פס. סיור מדויק ומשקף במלואו את מה שהיה אתמול במגרש יחד עם פרשנות והבנת משחק ראויים לציון. מרמורק שיחקה מושלם ברמה הטקטית וניצלה 2 טעויות קשות בהגנה של יבנה ועקצה 2 גולים.
19
שהקנסות שחיים אזולאי יקבל
(אורן : 18:31 24-12-2011)
יעשה מנויים לאוהדים :) באהבה...לא נותנים למי שקרוב לצלחת ומי שרחוק ישלם.!
20
לא היה אדום
(קיסינג'ר: 18:58 24-12-2011)
לא היה אדום לקפלן זה בטוח אבל בשורה התחתונה יבנה לא יכולה לנצח משחקים כאלה קרגולה לבד זה לא מספיק יוסי וחיים תתעוררו ותחזירו אפילו את לובין צריכים עוד מישהו בהתקפה
21
22
מלאכי יזבלות 1000 איש היו
(יבנאי: 11:11 25-12-2011)
גם בשיא שלכם לא הבאתם 1000 יא מניייק. יוסי דחוף להביא חלוץ וקשר אחורי. גבי לספסל הוא לא ברמה של צמרת!
23
ייאלהההה מרמורק ללאומית!!!!
(אולטראס מרמורק : 15:21 25-12-2011)
26
לכלוכים
(חזי אוהד שרוף: 17:24 25-12-2011)
לאנשי אתר דאבל פס , אולי תעמדו במילה שלכם , ותעיפו את החולה נפש הזה שקורא לעצמו אזוריה , שימו לב לכתיבה שלו , אתם לא אמורים לאשר סגנון כזה , נא טיפולכם , בבקשה .
27
יוסי מה יהיה ?...
(השרוף מיבנה: 20:21 25-12-2011)
שבוע אחרי הפספוס באשקלון עוד משחק שמפסידים סתם.ג'ניה לא חכם בעבירה שלו, גבי חלש אבל נשאר בהרכב, רפי סגל לא חלוץ ועדיין המאמן לא מבין את זה.צריך להעלות את גובזה בהרכב ולשחק מהתחלה עם 2 חלוצים.אדיב ורון היו תותחים !!!מרמורק משחקת לפי שיטה של מאמן גדול
28
ל26 העלוב מיבנה כנס רגע
(היידה מכבי יפו: 19:55 26-12-2011)
בהתחלה שמחתם שהובלתם ת'טבלה לאט לאט אתם יורדים במקומות עוד 3 משחקים חצי ליגה תיסתכל עלייכם מלמעלה..מכבי יפו ו11 המופלאים יוצאים לדרך חדשה..יאללה היידה יפו
29
יבנה עולה
(ל28: 22:52 26-12-2011)
יפו חחחחח תקציב לבורקס עם גבינה בולגרית אין לכם מקסימום לגבינת חמד תמשיכו לישון על האף ולהעביר עוד עונה אפורה כהרגלכם בליגה היידה יבנה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?