חתכו את חטואל

יבקש דיון חוזר. חטואל (משמאל) וראש המועצה יבקש דיון חוזר. חטואל (משמאל) וראש המועצה
העונש הכבד שספג בבית הדין המשמעתי לא נותן למנהל מ.ס. חצור הגלילית, יהודה חטואל, מנוח. "היה משחק חם וקמתי מהספסל כדי להרגיע את השחקנים. אחרי ההרחקה עזבתי את המגרש בשקט. לא מבין מדוע הענישו אותי בחומרה. בכוונתי לבקש דיון חוזר", אמר חטואל.

יהודה חטואל היה דמות מאד מוכרת בכדורגל של חצור הגלילית. בעברו היה שחקן מוביל במכבי המקומית ששיחקה בימיה היפים בליגה א'. חמש שנים לא היה מעורב בכדורגל המקומי. באותן שנים העדיף להתרכז בבנו המשחק במחלקת הנוער של מכבי חיפה. העונה החליט להחזיר את הקבוצה המקומית שהתפרקה לפני שנתיים למפת הכדורגל הישראלי. יחד עם כמה מחבריו ובעידוד ראש המועצה, שמעון סוויסה את מ.ס. חצור הגלילית.
בשבת האחרונה אירחה הקבוצה את ג'ת הגלילית. בדקות הסיום התלהטו מעט הרוחות וחטואל שביקש לטענתו להרגיע אותן קם מן הספסל. השופט שטען בדו"ח כי ביקש מחטואל כמה פעמים לשבת, הרחיקו מהמגרש. בעקבות כך זומן לדין משמעתי על סעיף התנהגות בלתי הולמת.
לדיון שהתקיים ביום רביעי האחרון שלח חטואל נציג מטעם הקבוצה שייצג אותה גם בעניין האבן שנזרקה למגרש באותו המשחק. בגין אותו מקרה זוכתה הקבוצה אך חטואל עצמו ספג עונש כבד מאד: הרחקה מ-4 משחקים בפועל, עוד 4 על תנאי וקנס כבד של 2,000 ש"ח.
חטואל עצמו היה המום מחומרת העונש: "בסה"כ קמתי כמה פעמים מהספסל והקוון אכן הזהיר אותי. כשירדתי מהדשא לא אמרתי כלום לשופט או לקוון. אתם יכולים לשאול כל אחד כולל את ראש המועצה שנכח במשחק. יכול להיות שזכרו לי את התקופה שהייתי שחקן. מודה שאז הייתי מופרע לא קטן".
חטואל שכאמור, לא נכח בדיון הודיע כי יפנה להתאחדות ויבקש דיון חוזר בעניינו. "הפעם אני מתכוון להיות נוכח כדי למסור את גרסתי. בסה"כ אנחנו עושים את עבודתנו ללא תמורה ולמען הקהילה", אמר חטואל.
 


למען הקהילה. הנהלת חצור הגלילית. חטואל במרכז, מימינו ראש המועצה, שמעון סוויסה (צילום: מלך גרסטל)

תגובות

+ הוסף תגובה
1
יהודה כפרה מה זה יעזור...הלא אתה מכיר את הועדות משמעת מקרוב לא יעזור כלום גם אם תביא את נשיא המדינה לשעבר קצב להעיד לטובתך...זהו נגמר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?