מאת: רז זהבי | 25.11.11 | 18:01
סערה בבאר שבע. כפי שפורסם בלעדית באתר דאבל פס שרון אביטן פוטר מאימון מכבי באר שבע. עוזרו אבי בוחבוט עמד על הקווים כבר היום במשחק ההפסד של מכבי באר שבע באום אל פאחם.
כבר לפני כשלושה שבועות ביקש היו"ר אפריים אביגדור לבצע זעזוע ולפטר את אביטן. לטענת בכירים באגודה, בשיקולים באותה תקופה היו מעורבים גורמים מההנהלה המקורבים לאביטן שביקשו לאפשר למאמן הזדמנות נוספת. בעקבות ההפסד המשפיל לבת-ים בשבוע שעבר ולקראת המשחק באום אל פאחם החליט היו"ר אביגדור שלא להמתין . לדבריו הוא שוחח עם אביטן והבהיר לו כי דרכו המקצועית במועדון הסתיימה. מקורבים לאביטן טענו לאורך השעות האחרונות כי באגודה ניסו לכפות על המאמן לשלב שחקן שהינו בן של אחד מחבריי ההנהלה וזאת בניגוד לרצונו של אביטן. היו"ר אביגדור טוען כי לא היה ולא נברא. אביגדור:" אנחנו נראים רע מתחילת העונה. שרון הוא זה שבנה את הקבוצה ולמעשה שרון נכשל במבחן התוצאה ולא היה מנוס מהפרדות הדדית. אנחנו מאמינים באבי בוחבוט ששימש עד עכשיו כעוזר מאמן ונאפשר לו להציג את כישוריו כמאמן ראשי בתקופה הקרובה".
במשחק באום אל פאחם המשיכה מכבי באר שבע במגמת ההדרדרות. הקבוצה נראתה רע והתקשתה לייצר מצבים בסמוך לשערו של מאיר כהן. מנגד המקומיים הציגו את אחד מהמשחקים הטובים שלהם העונה ולראשונה חיברה מכבי אום אל פאחם נצחון שני ברציפות וזאת לאחר שבשבוע עבר ניצחה באשקלון. אום אל פאחם שלטה במגרש משריקת הפתיחה. שחקני הקבוצה הגיעו למצבי הבקעה רבים והסתפקו בסופו של דבר בשער מרהיב במספרת לאחור של איברהים בסיט במחצית הראשונה ושער נוסף של עוביידה זבידאת במחצית השניה דקות ספורות לאחר שנכנס כמחליף. 2:0 קליל למכבי אום אל פאחם בסיום והרבה חיוכים במחנה של הבעלים מוחמד עבדלטיף והמאמן אבי סבג. מנגד בבאר שבע מודעים לעובדה שבקצב הזה וביכולת הזו הם ימצאו את עצמם בליגה א' דרום בעונה הבאה.
תגובות
+ הוסף תגובה