יתרון שלא הספיק. אנס דאבור. (לירן דורף).
מאת: אלון יהודיוף | 02.12.11 | 17:26
אשקלון ניצחה את מכבי הרצליה וחזרה לתמונת הצמרת, רעננה ניצחה בב"ש והתרחקה מהתחתית ומכבי אחי נצרת שמטה נקודות חשובות בבית מול כפ"ס.
היום (שישי) נערכו שלושה משחקים במסגרת המחזור ה-13 בליגה הלאומית.
במשחק המרכזי נפרדו המוליכה, מכבי אחי נצרת, והפועל כפ"ס בתיקו 1:1.
לאחר מחצית ראשונה מאופסת, אנס דאבור העלה את הצפוניים ליתרון בדקה ה-49, אך וויליאם הזאו השווה כעבור שש דקות, חילץ נקודה יקרה ולא נתן לאחי לברוח מכפ"ס בצמרת.
מי שניצלה את המעידה של אחי היא הפועל אשקלון, שגברה 1:2 במגרשה על מכבי הרצליה וצימקה את הפער מהפסגה לארבע נקודות בלבד.
דווקא האורחים עלו ראשונים על הלוח לאחר שתום מונד קבע 0:1 מהיר כבר בדקה הרביעית.
היתרון של ההרצליינים נשמר עד להפסקה, אך במחצית השנייה המקומיים הפכו את התוצאה בתוך שתי דקות. בדקה ה-55 היה זה אוסי מאוולי שהשווה ל-1:1 ובחלוף שתי דקות השלים אושרי גיטא את המהפך. בדקה ה-90 נותרו האורחים בעשרה שחקנים לאחר שהבלם, אבי מלכה, ספג כרטיס אדום.
חוזרים לעניינים. מאמן אשקלון, אלי מחפוד.
במשחק תחתית חשוב ניצחה הפועל רעננה בב"ש את מכבי המקומית 1:3, התרחקה מהתחתית וסיבכה את הקבוצה מבירת הנגב עוד יותר ממה שהיא כבר הייתה.
שער של יוסי אסייג בדקה ה-21 קבע את תוצאת המחצית, 0:1 לרעננה.
ב"ש הצליחה לאזן מפנדל מדוייק של אקקי מיקוצ'דזה בדקה ה-66, אך חמש דקות לסיום השלים אסייג צמד והעניק לקבוצתו ניצחון חשוב.
תגובות
+ הוסף תגובה