אחי נצרת אלופת הסיבוב

אלופי הסיבוב. שחקני נצרת. אלופי הסיבוב. שחקני נצרת.
אחי נצרת אלופת הסיבוב הראשון למרות 0:0 מאכזב מול מכבי א.א.פאחם. הפועל רעננה הדהימה בטדי, הפועל הרצליה את כפ"ס.

המחזור ה-15 שנועל את הסיבוב הראשון בליגה הלאומית נפתח היום (שישי) עם שלושה משחקים.
במשחק המרכזי נפגשו לדרבי המגזר המוליכה, מכבי אחי נצרת, ומכבי א.א.פאחם. המאחרים רצו לנצח ולהגדיל את הפער בפסגה, אך סבלו מיום חלש ולא היו רחוקים אף מלהפסיד.
בסיום, 0:0 שמותיר את נצרת בפסגה בתום הסיבוב הראשון עם 28 נקודות.
מי שקיוותה למעידה של נצרת ולטפס על חשבונה למקום הראשון היא הפועל ירושלים שאירחה בביתה את קבוצת מרכז הטבלה של הפועל רעננה.
כבר אחרי 11 דקות הרשת זזה, אבל בצד הלא נכון מבחינת ירושלים, לאחר שיוסי אסייג העלה את האורחים ל-0:1 מפתיע, שנשמר עד להפסקה.

    תיקו ללא שערים הסתיים דרבי המגזר.חמודי עלוש(משמאל) וחאג'

בדקה ה-54 כבש אסייג את השני שלו והשתיק את טדי. מוסא סלמן המקומי ראה כרטיס אדום רבע שעה לסיום ואם לירושלים לא היו צרות כבר ככה, הגיע שחר סימן טוב שקינח עם השלישי בדקה ה-86 ופתאום רעננה רק שלוש נקודות פחות מירושלים וחמש מאחי נצרת.


צמד בטדי. יוסי אסייג. (צילום: מוחמד חאדר אניס).

במשחק נוסף שנערך היום נפגשו בהרצליה לדרבי הקטן של השרון הפועל הרצליה והפועל כפ"ס.
המארחים, שהשיגו רק ניצחון אחד העונה והגיעו למפגש מהמקום האחרון, הצליחו לנצל את התקופה הרעה שעוברת על הפועל כפ"ס ולהשיג ניצחון שני.
בדקה ה-26 בעיטה חזקה של שלומי אזולאי מרחוק חדרה פנימה, 0:1 מפתיע להרצליה.
חמש דקות להפסקה חתם אמיר דיאב המקומי את תוצאת המחצית, 0:2 להרצליה.
בדקה ה-55 ספגה כפ"ס מכה נוספת לאחר ששי דוד הורחק בצהוב שני ואדום.
למרות הפיגור בתוצאה ועם חיסרון שחקן, הצליחה כפ"ס לצמק משער של גיא מלמד בדקה ה-78, אך זה לא הספיק לה.
בעקבות הניצחון עלתה הרצליה זמנית למקום ה-12 עם 12 נקודות. כפ"ס נותרה עם אותן 17 נקודות שהיו לה והיא מסובכת חזק למטה.


ניצחון ראשון מאז מונה למאמן הפועל הרצליה. בני טבק. (צילום: רועי אסרף).


תגובות

+ הוסף תגובה
1
קדימה מכבי א.א.פחם בהצלחה
(אבו אלראסם: 20:19 17-12-2011)
2
חבל
(ליגה: 09:51 19-12-2011)
חבל שאתם לא נותנים יותר סיקור לליגה הלאומית כמו שמגיע לה ורק סיכום מחזור וכאלה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?