מאת: מיכאל וייסרמן ומערכת דאבל פס | 29.11.11 | 11:13
כך אומר מאמן בית"ר כפ"ס לאחר ההפסד למכבי יבנה והירידה למקום תשיעי בטבלה. בקבוצה מנסים לעשות חשבון נפש. לאחר העלייה המרשימה חשבו על המשך המומנטום אבל זה לא ממש קרה. בשורה התחתונה: מתגעגעים לאלמוג ספיר.
העלייה המרשימה של בית"ר כפ"ס לליגה א' תוך שהיא שוברת כל שיא אפשרי בתחום פתח את התיאבון אצל ראשיה אך דבר אחד אולי לא לקחו בחשבון: את עזיבתו של אלמוג ספיר. כן, בקבוצה מתגעגעים אליו מאד כולל המאמן, חיים סירוטקין.
בקבוצה חשבו להמשיך את ההתלהבות מהעונה שעברה אך לאחר תשעה מחזורים די ברור שהעונה שלה לא מזכירה ולו במעט את העונה שעברה.
בקבוצה ידעו להצביע על כמה סיבות לחוסר ההצלחה היחסי. ראשית לאחר עזיבתו של ספיר תקציב הקבוצה ירד משמעותית ובין השורות נשמעת ביקורת כלפי שחקני הרכש שלא כל כך מתאימים לצמרת ליגה א'.
השנייה היא חוסר מזל הפוקד את הקבוצה במשחקים בלא מעט משחקים העונה. הקבוצה דווקא מציגה יכולת טובה אבל זה עדיין לא מתבטא בתוצאה.
קשה למערכת בלעדיו.אלמוג ספיר(משמאל)עם המנהל המסור דני סויסה.
הסיבה האחרונה ואולי החשובה מכולם היא חילוקי דעות בין המאמן חיים סירוטקין להנהלה החדשה או יותר נכון אותה הנהלה של עונה שעברה רק ללא אלמוג ספיר. חילוקי דעות אלה אף הובילו לעובדה שאם כפ"ס הייתה מפסידה לפני שבועיים למרמורק, המאמן היה מפוטר.
גורמים בקבוצה מספרים כי ספיר נתן יד חופשית לסירוטקין, מה שהוביל את הקבוצה כזכור, לאחת העליות המרשימות ביותר של קבוצה מליגה ב'. עושה רושם כי ההנהלה החדשה פחות סומכת על המאמן או יותר נכון חוששת מירידה נוספת כמו לפני שנתיים.
גורמים בקבוצה סיפרו על התערבות מצד ההנהלה בפן המקצועי עובדה שמן הסתם, אינה לרוחו של המאמן. ספיר עצמו מודע לבעיות ואומר: "אסור להתערב בעבודה של חיים ואז תוציא ממנו את המכסימום. חיים הוא המאמן הכי טוב שאימן אצלי ולכן הוא ממשיך בקבוצה עד היום. הוא עשה הישג מדהים בעונה שעברה ואני בטוח שהוא ידע לקחת את הקבוצה קדימה. יש לו איכויות נדירות".
לשאלה האם סירוטקין מועמד לפיטורין ענה ספיר: "חיים יאמן ככל שאני ארצה ואהיה קרוב לקבוצה". סירוטקין עצמו מודה לכך שהיו בעיות עם ההנהלה אבל מצד שני מבהיר שכל זה מאחריו והקבוצה עם הפנים קדימה: "הייתה לנו תקופה לא טובה. לפני שבועיים ערכנו שיחה והגענו להסכמה ומעכשיו הכול מעולה. לאלמוג הייתה דרך שונה בניהול והתאמנו אחד לשני. ההנהלה הנוכחית מתייחסת קצת אחרת לדברים אבל כאמור, עכשיו הכול בסדר".
לא רוצים להיות במאבקי תחתית. שחקני כ"ס.
סירוטקין גם מדבר על הקבוצה: "אני מאוד מרוצה מהתלכיד אבל פחות מהתוצאות. יש לנו סגל שחקנים בינוני אבל כקבוצה אנחנו חזקים מאוד. אם היינו מתחילים את הליגה היום הייתי אומר לך שבעוד תשעה מחזורים נהיה במקומות 1-4. צירפנו לאחרונה מספר שחקנים ועדיין רוצים לצרף עוד שני שחקנים מליגה א'. אני בטוח שכבר בעתיד הקרוב נתחיל לצבור נקודות בקצב יותר מהיר".
תגובות
+ הוסף תגובה