מאת: מערכת דאבל פס | 07.12.11 | 18:47
שוב הוכח כי כוחה של התקשורת חזק בעיקר כשהיא מתייצבת לימינו של החלש. רועי בירנבאום, שחקנה החירש - אילם של מכבי נווה שאנן זוכה היום (רביעי) מכל אשמה בבית הדין המשמעתי.
כזכור, הורחק השחקן במשחק עם אחווה א.א. פאחם לאחר שהשופט, טל גרנד טען כי אמר לו "אתה דפוק". גרנד רק שכח את המגבלה של בירנבוים.
הכתבה שפורסמה ב"דאבל פס" בתחילת השבוע עשתה הדים רבים ואף הגיעה לתוכנית הרדיו של דידי הררי.
הקבוצה פנתה בעקבות כך לתובע ההתאחדות, שלום אבן עזרא בבקשה להתחשב ולבטל את כתב האישום. אבן עזרא טען שאינו יכול אך הסכים להכניס לתיק המלצה לזיכוי.
לדיון התייצבו השחקן היו"ר/מאמן של נווה שאנן, יוסי שריקי. כשבישרנו להם על עצם הזיכוי לא ידע שריקי את נפשו מרוב שמחה: "ייעצו לנו ללכת על קו בו בירנבאום לא ידבר בדיון אך אנחנו החלטנו ללכת עם האמת ולתת לשחקן את הזכות לבטא את עצמו כמה שיכול היה. התרשמתי שהדיין מבין אותו ואני מאושר על ההחלטה. אין ספק שמדובר בצעד חסר תקדים ואני מודה לכם על החשיפה".
תגובות
+ הוסף תגובה